Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie miejscowa...

Co mam zrobić??

Polecane posty

Gość Nie miejscowa...

Jestem we Włoszech od jakiś 4 miesięcy... Pracuje na czarno z chłopakiem i nawet nie mam możliwości iść do lekarza... Jakieś 2 miesiące temu po stosunku z moim chłopakiem na drugi dzień strasznie piekło mnie gdy sikałam a raz gdy wstałam w nocy siku sikałam z krwią ;( Niby nic takiego wielkiego pomyślałam zapalenie pęcherza.. Brałam Furagin robiłam nasiadówki i po nie całym tygodniu przeszło i było ok.. Ale nie na długo znowu się zaczęło... W środę kochałam sie z moim chłopakiem i znowu się zaczęło.. W czwartek rano było ok jak wybierałam sie do pracy i poszłam się wysikać piekło szczypało znowu tak jak wcześniej nie zwlekałam odrazu wzięłam furagin... W czasie pracy jeszcze kilka razy biegałam do ubikacji ale piekło coram mniej aż wreszcie przestało :) Wieczorem i rano w piątek wzięłam jeszcze po polówce Furaginu i było już ok.. W piątek wieczorem wybraliśmy sie z chłopakiem na rower i myślałam że jest już ok. Ale wstaje dzisiaj rano i na nowo to samo na dodatek jeszcze strasznie swędzi ;/ Już sama nie wiem co mam robić co to może być??? Do lekarza nie pójdę bo nie mam jak nawet nie ma możliwości... Do Polski wracamy dopiero 12 lipca I na dodatek mam ostatnie 5 tabletek Furginu ;( Od czego może to się dziać?? Dodam do tego że jak w środę kochaliśmy sie z chłopakiem to mnie trochę piekło tam w środku ale po wszystkim się wymyłam i było ok :)

Gość Hallo hallo hallo

ale furagi nu nie bierze sie na raty bierzesz 3 razy dziennie po 2 tabletki a nie jedna gdy zapiecze

i na razie nie kochaj sie z partnerem, podrazniasz sie dodatkowo i bakterie moga przedostawac sie

Gość hehefgghfdkg
Prawdopodobnie masz zapalenie dróg moczowych, żeby porządnie to wyleczyć trzeba przez ok 2 tyg brać leki a nie 2 dni i odstawić, w ten sposób problem powraca. Poza tym Twój chłopak może przenosić jakąś bakterię czy grzyba, u niego może nie być objawów a Ty cierpisz. Stosunki odpadają dopóki się nie wyleczysz!

Gość witamina C
Bierz dużo witaminy C, pij sok z żurawiny lub czarnej porzeczki, herbatę z pokrzywy, generalnie chodzi o detoks i zakwaszanie moczu, po stosunku ZAWSZE idź się wysikać, dobrze jest też się umyć przed i po, ubieraj się ciepło (bokserki zamiast stringów!), po seksie nie zasypiaj nago, od razu się ubierz. Wiem, że niektóre metody są mało "romantyczne" ale pomagają.

Zrezygnuj chwilowo z seksu, ogromne ilosci soku z żurawiny lub grejfrutowego, witamina c, cieple nasiadowki. Popros kogos w Polsce zeby ci przeslal leki na zakazenie drog moczowych!!!!!!!!!!!!!! Listem. Dojda bez problemu. Bierz je regularnie przez 2 tyg. Jak jest krew w drogach moczowych to zakarzenie jest juz dosyc powazne. Wiem cos o tym bo ja tak mialam i mi sie przenislo na klebuszki nerkowe i spedzilam 3 tyg z goraczka 40 stopni, skrecajac sie w bolach, biorac antybiotyki i 3 razy ladujac w szpitalu o 1 w nocy. Ja cie nie strasze, ja tylko radze. Musisz o to zadbac.

Prawdopodobnie on ma jakąś infekcję i zaraża Cię po każdym stosunku.

Gość Nie miejscowa...
Może przez to , że mój Apolonii mnie zdradzał? Kurczę , bo ostatnio zaniedbałam się . Nie goliłam nóg , miała kołtuny we włosach , podjadałam w chwilach zwątpienia...

Gość Nie miejscowa...
To u góry to podszywacz ;/ Ok dzięki za pomoc :) Już mi trochę lepiej a z tymi sokami sprobuje