Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doloress5

Jak nawiazac w pracy romans z facetem, którego słabo się zna?

Polecane posty

Witam wszystkich, poradźcie, co zrobić, aby uwieść kogoś takiego, typ raczej nieśmiałego nerwusa, czekam niecierpliwie ...

Gość rzucic sie na niego i zgwalcic

Gość nieśmiały nerwus odpada
w domu ma pewnie kolekcje noży, którymi lubi sie bawic albo cóś Jest żonaty, czy mieszka z mamusią?

Gość nieśmiały nerwus odpada
no i fakt, że romanse w pracy to porażka. Jak sie rozleci, to później trzeba na tego kogoś patrzeć codziennie. No i atmosfera kiepska bo wszyscy widzą i plotkują. Zwykle to kobieta ma gorzej pod tym względem

Gość Przylep sobie kartkę
Błagam wez mnie. W pracy się pracuje . Jest takie powiedzenie nie wal dupy z własnej grupy. Możesz przez to stracić pracę Szukaj miłostek gdzie indziej dobrze Ci radzę.

Gość zadra4556444
kokietuj go, chodź na imprezy firmowe, zdobywaj

Są tu jakieś rasowe uwodzicielki, czy nie? Atakować z impetem, czy subtelnie i rozciągnąć to w czasie? Może jakieś konkretne przykłady z życia macie? Poza tym istotna dodatkowa informacja - napewno mu się podobam, chyba jest żonaty, ale wydaje mi się,że nie jest szczęśliwy (ogólnie zestresowany)

Gość Hola.Hola
co Ty masz uwodzić jeżeli dobrze wyglądasz,każdy :) `bez wielkiego uwodzenia pójdzie

Hola, ale jak jest spięty i nieśmiały, to sprawa się komplikuje, a okazji do bezpośrednich spotkań jest b. mało - tu się dodatkowo komplikuje, no a poza tym wiadomo, że musi nastąpić taki przełom, moment od którego wszystko jest już oczywiste i na dobrej drodze i właśnie w tej sytuacji nie wiem jak mam do tego przełomu doprowadzić

Gość madralinska111
kurde, nastepny kurwiszon... jak lubisz mocne wrazenia i wysoki poziom adrenaliny, to wyslij do niego nad ranem milosnego sms-a, a juz jego zona ci wytlumaczy, jak doprowadzic do przelomu w zwiazku hehe

Gość eurolotka
temat idealny dla mnie, sama chcialam taki zalozyc :) bo mam ten sam "problem" jeden z facetow szczegolnie wpadl mi w oko, normalnie zauroczenie. a do tego jest przemily i tak slodko patrzy na mnie, wiem ze mu sie podobam. tylko jest problem bo on ma zone :/ i mimo ze jest premily to trzyma dystans. no i ja krotko tam pracuje, a chcialabym zostac w tej firmie na dluzej

Puść mu oczko, albo napisz sobie na powiekach LOVE i zacznij mu mrugać ;)