Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OL_GA00

MAM CORAZ MNIEJ WŁOSÓW!!

Polecane posty

czy to przez prostownice? prostuje prawie codziennie, czy to możliwe? ogólnie strasznie mi wypadaja! co mam robic? do lekarza nie pójde:( W ogóle czemu tak jest? Moja siostra tez tak miała jak miała z 17 lat to miała grube i gęste, a teraz ma strasznie cienkie ;(

Gość Beatrycze..
co 7 lat dochodzi do gruntownego wypadnięcia wielu tysięcy kłaczków , miałam tak niedawno, myślałam że oszaleję-zawsze szczyciłam sie gestymi kłaczkami , a tu co?? na szczęscie kupiłam wspaniały lek na to - SILICA a prostowanie tez bardzoo nuiszczy włosy musisz pro\tować? jesli nie lubisz gatunku swoich włosów, to lepiej kręć je na wałki. albo zostaw jakie są :) juz przechodzi moda na proste jak druty włoski :) całuję.

Gość b66
jest mydło i szampon na wzmocnienie cebulek włosowych i porost wlosów Medycyna Arabska 100% naturalne na stronie www.lauro.pl oto ulotka mydła: MEDYCYNA ARABSKA Z POMOCĄ DLA CIEBIE – NATURALNE MYDŁO ZDROWOTNO-LECZNICZE WARDI SHAN HAIR TONIC Mydło na wzmocnienie cebulek włosowych Główne składniki i olejki: z oliwek, ze słodkich migdałów, sezamowy, słonecznikowy, henna, z czarnego kminu, z rumianku, z mirtu, z jęczmienia, z pszenicy, laurowy i minerały. Działanie: Składniki te, tworzą mieszankę bardzo korzystną dla włosów i cebulek włosowych. 1. Mydło zapobiega wypadaniu włosów. 2. Wzmacnia cebulki włosowe. 3. Przywraca równowagę włosom przetłuszczającym się. 4. Przyspiesza porost włosów Zastosowanie: Składniki odżywcze poprzez wodę wnikają w skórę głowy, wzmacniają cebulki włosowe i regulują wydzielanie się tłuszczu. Stosować codziennie przez 15 dni, wmasowując pianę w skórę głowy. Obficie spłukać, można nanieść odżywkę do włosów. 100% NATURALNE Mydło nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego, oraz składników syntetycznych i farmakologicznych Wyprodukowano w Syrii Waga 90g data ważności: I-2011 Polecam to naprawdę działa, chyba że wolisz chemię...