Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera by to wzięła

mam prawie 28 lat i...

Polecane posty

Gość szukam samotnej dziewczyny 28
Mam 28 lat i szukam dziewczyny. Poznam dziewczynę do stałego zwiazku opartego na miłosci zaufaniu wiernosci i nie tylko. Ja wyglądam tak jak wyglądam:) Czyli: 182cm wzr. 28 lata Brunet, piwne oczy, niezbyt szczupły. Pracujący :) Pozdrawiam:):):)

Gość Energiczna 30 latka
Nano to chyba nie to forum - tu są 28 - 30 latki (swoją drogą chyba za młodej szukasz) mrau a patrzyłaś pod łóżkiem? :P szukam samotnej dziewczyny 28 pachnie mi Miśkiem 28 :) życzę powodzenia :)

Gość Energiczna 30 latka
Tylko nie wkręć się za szybko :P A te Marty, które istnieją, są różne... pamiętaj o tym :)

Gość Energiczna 30 latka
Ja myślę, że jest nawet nie jedna fajna osoba :) No to mamy pozytwywny akcent na początek tygodnia :)

Gość Psedłonim
Wydaje mi się, Energiczna, że ja jestem fajną osobą. I co z tego? I co będzie dalej?

Gość Energiczna 30-latka
A tego to nikt nie wie, szanowny Pseudonimie :P

Gość Energiczna 30-latka
A tego to nikt nie wie, szanowny Pseudonimie :P

Gość Mloooda 18
A ja mam prawie 19 lat a moj facet 26 i wcale nie uwazam aby byl stary

Ja jak poznalam mego faceta to on mial 30 lat a ja 22 i najpierw ta roznica wieku troche mnie przerazala. on mial juz 30 lat a ja co dopiero weszlam w dwudziestke. ale okazalo sie, ze niepotrzebnie:)) poza tym w miare jak czas uplywa roznica wieku jakby maleje i staje sie coraz mniej istotna. my jestesmy ze soba juz 6 lat i jest naprawde super.

Gość Rudy222
Witam Ja mam 26 lat i jak na razie jestem sam. Byłem z dziewczyna 4 lata i wszystko sie rozsypało była w moim wieku ale cóż samo życie coś się rozpoczyna a pozniej konczy. Oczywiście bez urazy ale teraz szukam młodszej, a jako mężczyzna mamy zawsze przewage choc by z tego powodu, że im facet starszy tym bardziej wartościowy.

Gość Energiczna 30-latka
do Rudy222 "im facet starszy tym bardziej wartościowy" - to pobozne życzenia, a nie uzasadnione wnioski :P choćby i z tego powodu, że nie wszyscy, Panowie, mądrzejecie z wiekiem (niektórzy wręcz przeciwinie). Równie dobrze mogłabym powiedzieć, że kobieta im starsza, tym bardziej wartościowa :) Różni są ludzie - niektórzy nigdy nie nabiorą wartości :P

Gość Energiczna 30-latka
do Młoda i Wiosenna Mgła A ja mam około 30, mój poprzedni partner był 5 lat starszy. Zdecydowanie jednak wolę związki równieśnicze albo z mniejszą różnicą wieku (w tej chwili te 5 lat to dla mnie sporo). Ale cóż, ludzie są różni :P PS. nie zrozumcie mnie źle, nie uważam Panów po 35 r.ż. za starych :)

Gość Dybuk
A ja nie związałbym się z dużo młodszą kobietą. Jakoś tak nie lubię roczników po 80 :P

Gość faceci po 30 wola raczej...
mlodsze niz swoje rowiesnice.

Gość Energiczna 30-latka
Na szczęście mądrzy faceci wolą wartościowe kobiety :) a wiek gra mniejszą rolę :)

Gość na pocieszenie powiem wam
że ja też mam 28 lat i nigdy nawet dziewczyny nie miałem.

Gość faceci po 30 wola raczej...
Wartosciowa kobieta rownie dobrze moze miec i 20 lat. nigdzie nie jest napisane, ze dla 30-latka wartosciowa jest jedynie jego rowiesnica.

Gość Dybuk
Łeeech, to zależy od tego jak kobieta wygląda i jak staro się czuje :)

Gość Energiczna 30 latka
15:38 faceci po 30 wola raczej... Wartosciowa kobieta rownie dobrze moze miec i 20 lat. nigdzie nie jest napisane, ze dla 30-latka wartosciowa jest jedynie jego rowiesnica. No i co z tego? To nie oznacza, że nie moge trafic na równieśnika, który będzie wolał mnie :)

Gość cuda sie tez zdarzaja

Gość Energiczna 30 latka
na pocieszenie - a dlaczego?

Gość na pocieszenie powiem wam
Żebym to ja wiedział, to pewnie byłaby już połowa sukcesu :-)

Gość Anula78
Cześć wszystkim. Dawno mnie nie było a tu się zrobiło gwarno że ho ho! Widze, że mało kto zagląda tu wieczorami, co odczytuję za dobry sygnał - nikomu się nie nudzi, wieczorami macie ciekawe zajęcia :) ja niestety w pracy nie mam czasu na kafe (chyba, że na taką w filiżance z mleczkiem hehe). Cieszę się Bracie Niedźwiedziu z Twojej fascynacji i tego Twojego stwierdzenia "życie jest piękne" - aż miło się robi na sercu. Mam nadzieję, że dowiemy się czegoś więcej nt. tej tajemniczej Ani :) Pozdrawiam wszystkich ciepło :)