Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera by to wzięła

mam prawie 28 lat i...

Polecane posty

Gość Nikt_
Ja jestem bardzo wartościowy człowiek oraz ciekawy mężczyzna. Poszukaj więc kontaktu ze mną!

Gość Energiczna 30-latka
No to powiedz coś o sobie, proszę. Przedstaw nam się :)

W przeciwieństwie do autorki uważam że to mężczyźni w tym wieku mają obecnie olbrzymie problemy ze znalezieniem partnerek Po pierwsze -wiele kobiet wyjechało, 3 moje najładniejsze koleżanki wyszły za brytyjczyków (Rozumiem że oni są w stanie zapewnić wyższy standard życia ale dla wyrównania powinny tu przyjechać przynajmniej Białorusinki) -Wolne koleżanki tłuste i jeszcze się chwalą która się częściej dupy dawała -puszczalskie które na żonę się nie nadają -zwichrowane feministki-jak wyżej -panny z cudzymi dziećmi albo rozwódki

Zgadzam się. ..Sytuacja mężczyzn jest trudniejsza...

Gość Nikt_
Nie mogę za wiele o sobie powiedzieć, ponieważ uznasz, że się przechwalam. Jest we mnie jednak tyle męskich atrakcji, że - zapewniam - nie doznasz uczucia zawodu. Poznajmy się bliżej. "Z kond" jestes?

ale kolego co ty chcesz od rozwódek albo kobiet z dziecmi??? zazwyczaj to nie ich wina ze znalazły sie w takiej sytuacji...i one maja prawo byc jeszcze szczesliwe w zyciu...GŁUPIE WYZNACZNIKI WYPISAŁES:(:(:( jesli na swojej drodze spotkam kobiete z dzieckiem i sie w niej zakocham to nie bedzie zadnych przeszkód bym z nia spedził reszte zycia:) PROSTE

jak jestes oferma i nic soba nie reprezentujesz to jasne ze ciezko znalesc partnerke....nie znam cie wiec sie wiecej w tym temacie nie wypowiadam,ale jedno wiem jest wiele fantastycznych kobiet na swiecie..tylko trzeba sie rozgladac i to nie daleko,ale szukac wkoło siebie....zapewniam ze sa:):)

Gość Energiczna 30-latka
12:34 chłopak28 "3 moje najładniejsze koleżanki wyszły za brytyjczyków (Rozumiem że oni są w stanie zapewnić wyższy standard życia" - cóż, to chyba sprawiedliwe, że jeśli zwracasz uwagę tylko na urodę, urodziwe panienki zwracają uwagę na Twój majątek. Zachowanie atrakcyjności kosztuje :P "Wolne koleżanki tłuste" - może schudną, jeśli dostarczysz im motywacji. A Ty, przepraszam, jesteś Adonisem? "puszczalskie które na żonę się nie nadają" - a Ty, z iloma kobietami spałeś? "zwichrowane feministki" - co za szczęście, że ja wprawdzie jestem feministką, ale nie zwichrowaną :) :P "panny z cudzymi dziećmi" - z nie ze SWOIMI DZIEĆMI "albo rozwódki" - mam znajomą, bardzo wartościowego i dobrego człowieka, która rozwiodła się, ponieważ mąż ją katował... 12:37 Nikt_ " Nie mogę za wiele o sobie powiedzieć, ponieważ uznasz, że się przechwalam. Jest we mnie jednak tyle męskich atrakcji, że - zapewniam - nie doznasz uczucia zawodu. Poznajmy się bliżej. "Z kond" jestes?" To opowiedz o sobie bez przechwałek, bez wartościowań. Co cenisz? Czym się interesujesz? Jaki jesteś? Pyrlandia.

Gość Nikt_
No ja jestem bardzo atrakcyjnym kąskiem. Zarówno pod względem materialnym, jak fizycznym oraz emocjonalnym. Mam dalej pisać?

Gość Energiczna 30-latka
Pisz, pisz... zobaczymy, czego się jeszcze dowiemy :P

Gość Nikt_
Zdarza mi się posiadać napady intelektualne. Chętnie czytuję książki - głównie kucharskie.

12:34 chłopak28 \"3 moje najładniejsze koleżanki wyszły za brytyjczyków (Rozumiem że oni są w stanie zapewnić wyższy standard życia\" - cóż, to chyba sprawiedliwe, że jeśli zwracasz uwagę tylko na urodę, urodziwe panienki zwracają uwagę na Twój majątek. Zachowanie atrakcyjności kosztuje MAM kasę \"Wolne koleżanki tłuste\" - może schudną, jeśli dostarczysz im motywacji. A Ty, przepraszam, jesteś Adonisem? Dobrze wyglądam a jak kobieta gruba to po kilku latach będzie jeszcze grubsza i odchudzanie nic nie pomoże \"puszczalskie które na żonę się nie nadają\" - a Ty, z iloma kobietami spałeś? To nie ma znaczenia bo kobiety wolą doświadczonych \"zwichrowane feministki\" - co za szczęście, że ja wprawdzie jestem feministką, ale nie zwichrowaną - Tak Ci się tylko wydaje \"panny z cudzymi dziećmi\" - z nie ze SWOIMI DZIEĆMI z CUDZYMI CZYLI NIE MOIMI \"albo rozwódki\" - mam znajomą, bardzo wartościowego i dobrego człowieka, która rozwiodła się, ponieważ mąż ją katował...- nie chce rozwódki, jestem wierzący choć niepraktykujący ale małżeństwo to poważna sprawa 12:37 Nikt_ \" Nie mogę za wiele o sobie powiedzieć, ponieważ uznasz, że się przechwalam. Jest we mnie jednak tyle męskich atrakcji, że - zapewniam - nie doznasz uczucia zawodu. Poznajmy się bliżej. \"Z kond\" jestes?\" To opowiedz o sobie bez przechwałek, bez wartościowań. Co cenisz? Czym się interesujesz? Jaki jesteś? Pyrlandia. Jestes dziewicą? Aktualnie zadaję się tylko z porządnymi dziewczynami

buhahaha to ześ dał wyznaczniki hmmm no coz tylko pozostaje ci w zakonie wsród przczystych dziewic szukac partnerki zyciowej i + na drogę Boshe widzisz i nie grzmisz

Gość Energiczna 30-latka
12:34 chłopak28 "3 moje najładniejsze koleżanki wyszły za brytyjczyków (Rozumiem że oni są w stanie zapewnić wyższy standard życia" - cóż, to chyba sprawiedliwe, że jeśli zwracasz uwagę tylko na urodę, urodziwe panienki zwracają uwagę na Twój majątek. Zachowanie atrakcyjności kosztuje MAM kasę To nie narzekaj :) "Wolne koleżanki tłuste" - może schudną, jeśli dostarczysz im motywacji. A Ty, przepraszam, jesteś Adonisem? Dobrze wyglądam a jak kobieta gruba to po kilku latach będzie jeszcze grubsza i odchudzanie nic nie pomoże Wklej linka z fotografią, to ocenimy Twą urodę z większą obiektywnością, niż ta, na którą jesteś w stanie się zdobyć :) "puszczalskie które na żonę się nie nadają" - a Ty, z iloma kobietami spałeś? To nie ma znaczenia bo kobiety wolą doświadczonych Ale nie hipokrytów, wymagających od dziewczyny więcej, niż od siebie. Nie preferujemy też puszczalskich "zaliczaczy" (przepraszam za ostre słowa) "zwichrowane feministki" - co za szczęście, że ja wprawdzie jestem feministką, ale nie zwichrowaną - Tak Ci się tylko wydaje Może :P kwestia interpretacji "panny z cudzymi dziećmi" - z nie ze SWOIMI DZIEĆMI z CUDZYMI CZYLI NIE MOIMI Zawsze uważałam, że rodzicem jest ten, kto dziecko wychowa... "albo rozwódki" - mam znajomą, bardzo wartościowego i dobrego człowieka, która rozwiodła się, ponieważ mąż ją katował...- nie chce rozwódki, jestem wierzący choć niepraktykujący ale małżeństwo to poważna sprawa Dlatego też Koleżanka ma teraz męża, który traktuje ją poważnie - i są szczęśliwi :) Jestes dziewicą? Aktualnie zadaję się tylko z porządnymi dziewczynami Jestem tylko porządna, ale nie dziewica :P Nie martw jednak, nie musisz się ze mną zadawać. Ja nie zadaję się z hipokrytami :P

12:34 chłopak28 \"3 moje najładniejsze koleżanki wyszły za brytyjczyków (Rozumiem że oni są w stanie zapewnić wyższy standard życia\" - cóż, to chyba sprawiedliwe, że jeśli zwracasz uwagę tylko na urodę, urodziwe panienki zwracają uwagę na Twój majątek. Zachowanie atrakcyjności kosztuje MAM kasę To nie narzekaj - nie narzekam ale nie lubię szmat które lecą na kasę \"Wolne koleżanki tłuste\" - może schudną, jeśli dostarczysz im motywacji. A Ty, przepraszam, jesteś Adonisem? Dobrze wyglądam a jak kobieta gruba to po kilku latach będzie jeszcze grubsza i odchudzanie nic nie pomoże Wklej linka z fotografią, to ocenimy Twą urodę z większą obiektywnością, niż ta, na którą jesteś w stanie się zdobyć \"puszczalskie które na żonę się nie nadają\" - a Ty, z iloma kobietami spałeś? To nie ma znaczenia bo kobiety wolą doświadczonych Ale nie hipokrytów, wymagających od dziewczyny więcej, niż od siebie. Nie preferujemy też puszczalskich \"zaliczaczy\" (przepraszam za ostre słowa) To nie jest hipokryzja poprostu kobiety i mężczyźni czego innego oczekują. Większość kobiet nie chce prawiczków \"zwichrowane feministki\" - co za szczęście, że ja wprawdzie jestem feministką, ale nie zwichrowaną - Tak Ci się tylko wydaje Może kwestia interpretacji Przejawem zwichrowania jest podejście typu jeżeli mężczyźni tak robbią to i my musimy, mimo ze tak naprawdę tego nie potrzebujecie \"panny z cudzymi dziećmi\" - z nie ze SWOIMI DZIEĆMI z CUDZYMI CZYLI NIE MOIMI Zawsze uważałam, że rodzicem jest ten, kto dziecko wychowa...- Ja tak nie uważam choć Są mężczyźni którzy potrafią wychowywać cudze dzieci \"albo rozwódki\" - mam znajomą, bardzo wartościowego i dobrego człowieka, która rozwiodła się, ponieważ mąż ją katował...- nie chce rozwódki, jestem wierzący choć niepraktykujący ale małżeństwo to poważna sprawa Dlatego też Koleżanka ma teraz męża, który traktuje ją poważnie - i są szczęśliwi Jestes dziewicą? Aktualnie zadaję się tylko z porządnymi dziewczynami Jestem tylko porządna, ale nie dziewica Nie martw jednak, nie musisz się ze mną zadawać. Ja nie zadaję się z hipokrytami - a ja z uzywanymi szmatami Niestety moje spostrzeżenia wobec kobiet potwierdziły się

Gość Energiczna 30-latka
Nie martw jednak, nie musisz się ze mną zadawać. Ja nie zadaję się z hipokrytami - a ja z uzywanymi szmatami Rozumiem, że za każdym razem, kiedy zdarza Ci się rozlać kawę, wyciągasz z szafki nową, sterylną, fabrycznie zapakowaną szmatkę? :P Aaa... nie... już rozumiem... Ty po prostu po sobie nie sprzątasz :P

Ja też odeszłam po10latach.Facet szalał.77róż nie wynagrodziło mi ostatniego roku.Odeszłam do innego bo tak było łatwiej.Z nowego związku zrezygnowałam z rozs adku.Co dalej będzie?Nie myśle

Gość atrakcyjan 30
hej :-) energiczna jesteś "nie wyjęta"🌻 hmm ale pewnie nikogo nie ma o tej porze pozdrawiam i trzymajcie kciuki za dzisiejszy week.bo mam zamiar upić sie w samotności buziaki

Gość energiczna 30-latka
Ja dopiero odespałam tydzień :) dawno mi się nie zdarzyło wstać tak późno... atrakcyjna, a skąd jesteś? bo picie w samotności wcale nie jest fajne :( no chyba, że pijesz sobie dla smaku, siedząc przed komputerem salbo książką, ale... w ten sposób nie rozwiążesz swoich problemów, sama o tym wiesz!

energiczna cholewka ale masz dobrze ja w pracy od 9 na posterunku już ;-) powiem ci ze mam problem zeby cokolwiek w siebie wlać z trunków wiec spoko a i siostra przyjezdza wiec jakis koniaczek lub winko damskie obalimy hahah kurcze załatwiłam sie bo rozwiazalam umowe z operatorem na internet i wdomu czekam na podlaczenie od innego dostawcy moze po week dopiero podlacza ;-( jestem z centrum kraju jak któras z dziewczyn jest z tych okolic to prosze o znak to umowimy sie na zatopienie smutkow hahah w sumie troszke pracuje nad tym zeby nie dołowac sie ale jednak te week sa straszne jak dla mnie z drugiej strony zaczynam zauwazac + bycia singlem( prawie rozwodką)haha nie szukam miłości ani partnera na siłe bo nie jestem gotowa na zadne zwiazki jedyne co stałos ie priorytetem dla mnie teraz to znalezienie innej pracy w wiekszym miescie wiec prosze o trzymanko kciuków :-)

Gość Energiczna 30-latka
Eee, jak z siostrą, to się już tak nie martwię :P Heh, co rozumiesz przez centrum? Faktyczny środek kraju (moje okolice), centrum kulturalne (Krakowiacy uważają, że to u nich), okolice stolycy? Kciuki cymom :D

Narzekacie że nie ma wolnych 28 latek hehe 25 latki co najlepsze już zajęte

oj Panie Piotrze chyba nie doczytałem czegoś? powiem tyle nie to,żebym była nie miła ale idź w spokoju do drugiego pokoju 🌻

Gość szukam samotnej dziewczyny 28
Witajcie miłe panie.:):):) Ja też mam prawie 28 lat i nie mam prawdziwej dziewczyny? Szukam samotnej dziewczyny do przyjaźni i miłopśći a póżniej to się okaże. :):):)

Gość Energiczna 30-latka
13:40 szukam samotnej dziewczyny 28 Witajcie miłe panie. Ja też mam prawie 28 lat i nie mam prawdziwej dziewczyny? A sztuczną masz? Szukam samotnej dziewczyny do przyjaźni i miłopśći a póżniej to się okaże. Najpierw ma być przyjaźń i miłość, a potem się okaże? Na przykład kopniak w tyłek? Nie mogłam się powstrzymać :P Rany, ludki, nauczcie się nieco precyzyjniej formułować swoje wypowiedzi :) a anonse towarzyskie to chyba nie to forum :). Wprawdzie są tu z całą pewnością samotne kobietki, ale raczej nie zdesperowane :). Witamy Cię, pogadaj z nami, przedstaw się, opowiedz coś o sobie... a potem dopiero się okaże. Może się okazać na przykład, że mieszkasz blisko Atrakcyjnej i możecie iść razem na piwo :D

Ja szukam wesolej wyluzowanej chętnej do zabawy dobrej pracowitei dziewicy w wieku 18-19 (sam mam 25) Wątpie czy tu znajdę ale jak wszyscy w ten sposób szukają to i ja dla żartu napisałem