Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera by to wzięła

mam prawie 28 lat i...

Polecane posty

Gość Psedłonim + _ +
30 - latka? A co byś powiedziała, gdybym ja Ci romans zaproponował, co?

Gość energiczna 30 - latka
12:01 Psedłonim + _ + 30 - latka? A co byś powiedziała, gdybym ja Ci romans zaproponował, co? Bardzo bym sie zdziwila, bo mnie nigdy w zyciu nie widziales, nic o mnie nie wiesz i mozesz miec pewnosci, czy aby czasem w rzeczywistosci nie jestem chudym, wasatym i znudzonym 40-latkiem :P

Gość Psedłonim Nadzwyczajny
Odpowiem tak, Trzydziestolatko. Ryzyko związane z rozczarowaniem rozkłada się sprawiedliwie. Ja nie wiem, coś Ty za jedna, i Ty nie wiesz, jaki ze mnie gagatek. Intuicja mi jednak podpowiada, że jesteś bardzo atrakcyjną kobietą. Zarówno pod względem urody fizycznej, jak i mentalnie. Mylę się bardzo?

(Psedłonm jest zdeterminowany zbajerować pannę. :-)

Gość hrabia
CZemu tak?

Gość Energiczna 30-latka
Kwestia urody, zwłaszcza fizycznej, jest kwestią wzgledną, drogi Psełdonimie :) jak to mawia mój Tatko: "jedni lubią pomarańcze, drudzy - jak tynk opada" :) Widzę, że już ktoś wyszedł naprzeciw Twojej potrzebie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3784052

Gość ŻANETA 30
cześć huhu energiczna jakie mamsz branko :-) :-) pozdrawiam

Gość Energiczna 30-latka
Cześć. A jakie Psełdonim ma branko :) nie zmieszczę się w kolejce, więc chyba sobie odpuszczę :P Dziś też się do Ciebie uśmiechnąć? :D

Z tą urodą, to Ty nie masz racji. Albo urodę się ma, albo się jej nie posiada. I tyle. A tłokiem wokół mojej osobistości to się nie przejmuj. Zawsze tak było. Moje zmartwienie, żebym i dla Ciebie znalazł wolny czas. :-)

Gość ŻANETA 30
HEJ EMNERGICZNA NO DZISIAJ CIUTKE LEPIEJ CHOLERA JAK WSTAJĘ RANO TO JEST OKI ALE JAK PRZYJDĘ DO PRACY TO JAKIEŚ DOŁY MNIE MECZA ALE WIERZE ,ŻE NIEBAWEM COŚ I U MNIE ŚIĘ ZMIENI WOW ANONIMOWY MOŻE ZAPISY NA LISTĘ BĘDZIEMY ROBIĆ HAHA

Gość Energiczna 30-latka
Psedłonim Nadzwyczajny Z tą urodą, to Ty nie masz racji. Albo urodę się ma, albo się jej nie posiada. I tyle. To Ty się mylisz. Jakąś urodę każdy ma :) tylko jej interpretacja w kategoriach wartości estetycznej budzi wątpliwości. Piękno jest pojęciem wzglednym. Może niekoniecznie subiektywnym , ale co najwyżej intersubiektywnym - nigdy obiektywnym. Na przestrzeni wieków były modne różne kobiece figury - obfitokształte, chłopięce... i zawsze znajdowały się osoby, czyj gust odstawał aktualnych od norm społecznych. Dla różnych osób różne są najważniejsze wyznaczniki piękna. Dla jednych to szczupła figura, dla innych - pełna. Są osoby, które pociągają "charakterne" twarze i są takie, które wolą nieskażone myślą. Skąd mam wiedzieć, Psełdonimie, jaki rodzaj urody preferujesz? Jakąś mam :) ale czy Ty spełniasz moje wymagania...? :P No i ten tłok... dość... zniechęcający :D

A dlaczego, moja nowa koleżanko, uważasz damski tłok za zniechęcający? Mnie on nie zniechęca. Owszem, przydaje mi energii oraz animuszu. :-) Relatywizowanie pojęcia urody jest pozbawione głębszego sensu. Tak samo jak jest pozbawione sensu relatywizowanie szeregu innych, dość zasadniczych pojęć. Kiedy mamy do czynienia z piękną twarzą kobiecą, to żaden normalny człowiek nie będzie się upierał, że twarz nie jest piękna. Kiedy w nasze ucho wpadają tony pięknej muzyki, to nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie twierdził, że ta muzyka jest niepiękna. Przykłady można by odnosić do szeregu innych kwestii. Ty mi, trzydzieskto, pokaż no mężczyznę, pokaż mi kobietę, którzy nie uznają urody kobiecej, co do której nie ma wątpliwości, że jest pięknem poza jakąkolwiek dyskusją?

Więc, Trzydziestolatko, ja preferuję rodzaj urody pięknej. Powiem więcej, mam ogromną słabość dla takiej urody. :-)

Co do Twoich oczekiwań i wymagań spieszę poinformować, że odnośnie mojej urody nie będzie potrzeby chwytać się metody relatywizowania. Krótko mówiąc, ja jestem, Trzydziestko, przystojny facet. :-)

Gość aleś wywalił z tymi preferencj
ami.. wątpliwości co do swej piękności ma chyba każdy zdrowy psychicznie człowiek, a Ty sadzisz o jakichś ideałach. nie tak się rwie laski. Zwłaszcza energiczne i świadome :)

Gość aleś wywalił z tymi preferencj
przystojny, i KAŻDY kto tylko spojrzy, mruknie z zachwytem: łał allleee przystojniak.. tak?

Ja dobrze wiem, co robię. Proszę mnie nie pouczać. Zamiast mnie krytykować, obserwujcie, jak się to robi i uczcie się...

Właśnie tak. Może nie każdy, ponieważ wielu ludzi zżera zawiść, więc wcale nie będzie skłonna wydawać okrzyki zachwytu...

Gość ollllllllla
No faktycznie w tym wieku ciexko kogos znalexć.ja wychodze w sierpinu za maz po 9 latch zwiazku i własciwie wiekszosć znanych mi facetów w tym wieku ma już zony.

Gość ffff
Ja też długo byłam sama. poznałam mojego męrzczyznę 2 lata temu. Jest nam dobrze. Jest kochany, miły, dobry, pracowity. Nie szukałam go na siłę, sam się znalazł. Jedno jest pewne: zbyt wysoko postawiona poprzeczka jest dla normalnego człowieka nie do przeskoczenia. Wymagaj tyl, ile od siebie wymagasz. Nie szukaj przystojnego , bogatego ideału, bo się rozczarujesz. Świat jest pełen ludzi, ale w większości zwykłych i przeciętnych. Warto czasem spojrzeć przed siebie.

Gość wow ale ktos byka strzelil
:D

Gość Energiczna 30-latka
12:46 Psedłonim Nadzwyczajny A dlaczego, moja nowa koleżanko, uważasz damski tłok za zniechęcający? Mnie on nie zniechęca. Owszem, przydaje mi energii oraz animuszu. Bo się w nim duszę :) Kiedy mamy do czynienia z piękną twarzą kobiecą, to żaden normalny człowiek nie będzie się upierał, że twarz nie jest piękna. Kiedy w nasze ucho wpadają tony pięknej muzyki, to nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie twierdził, że ta muzyka jest niepiękna. Hm, wolę nienormalnych ludzi :) takich nietypowych, interesujących, nieszablonowych, burzących normy :P. Ty mi, trzydzieskto, pokaż no mężczyznę, pokaż mi kobietę, którzy nie uznają urody kobiecej, co do której nie ma wątpliwości, że jest pięknem poza jakąkolwiek dyskusją? Na przykład ja :) Co do Twoich oczekiwań i wymagań spieszę poinformować, że odnośnie mojej urody nie będzie potrzeby chwytać się metody relatywizowania. Krótko mówiąc, ja jestem, Trzydziestko, przystojny facet. Może i jesteś, jeśli przystojność można zmierzyć jako wypadkowość jakichś cech fizycznych. Ale to nie znaczy, że mi się spodobasz :) to oznacza tylko, że prawdopodobnie spodobalbyś się większości zjadaczek chleba... No i... ja nie pisałam nic o urodzie, tylko o moich oczekiwaniach. :)Przystojny facet - może być, ale dla mnie MUSI być ciekawy. W gruncie rzeczy wolę mniej przystojnych (mają również mniej poprzewracane w głowach). Psełdonim, jeśli uroda (moja, Twoja własna) jest dla Ciebie tak ważna, to moich oczekiwa już nie spełnileś :D

Gość Energiczna 30-latka
13:02 ffff Ja też długo byłam sama. poznałam mojego męrzczyznę 2 lata temu. Jest nam dobrze. Jest kochany, miły, dobry, pracowity. Nie szukałam go na siłę, sam się znalazł. Jedno jest pewne: zbyt wysoko postawiona poprzeczka jest dla normalnego człowieka nie do przeskoczenia. Wymagaj tyl, ile od siebie wymagasz. Nie szukaj przystojnego , bogatego ideału, bo się rozczarujesz. Świat jest pełen ludzi, ale w większości zwykłych i przeciętnych. Warto czasem spojrzeć przed siebie. Wymagam tyle, ile wymagam od siebie - dla większości to za wiele :) Przeczytaj cały topic :D

buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha myslałem ze dzisiaj walne ze smiechu jak sie dowiedziałem:):):):):):):):):):):).........moja ex sie zareczyła sie za granica:):):):) ale jazda..............:):):)po miesiacu znajomosci buhahahahahahahahaha sory ale nie moge sie powstrzymac

juz dawno nie miałem tak dobrego humoru:):):):):):):):):):):;):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)smieszy mnie cała ta sytuacja....wybaczcie ale wtajemniczeni pewnie beda wiedzieli o co chodzi:) bo znaja moja historie:):):):):):):):):) pozdrawiam was wszystkich ta droga