Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekordzistkaaaaaaaaaaaaa

wasze antyrekordy jedzeniowe !

Polecane posty

Gość jenyyyy
a mam 175 cm i waze 53 kg

Gość trukaweczka4
Ja kiedys zjadlam prawie calego torta:o tylko ze meczylam go przez caly dzien;) no ale z kilogram mial napewno:D az wieczorem z przejedzenia zwymiotowalam:o

Gość ciasto_karmelowe
wczoraj !!!!!!!!!!!!! była impreza i goscie poprzywozili mase jedzenia przez caly dzien zjadlam - lod rozek -jogurt musli - chyba z 4 kawalki sernika :o - 2 kawalki jablecznika - 1 kawalek mega slodkiego tortu karmelowego - porcje salatki wrzywno-majonezowej z kromka chleba - chleb z kawalkami kielbasy - 4 ciastka cos a'la pieguski - 3 male ciastka drozdzowe z nadzieniem jablkowym - kawalek chleba z inna salatka przegielam maksymalnie :o ale juz wiecej sie tak nie nawpieprzam za przeproszeniem bo bylo mi niedobrze na wieczor a teraz rano goni mnie do lazienki:p dzis oczyszczajaca dietka jakas bedzie :)

Gość kroliczka121
ja kiedys zjadlam caly kubelek xxl z Kfc.i 2 kebaby!! litr lodow czekoladowych pycha.i bulke z szynka i pomidorem!! mam 160cm waze 48kg

Gość moim jedyny rekordem
jest średnia pizza w telepizzy zjedzona na raz :D

Gość ja kiedyś codziennie
jadałam tak: na śniadanie serek waniliowy, słodkie cappuchino 4 pajdy białego chleba z serem żółtym, masłem czekoladowym, baton np. Grzesiek, jabłko, cappuchino jajecznica z 2 jaj na szynce, wielka przylepka od chleba dwie kromki chleba z serem, znowu jakiś baton, chipsy te w tubie, zapomniałam nazwy, piwo z sokiem Ale nawet nie ważyłam jakoś koszmarnie, max 62 kg na 170. Teraz zmieniłam jadłospis o 180 stopni :/

Gość JA KIEDYŚ
Potrafiłam zjeść jajecznicę z czterech jaj NARAZ :(

Gość wcale ni malo
kroliczka121 ja kiedys zjadlam caly kubelek xxl z Kfc.i 2 kebaby!! litr lodow czekoladowych pycha.i bulke z szynka i pomidorem!! mam 160cm waze 48kg wcale tak bardzo mało nie ważysz ;D

Gość kniasd
ppfff sniadanie serek wiejski dwie kromi razowego chleba ... obiad dwa gołąbki z chlebem.. pól czekolady .. orzeszki... dwa piwa ... wieczorem kebab ... trzy kanapki orzeszki ... wystarczy juz nie moge oddychać

Gość takstraszniezraniona
od środy, kiedy to porzucił mnie mój facet nic nie jadłam, tylko ryczałaam :( dzisiaj kumpela przyniosła wielki wór słodyczy na pocieszenie, i sie zaczęło : - 200 g żelków Haribo - Mars -Twix - Bounty - Princessa - Lion - Pawełek - czekolada mleczna (cała) - jezyki (całe opakowanie) - 15 kostek ptasiego mleczka - mentosy owocoe - a wieczorem jeszcze duzo wina, oczywiscie rycząc...moze ktos to policzyc na oko ile to kalorii, bo ja sie boję :(:(

Gość Mój rekord toooooooo
..... schabowy i 500 g sałatki jarzynowej :) później ciastka i litr soku multi :D

Gość SAE
ja od razu czekoladę 500gr, batony typu snikers a po chwili placek upieoczny ;) nadal tak jem ;) ostatnio zjadłam kawałek tortu, ciasteczko i eklerka ;):)

Gość z wielim brzuchem
będzie cholesterol na starość ;d chociaz ja lepsza nie jestem, potrafiłam zjeśc 5 marsów jeden po drugim :O

Gość psi ogon
Kiedys chcialam sobie obrzydzic na maksa slodycze i kupilam sobie 5 3bitow xxl. Usiadlam, zaczelam je jesc, jeden po drugim popijajac zielona herbatka i jak zjadlam, czulam jedynie przyjemne zaslodzenie:O Mama byla w szoku, bo myslala, ze bedzie mi niedobrze...

Gość emi.77
Ja potrafię zjeść na śniadanie jajecznicę z 6 jaeczek,póżniej pizzę,obiad,a na kolację kilka kawałków chleba.Oczywiście pomiędzy posiłkami jeszcze podżerać.Od dziś jestem na diecie kopenhaskiej.Waga 85,8 wzrost 1,80.Na szczęście nie mam pociągu do słodyczy:-)

tiaaaa wszystkie które nie piszą jak mało to ważą przy swoim wzroście, albo co gorsza tylko sie chwalą swoja waga i wzrostem. POCZEKAJCIE Kiedyś potrafiłam zjejść na obiad 2 pizze pieczarkami z biedronki takie okrągłe w zielonym pudelku. 7 placków ziemniaczanych. 4 talerze zupy pomidorowej 3 omlety z dżemem albo jabłkami, bananem. itp. tak między posiłkami z 2 czekolady, paczkę żelków, 4 kawałki ciasta i owoce kilogramami. no i warzyłam 42kg przy 164. teraz mierzę 176 i warzę 60. w ciągu ostatniego roku przytyłam 5 kg. Chociaż już nie potrafię tyle wsunąć. I jest coraz gorzej. trudno:PP ale ograniczam już słodycze:)

ja dzisiaj zjadłam: serek wiejski i dwie kromki pieczywa chrupkiego kawa zbożowa z mlekiem 1,5% kawa naturalna z mlekiem 1,5% duże jabłko gotowana pierś z kurczaka, gotowane brokuły i ziemniaki (bez sosów i przypraw) ogromna kalarepa kawa naturalna z mlekiem 1,5% kawa zbożowa z mlekiem 1,5% około 1,5 paczki gumy orbit (przez cały dzień po trochu) 4 litry wody min niegaz 200 gram sera białego chudego kawa zbożowa z mlekiem 1,5% czy to jest normalne?

Ogólnie nie przesadzam z jedzeniem ale na pewnej osiemnastce miałam totalnie beznadziejny humor i musiałam go jakoś poprawić więc zjadłam: rosół, za chwilę obiad (ziemniaki, wieeelki kotlet, surówka), następnie 4 kawałki ciasta, chwila odpoczynku (może z pół godziny), pucharek lodów, znowu odpoczynek, ogromny kopiec fytek...w międzyczasie tony cukierków i litry napojów, głównie coli. Musieli mieć ze mnie niezły polew:O Ale to była kaszana...

Gość hmmm niech pomysle
cały chleb 400g z 1/3 kostki masła, jakiś 200g żółtego sera, litr mleka, 300g płatków kangus lub 2 drożdzówki, snickers, princessa, paczka 130g wafli ryzowych z maslem, opakowaniem pasztetu, jakies warzywa, paczka chipsów 90g. co uzależnienie robi z człowiekiem:o

Gość hmmm niech pomysle
aha byłam świadoma ile to kcal, bo nie pamietam kiedy to bylo, zebym nie miala tablici kalorii w głowie:O

rekordów było dużo.. ale wiem ze po obiadzie zawsze byłam jeszcze głodna albo jak mialam z 13 lat wypiłam 7 szklanek mleka naraz :P bez sączenia, picie jakby bylo sie spragnionym.. to byl zaklad :P

Gość kdkfmlkrt
mój rekord na raz to pół szklanki płatków fitnes i pół kefiru tego małego, a jak jeszcze wypije kubek zielonej herbaty to zdychaam pzdr.

ja pamietam jak dostalam przed swietami paczke na swieta-same slodycze... w dwa dni zjadłam: -duza czekolade milke -mała czekolade milke -cos jak rafaello tylko w czekoladzie całe opakowanie duze(ok 30 kulek) -10 sztuk batonikow (pawełek,ikar,studencki itp) -pierniczki w czekoladzie -opakowanie mialo 0.5 kg -wisnie w czekoladzie-bombonierka takie serce (okolo 20 szt) -0.5kg galaretki w czekoladzie -wypilam nie wiem ile pepsi do tego:) dodatkowo codziennie rano na sniadanie i w pracy w sumie okol 5 paczkow/drozdzowek :D Zgrozaaaaaaa... na szczescie mieszkam sama-nie kupuje slodyczy. wiec kolejna paczka dopiero w grudniu:D

aaa.. jeszcze do tego paczke ptasiego mleczka...:( jak pomysle to mi sie rzygac juz chce...

Gość wrąbanie całej
paczki duzych chipsów (szczególnie X-cut serowo-cebulowe), czekolady (nawet 200g) to dla mnie żaden wyczyn... potrafiłam zjeść ze 4 lub więcej tostów, zagryżć to puszką rybną lub mięsną, a jak czułam niedosyt to jeszcze czymś "poprawiałam", jak jeszcze coś w domu było... ...ale... !!! żołądek to nie śmietnik, a organizm prędzej czy później nas "wynagrodzi" za taką "dietę"... stopniowo przez ostatnie lata przybyło mi jakieś 10kg, przy wzroście 176 ważę teraz 78 kg, a i tak od początku roku parę kilo zrzuciłam... TRZEBA PO PROSTY TYLE NIE ŻREĆ, bo w wieku prawie 30 lat nie ma się już metabolizmu 20-latki, do tego tryb życia tez już jest inny...

Gość
10 sloiczkow nutelli 5 dużych paczek rafaello 10 ferrerorocher 3 czekolady milka 10 opakowań malych kinder czekolad 5 jajek z niespodzianka 5 jogurtow fantasia z czekolada sloik ogórków kiszonych z keczupem z makdonalda + duży mac zestaw 3 duże margerity z keczupem 2 bułki z majonezem i pieczarkami jajecznice z 3 jajek w panierce czosnkowej 6 plackow po węgiersku 4 batoniki lion lody neskuik bita smietane z czekolada i wiorkami bounty czerwone orzechy w miodzie 8 butelek karmi 0 wody sprite, mleko 1,5 ;/ i dziwicie się ze nie mogę schudnąć;( co mam robić?

Gość do panny pustej
no ale nie mow ze to wszystko wyzej zjadlas w jeden dzien?? niemozliwe!! juz bys lezala w szpitalu

Gość
Ba, pól dnia : ) byłam baaaaaaardzo glodna! :( wyobrazacie sobie.... Opycham się codziennie do 24:00 by nie popsuc kolejnego dnia a i tak znowu robię to samo.. Nic nie pomaga.. Nic do mnie nie dociera... Rosne wszesz i to jest przerazajace i nie rzygam.. Mecze się i jem póki nie zrobi mi się niedobrze : (