Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość stanowcze nie
złośliwaa samica30 pozdrowienia ::D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD:D:D:D:D:D:D:D:

Gość stanowcze nie
obys pozadna kurwo nie trafiłą na pozadnego huja tyle mam do powiedzenia pustaki zajebane

Gość dsfz
A facet zwiazuje sie z niby fajna kobieta, a po slubie wychodzi z niej zolza. Bierze rozwod i co, ma byc skazany na samotnosc? ale pierdolicie...

hehe, też kiedyś wielu rzeczy nie uznawałam... a potem mi się życie wzięło i pierdolnęło :P głupie gówniary i prymitywne szczeniaki, możecie sobie pieprzyć na kafe, pamiętajcie tylko, że tam na zewnątrz jest PRAWDZIWY świat z PRAWDZIWYMI ludźmi, którzy mają PRAWDZIWE problemy :) i wiecie co? te problemy was kiedyś też dopadną, a wtedy zaczniecie inaczej śpiewać :D

Gość jak się wreszcie
Nauczcie sie, ze raczej nie dyskutuje się z szaleńcami, moherami, idiotami i tymi podobnymi ludźmi. Oni mają swoja prawdę i swój własny świat :D . Ja odpuszczam.

Gość antyrozwodniczka
"stanowcze nie" współczuję ale trzeba było myśleć przed faktem szukaj sobie teraz rozwodnika anormalnym kobietom pozostaw normalnych facetów

Gość do Antyrozwodniczki
czy ty jesteś tak głupia, jak się wydajesz? antyrozwodniczka Ale się desperatki rozkrzyczały ślub to poważna decyzja, jak ktoś nie potrafi być wierny przysiędze, rzuca słowa na wiatr to nie może byc traktowany poważnie. W oczach normalnej kobiety nie może być akrakcyjny!!! Nawet gruby portfel nie pomoże. A desperatki niech się wiążą z rozwodnikami, proszę bardzo, bo i tak nikt normalny ich nie zechce. Nie wiem co się czepiecie, pewnie zazdrościcie A jeżeli porządny, inteligentny, sympatyczny i przystojny facet trafił na kobitę, która go zdradzala, to co? Też jest gorszej kategorii? Rozwodnicy są różni. Rozwodniczki też. Weżcie to pod uwagę.

Gość ale pustak z ciebie
a ta wzmianka o grubym portfelu - bardzo znacząca.... pewnie taka porządna i pierwszej kategorii dupencja za jaką się uważasz poluje tylko na wolnych i kasiastych? (koniecznie bez zobowiązań finansowych, bo się z obcymi bachorami dzielić nie będziesz kasą mężusia???)

Gość antyrozwodniczka
"Nie-ja" głupia to jestes ty. Masz to na co się godzisz

Gość stanowcze nie
antyrozwodniczka o prosze a ty juz mi napisałas historie mojego zycia buhahaha nic nie napisałam o swoim zycu a ty juz wyciagnełas wnioski buahahah pojebana jestes genetycznie szkoda mojego zdrowia ....na wasze pojebane zdnie zycie was dopadnie to wtedy zobaczycie ....

Gość stanowcze nie
Myślisz ze wszystkich przeskoczysz ze swoja madroscia buhahaha to ciekawe dlaczego na swiecie tyle ludzi rozwiedzionych? samotnych? bo pewnie wszyscy ci ludzie nie sa mądrzy buahahahahahahah

Gość stanowcze nie
RASIZM SPOłECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RASIZM SPOłECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RASIZM SPOłECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RASIZM SPOłECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RASIZM SPOłECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RASIZM SPOłECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RASIZM SPOłECZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

antyrozwodniczka masz racje......i trzymaj sie tego,nawet jak Cie bedzie zdradzał,bił,o wyzywał...Ty pokaż klase i godność i zostań z Nim O jeszcze jedno jak nie zostawisz meza tyrana to zrobisz przysługe innym kobietom,bo Ciebie bedzie gnębił nie inne SZACUNECZEK DLA CIEBIE:classic_cool: Jarek czy to była litość:O

Gość antyrozwodniczka
"do Antyrozwodniczki" nie uznaję zdrady. ślub to decyzja na całe życie. Trzeba być jej wiernym a nie uciekać. jak ktoś nie potrafi to niech sobie szuka podobnego sobie. Dlatego rozwodnikami się nie zainteresuję i wkurza mnie, dlaczego oni nie potrafią tego zrozumieć. Myślałam, ze znajdę tu kobiety podobnie myślące, ale widać wszystkie panny z kafe nie traktują przysięgi małżeńskiej poważnie. świet zszedł na psy:(

Gość antyrozwodniczka
"stanowczo nie" ciebie o mądrość nie posadzam, co to to na pewno nie. szczyt mądrtości "buahahah poj**ana jestes genetycznie":o masz rację, spadaj stąd, bo nic swoją osobą nie wnosisz

Gość stanowcze nie
ZA TO TY WNOSISZ !!!! dzieki tobie widze jacy potrafia byc ludzie okropni..jakie potrafia byc młode cwane kobiety które mysla ze swiat sti przed nimi otworem ....

Gość ponad podzialami
Dzieci - przestancie, zycie to nie kafe. Sami zobaczycie ;-)

Gość antyrozwodniczka
"stanowcze nie" miało cię nie być:o zamiast się niepotrzebnie bylwersować rozejrzyj się za rozwodnikiem skoro to twój target. Mój nie, a rasizm społeczny to zjawisko naturalne w każdej sferze życia obecne. Gdyby tak nie było to by nikt nie wybrzydzał i brał co popadnie. a tak nie jest, zauwaz łaskawie:o

Gość kochaninajmilsibraciaisiostry
antyrozwodniczka , ile masz lat ?

Gość antyrozwodniczka
mam 20 lat, a co za różnica?

Gość antyrozwodniczka
"złośliwaa samica30" taki mam zamiar

Gość antyrozwodniczka
"złośliwaa samica30" niech trafi jeszcze raz, tym razem zatrutą;)

Gość kochaninajmilsibraciaisiostry
zastanawiam się w czym jest problem,jeżeli nie chcesz być z rozwodnikiem to z nim nie będziesz.Nie przekonuj tych którzy myślą inaczej niż TY. Tylko w wyborze partnera będziesz kierować się stanem cywilnym.A twój wymarzony kawaler mógł mieć na koncie kilkadziesiąt panienek i być sukinsynem, a rozwodnik tylko jedną, wymarzoną żonę,która go olała :)