Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

czym wypchac taki stanik?

Polecane posty

ponoc jest tam gabeczka powiekszajaca i niby powieksza o rozmiar w co nie wierze ,bo przypierzalam taki stroj i gowlno piwkeszyl ,wiec chcialam kupic specjalne silikonowe wkladki i co?wszystkie sa albo okragle albo w ksztalcie lezki wiec bedzie to wygladac glupio i w ogoole nie bedzie pasowac??czym mozna wypchac taki stanik o takich miseczkach ????tylko nie piszcie ze skrapetami czy watą ...:/ http://www.voila.pl/341/ca9a0/?1

ta gabka jest okropna, bo jak wejdziesz do wody to material zaczyna przeswitywac i widac ze masz co w srodku:O nie polecam niczym tego wypychac, bo wszytsko widac.

Gość jak masz małe cycki
to na cholere ci taki stanik desko :o:D

wiesz że kostium kąpielowy kupuje się w zależności wyglądu ? jak masz małe i obwisłe cycki to takiego kostiumu się nie kupuję. potem tylko śmiech i pobłażliwe spojrzenie jak komuś wystaje silikonowa wkładka ze stanika na plaży (!). swoją droga piersi ci się zagotują a te gumowe wkładki mogą ci się na cyckach roztopić. moze warto się zaakceptować i kupić ładny ale pełny stanik w odpowiednim rozmiarze bez wypychania,co ?

a skad wiesz jak bedzie wygladal ,byc moze mam male i bowisle ale czemu mam sobie odmawiac kupuje dwa stroje kapielowe i ten bardzooo mi sie spodobal..

Gość kochana najlepiej wypchac
go biustem

wiem jak będzie wyglądał bo tym co napisałaś że chcesz wypchać bo masz małe cycki:o zresztą zrób jak chcesz :o

Gość Angeluś
Ja też mam małe ale se nie wypycham i jakoś się nie wstydze że takie mam. Kocham je bo są moje. Przynajmniej się nie martwie że mi silikon się na plaży stopi (o ile to możliwe xP)

Gość jajajajaaa
serio wybiez stroj ktory ma grubsze miseczki i gabke w srodku juz od producenta, wtedy ani nic sie nie stopi, ani nie wypadnie, ani nie bedzie przeswitywac