Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 efffellinka

sk贸ra /

Polecane posty

Go艣膰 efffellinka

spalilam nogi...;/ bylam pare razy na solarium zeby jakos wygladac jak wskocze w stroj kaielowy...umiem korzystac z solarium...wiec wiem ile moja skora moze dostac tych promieni :P i ngdy mi skora nie schodzila...tylko teraz kilka dni po solarium wyszlam na to slonce i teraz mi tak strasznie skora z nog schodzi ze szok ;/ to nie sa takie 'p艂aty" ktore mozna sciagnac...to sa takie male kawaleczki ;/ ogolnie to mi to nie przeszkadza ale jak bede chciala zalozyc spodniczke to tego nie zrobie bo obrzydlwie to wyglada...a od polowy przyszlego tygonia zaczyna prace gdzie bede musiala miec spodniczke ;/ co z tym robic? kremowac? peeling? cos jeszcze? ;/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sibi
przesadzi艂a艣 widocznie,robi艂as wog贸le z solarka jakie艣 odstepy?musisz poczeka膰 a偶 sk贸ra zejdzie,nie ma innego sposobu,piling mo偶e jedynie podrazni膰,smaruj sk贸re 艂agodnym kremem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 efffellinka
noo robilam przerwy, wszytsko tak jak zawsze..widocznie to siedzenie na zwyklm sloncu mnie dopieklo i o ten jeden dzien bylo za duzo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech.. nie opala si臋 w solarium
偶eby potem by膰 ju偶 jakby przygotowan膮 pod s艂o艅ce. naturalna opalenizna s艂oneczna polega na tym, 偶e sk贸ra grubieje i tworzy t膮 melanin臋, a opalanie w solarium zawiera tylko jeden rodzaj promieni bodaj偶e UVA (bez UVB) i robi tylko kolor a sk贸ra jest nadal cienka. wi臋c by膰 mo偶e jak wysz艂a艣 na 艣艂o艅ce to spali艂o cie normalnie tak jakby艣 by艂a blada.. zapamietaj to na przysz艂o艣膰..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 efffellinka
Ale ja wci膮偶 jestem blada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pppppppppppsssssssssssssss
jakie gustowne tipsy a jaka fryzura u la la

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 efffellinka
ta wypowiedz w ktorej jest link na czyjas fotke to nie byla moja wypowiedzia. ale ja nie latam na solarium czesto...tylko raz na jakis czas i wcale nie na dlugo..poza tym ogolnie jestem "ciemna"...mam ciemne oczy i wlosy wiec i sniada karnacje...wiec nawet jakby to slonce mnie zaczelo opalac tak jakbym byla blada to by mnie nie spalilo bo nigdy mi sie to nie zdarza...a skora czasem schodzila ale nie tak intenstywnie..;/ wiec ja mysle ze to to slonce mnie dopieklo bo przeciez w zeszly weekend bylo bardzo ostre..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O sk贸r臋 dos艂ownie trzeba dba膰, zawsze, to jest na prawd臋 bardzo wa偶ne! Ja sama niestety mam sk贸r臋 atopow膮 i musz臋 powiedzie膰, 偶e ja u偶ywam takich 艣wietnych kosmetyk贸w z atopis.pl i one s膮 dostosowane do sk贸ry atopowej i si臋 tu bardzo sparwdzaj膮.

Udost臋pnij ten post

Mo偶e odpowiednie kosmetyki regeneracyjne Ci pomog膮? Z do艣wiadczenia wiem, 偶e takie rozwi膮zanie potrafi pom贸c z tym problemem. Pomy艣l nad tym i zdecyduj si臋 na co艣 solidnego i markowego. Tylko nie kupuje 偶adnego badziewia bo zrobi wi臋cej szk贸d ni偶 pomo偶e.

Udost臋pnij ten post