Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie coś..

kiedy sex oralny?

Polecane posty

Gość poradźcie coś..

mój chłopak namawia mnie na seks oralny ale ja nie jestem do tego przekonana ;/ nie uwazam tego za dziwne ale boje sie ze po tym straci do mnie szacunek:( nie zmusza mnie ani nic z tyc rzeczy tylko jak go całuje to mowi żebym go tez"tam"pocałowała...sama nie wiem

Gość jak.
dobrze myslisz szanuj sie.

Gość poradźcie coś..
a jak m o tym powiedziec? wogole tłumaczyc sie czy powiedziec ze teraz jeszcze nie chce?

Gość poradźcie coś..
nie dzisiaj,serio n ie wiem co o tym myslec ;/

Gość poradźcie coś..
z jednej str nie chce wyjsc na cnotke a z drugiej nmie stracic szacunku bo to jakby wrazliwy temat

Gość no taktako
a ile masz lat?

Gość poradźcie coś..
wystarczająco

Gość no taktako
chodzilo mi o to tylko i wylacznie dlatego ze moze jestes za mloda i musisz sie do tego przekonac, dojrzec itd....napisz czy robilas juz to innemu facetowi czy to twoj pierwszy raz tylko z tym

Gość poradźcie coś..
23 a;e nie uprawialismy nawet sexu a on namawia mnie na oral sama nie wiem poza tym słyszalam że facet traci szacunek do dziewczyny która robi mu laske :o

Gość ajaktotakto
no ja nie chce nic doradzac ale wydaje mi sie ze skoro on ci robi to pewnie byloby mu przyjemnie tez dostac...oczywiscie nie mozesz sei do tego zmuszac, a z tym ze traci szacunek to jaks totalna bzdura, jesli jestes z kims i jestescie razem na poziomie pieszczot i wzajemnie sie piescicie to o jakim braku szacunku mowa??? to ze on cie lize np. tez moglabys po tym stracic szacunek do niego....to nie tak, dajecie i bierzecie, i tyle

Gość poradźcie coś
bez przesady,nie ciagnie mnie na siłe,i wie ze chce wiecej:) chce sie z nim kochac to juz wie ale niekoniecznie oral:o

Gość ajaktotakto
tez mnie sie zdaje :)

Gość miggo2
też miałam takie opory, niby mówił że kocha, że mu zależy,namawiał na to a jak sie zdecydowałam to potraktował mnie jak sz...normalnie posuwał mnie w usta, dociskał mi głowe, nie pozwalał sobie pomagać ręką i wpychał na chama :((( po tym mam taką traume że nie wiem czy kiedykolwiek będę chciała to jeszcze zrobić nawet z miłości

Gość uwagasz pospolity
foki na hEL, laski na kolana.

Gość Karrrollla
my najpierw uprawiliśmy sex oralny a potam klayczny-wcześniej też nie byłam do tego przekonana-ale jak ludzie się kochają to nie widzę w tym nic poniżającego...

Gość poradźcie coś..
Dzieki za odpowiedz. Dzisiaj w nocy obciagnelam mu pare razy a jego nasienie wyladowalo mi wpierw w gardle a potem to lecial mi na twarz. Spodobalo mi sie :-)!