Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adreg

no bo padnę!

Polecane posty

Gość adreg

niektorym sie w glowach przewraca, przeczytajcie Zostań mistrzynią francuskiego ... (Warszawa i okolice) Jesteś nastolatką, 20 ,30, 40 latką. Panną , mężatką. W związku partnerskim lub stałym. Czy wiesz czego oczekuje Twój facet w łóżku, co daje mu mega satysfakcję? Tak, to seks francuski ! To oralne pieszczoty! Czy prosił Cię już o to? Nie, to tylko kwestia czasu . Czy wiesz jak dać mu to o czym marzy, czy jesteś gotowa? Czy wiesz jak to robić aby zapamiętał do końca życia? Potwierdzisz zapewne . Nie bądź tak pewna siebie. Wierz mi proszę, wzięcie w dłonie, do ust to nie wszystko. To błąd najczęściej popełniany przez kobiety. Mówię to jako mężczyzna z doświadczeniem. Zależy Ci aby Twój facet znalazł się w siódmym niebie? Chcesz go zatrzymać , usidlić? Zależy Ci na nim? Chcesz aby ciągle wracał skomląc o jeszcze? Zależy Ci na silnej pozycji w damsko-męskich grach? Droga jest jedna - zrób mu namiętnego francuza w profesjonalny sposób ! Jak to zrobić ? Pokażę Ci na prywatnych warsztatach. W kilku intymnych sesjach podpowiem i nuczę w praktyce to czego nie dowiesz się z książek a nawet od swojego faceta. Pokażę całą gamę sposobów i technik, które usidlą każdego, na którym Ci zależy. Zrobię to nieodpłatnie. Nie obawiaj się, nie szukam przygód. Każde z nas wyniesie coś z tych spotkań. Jestem zadbanym, kulturalnym, spontanicznym, dyskretnym facetem, lat 38 183/87 po studiach. Moja tolerancja , luz i bezpruderyjność ułatwi nam kontakt. Nie wierzysz ? Przeczytaj raz jeszcze, zastanów się i do zobaczenia.

Gość po co wklejasz takie coś
o kurwa

Gość kjkjg
dobre, hehe

Gość kootek
ja też zaraz padnę...faceci to jednak zrobią wszystko dla własnej przyjemności! hm ciekawe ile ofert otrzymał i jaka dobra "dusza" w końcu zrobi to nieodpłatnie! buhahahah