Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna18

ja chcem slubu teraz a on za 2lata!!!

Polecane posty

Gość czarna18

Gość czarna18
chcialabym juz wziasc slub z moim chlopakiem jestem w ciazy w 5miesiacu ze wzgledu na dziecko i zeby byc tylko z nim bo bardzo jego kocham lecz on nie chce mowi ze moze dopiero za 2lata,co mam robic????

dejzi69 daruj sobie takie teksty - dziewczyna jest załamana i nie mówi tutaj, jak młoda, głupiutka nastolatka, tylko jak dojrzała, odpowiedzialna kobieta - chce być z ojcem dziecka, robi to z miłości, a przede wszystkim dla swojej przyszłej pociechy, więc podziwiam ją za to i szanuję, a Ty jak masz zamiar tak komentować jej decyzję, to lepiej się w ogóle nie udzielaj. Jeżeli chodzi o główy wątek tematu, to w pełni Cię popieram - ślub powinien się odbyć i to najlepiej przed narodzinami dzidziusia - na co tu czekać? W końcu będziecie rodziną. Mimo wszystko powinnaś mu jakoś wytłumaczyć, że czekanie nic nie da, skoro i tak macie być razem, to po co to odkładać w nieskończoność - niech chłopak weźmie się w garść i weźmie odpowiedzialność za swoje czyny. Siłą oczywiście do ołtarza go nie zaciągniesz, ale jeżeli nadal będzie się sprzeciwiać, to miałabym wątpliwości czy kocha i rzeczywiście chce założyć z Tobą rodzinę - bałabym się, że minął 2 lata, a mu się dalej nie będzie śpieszyć. Cholewcia co on robi, w końcu będzie dzidzia :// ehh... Życzę wszystkiego dobrego i oby się chłopakowi poukładało w głowie, w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;)

Gość kurwaaaaaaaaaaaaaaaa
weż się gówniaro za naukę a nie śluby Ci w głowie!!!!!!!!!!!!!11 mam dość tego analfabetyzmu na kafe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

dejzi czy tu jestes madra?? nie zawsze tabletki lub gumka skutkuja!:Opomysl troche i nie obrazaj dziewczyny ze sie kurwila. jesli jest z facetem powiedzmy 2, 3 albo 4 lata i uprawiaja sex to dla ciebie to jest kurwienie sie?? wybacz ale jestes zryta kobieto

moze mi tez powiesz ze sie kurwie bo jestem z facetem 3,5 roku i uprawiam z nim sex??? zabezpieczam sie ale nie zawsze to skutkuje pomysl troche:O

dejzi ale nie wiesz ile ona z nim byla wiec nie oceniaj. a co do kurwienia sie to wiem jak jest bo wyszlam z liceum i mialam takie kolezaneczki:O

pff nie no cos ty wcale nie ublizasz:P zwlaszcza kiedy mowisz o tym ze sie kurwi:P dlaczego sie nie zajmiesz swoja szanowna dupa? czy ty kiedykolwiek bylas z czegos zadowolona bo co natrafie na twoje wypowiedzi t o wiecznie zniezadowolona jetes nie zastanawialas sie na psychologiem:?

pain au chocolat---> ale na tymk forum prawie same takie siedza:O jak ja bym teraz wpadla i napislala o tym na forum to by stwierdzily ze sie puszczam mimo ze z facetem jestem prawie 4 lata:O

to znaczy ze ktos ma kompleksy a kiedy jest sie anonimowym na forum mozna sie wyzyc poublizac wyzyc sie bo w realu nei ma sie na to odwagi i tyle bo samemu ma sie zycie do dupy tutaj mozna poudawac kogos lepszego znajacego sie na wszystkim tego swietnym przykladem jest dejzi

dejzi ja nie musze na nikogo bluzgac bo mnie zycie obcych nie interesuje w przeciwienstwie do ciebie umiem czytac ze zrozumieniem i umiem tez zachowac pwne granice smacznego zachowania massz bardzo mało kultury

i po co sie klocicie? moze i wpadla, ale widac ze podejmuje madre decyzje, chce aby dziecko miaalo ojca a co do zalozycielki watku- a dlaczego nie chce teraz slubu? hmm moze nie za 2 lata ale po porodzie?

dejzi69 - nie puknę się, bo nie mam ku temu podstaw - stało się, dziewczyna jest w ciąży, czasu cofnąć się nie da - więc teraz pozostaje jej życzyć wszystkiego dobrego, żeby się wszystko ułożyło, a nie gnoić i bluzgać za to, że się z nim przespała - kocha go, więc zrobiła to z miłości, a że nie pomyślała o zabezpieczeniu to swoją drogą - czasu cofnąć się nie da, będzie dzidzia, więc trzeba teraz o nim pomyśleć...a ze słowem k***stwo bym uważała, bo nie każdego w tym wieku przypadku się to tyczy.

dejzi69 nie obrzaj mnie dobra? masz okres czy co? plujesz jadem jak cholera, jesli tak Ci to przeszkadza, to po jaka cholere komentujesz? czytaj to co pisza inni, dziewczyna zapewne tego nie planowala, ale chodzi o to, ze nie wpdla w panike tylko chce poprostu, aby wszytsko bylo dobrze, aby sie ulozylo, zalezy jej na dziecku, koles nie wiem ile ma lat, moze jest starszy? z reszta problem w tym, ze on chce slub za 2 lata, a nie teraz- wiec sie az tak nie miga, tylko chcialaby sie dowiedziec dlaczego za 2 lata?

z reszta z tego co widze, to malo jeszcze wiesz o tym swiecie, nie kazdy facet sie miga od takiej odpowiedzialnosci, nie obrazaj ludzi i nie wrzucaj wszytskich do jednego worka i tak dobrze ze zalozycielka watku jest pelnoletnia a nie ma 16 lat stalo sie nie ma co plakac nad wylanym mlekiem, trzeba tylko stac sie nagle doroslym, nie zazdroszcze, ale wierze, ze dasz rade - ze dacie rade, napisz tylko dlaczego on chce za 2 lata i jak wyglada sytuacja miedzy wami

Aaaa i jeszcze jedno - zanim się wypowiem, pozwolę sobie coś zacytować: dejzi69 napisałaś, że: "bylamw gim.na praktykach,teraz tez w zawodzie z gim,i nie tylko z dziecmi mam do czynienia (...)" Nie mów, że jesteś pedagogiem? ...bo jeżeli tak i właśnie w taki sam sposób obchodzisz się z wychowankami z gimnazjum, jak tutaj z czarną18, to powinni Cię czym prędzej wylać z roboty, czy wspomnianych praktyk. Jak tak można traktować ludzi z problemami? Trochę szacunku i zrozumienia. Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, ale irytują mnie Twoje wypowiedzi. Jak możesz w ogóle oceniać ludzi, których nie znasz? Ciekawa jestem czy Tobie by było miło, gdybyś w krytycznej życiowej sytuacji, chciała się kogoś poradzić, usłyszeć słowa pocieszy, a ktoś by Cię na okrągło gnoił i chciał prawić kazania, na temat tego, jak masz się w życiu zachowywać. Z pewnością nie byłoby Ci miło, uwierz...więc zastanów się 2x zanim coś napiszesz. To tyle.

Ja się już nie wypowiadam, bo to nie ma sensu - człowiek się tylko wkurzyć może. Twoja ostatnia wypowiedź rzeczywiście potwierdziła Twoje dojrzałe podejście do życia - bez komentarza. Porównywanie problemu psa i ślubu/dziecka...:/ masakra.

Gość Autorko dobrze że chociaż
twój chłopak ma głowę na karku czego nie można raczej powiedzieć o tobie!

Gość Fuerte
Tylko ze względu na to chcesz? To współczuje facetowi kolejny klasyczny przypadek złapania na brzuszysko bleeee:(

dejzi69 a skad ty wiesz, ze nie wezmie facet slubu? i nie wyjdzie za nia nie predzaj niz co najmniej 23lata- co za bzduru pleciesz? i przestac byc taka chamska pluwaczka jadu, masz jakies problemy? nie masz sie na kim wyzyc? a to co piszesz to nie szczerosc tylko jakis problem osobisty z sama soba z reszta czytaj ze zrozumieniem, a widze ze masz z tym problem! zalozycielka watku napisala ze on CHCE slubu ale dopiero za 2 lata, a nie teraz, moze on studiuje i poprostu chce miec zawod aby moc utzrymac rodzine? itp itd? rozne sa motywy, nie znamy ich

moze faktycznie zalozycielka watku za bardzo sie spieszy? ja bym poczekala z ta decyzja po nardzinach dziecka, ale to nie powod, abys rzucala w nia kamieniami, to sie stalo co sie stalo i tak dobrze ze nie usunela

Gość Fuerte
Oj dziewuszki serio ten papierek jest dla WAS aż tak wazny nie co innego?:)

Gość o co wam wszystkim
chodzi??? dejzi pisze co mysli. ja to cenie w ludziach a nie robi z siebie kolejnej dobrej ciotki ktora slodzi tylko na kafe bo tak wypada :o

Gość o co wam wszystkim
dejzi, tak jak w zyciu, jedni popieraja a inni jada z gory na dół :P