Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderuska

Co ma zrobic brzydka dziewczyna ktorej nikt nie chce ?

Polecane posty

Ja jestem wartosciowym facetem, a tez powodzenia nie mam. Hipokryta tez nie jestem, to tak apropos, jak ktos wyzej wspomnial.

Gość luuuudzie
przecież dziewczyna pisze wyraźnie, że sama waga to nie taki problem. Tylko choroby skóry

Gość tak to jest w życiu...
Ja oczywiście mam swoje wady, jestem marudna, zachowuje sie jak dziecko czasami, tzn. marudzę, żeby mnie pocieszyć, ale robie to tak z przymrużeniem oka, bo trochę jestem pieszczochem, czasami jestem narwana i zbyt spontaniczna. Ale można na mnie liczyć. Jak coś powiem, to zawsze, chociażby nie wiem, co się stało, zawsze dotrzymuje słowa. Umiem robić wiele rzeczy, myślę o innych ludziach itp. W zasadzie ciągle czuję, że to aj muszę się opiekować innymi, ja muszę być "ostoją" dla ewentualnych chłopców, z którymi się spotykam. Że oni najpierw się zakochują, potem im przechodzi, potem przeżywają chwile zwątpienia, a ja ze wszystkim muszę sobie radzić sama, nigdy sie nie odkochuje, nigdy nie przestaje kogoś lubić, moi przyjaciele mogą się do mnie zwrócić o pomoc po 4 latach kompletnego milczenia i wiedzą, ze ją otrzymają, ale ja nie zawsze mogę na nich liczyć.

Ale łuszczyca sama w sobie też się da zaleczyć, zresztą jeżeli ktoś ogólnie jest zadbany, to mu ta choroba nie jest w stanie tego odebrać. Wiadomo, z eto nic przyjemnego, ale on a powinna zrobić wszystko, żeby sama ze sobą czuć sie jak najlepiej.

Ciekawe jak to jest, ze te wszystkie kobiety, ktore uwazaja sie za takie atrakcyjne sa samotne.

Gość sorry mimo wzrostu
tak to jest w życiu... kim jesteś?? jak czytam Ciebie to mam wrażenie że czytam swoje myśli;) ja mam dokładnie jak Ty, tylko że jestem odrobinkę starsza i po studiach...

Gość sorry mimo wzrostu
no i masz trochę podobną osobowość do mojej tyle że ja jestem trochę nieśmiala.. jaki masz znak zodiaku:P

Ja też jestem trochę nieśmiała:p Mogę napisać o sobie kilka dobrych rzeczy tylko w necie;) Jak nikt nie widzi i nie słyszy. jestem spod znaku ryb.

Gość sosnowaigiełka
ja też taka jestem! Ale walczę i już wiele dobrych rzeczy udało mi się osiągnąć. Całą podstawówkę, gimnazjum i liceum byłam najbrzydsza. Ale zmieniłam się i zmieniłam podejście do siebie;) teraz nie jestem może miss, ale czuję się piękną kobietą:) wystarczy trochę nad sobą popracować! zapraszam na mojego bloga: http://www.photoblog.pl/sosnowaigielka/archiwum pozdrawiam cieplutko wszystkich;*

Gość inverno
Uwierz w siebie. Wszystkie moje niepiekne znajome maja facetow. Na ulicy czesto widze przystojnych facetow z kobietami nie grzeszacymi uroda. Tylko ze te kobiety wcale nie uwazaja sie za brzydkie i tu chyba lezy klucz do sukcesu...

Gość sorry mimo wzrostu
ha:) moja najlepsza przyjaciółka jest spod znaku ryb, mamy do siebie niesamowicie podobną osobowość i podejście do życia,jestem spod znaku lwa ale i tak tam w horoskopy specjalnie nie wierzę..:classic_cool: ona też jest dziewicą i sama z wyboru jak ja:P! ja też nie chcę mieć faceta ale przystojnym kumplem do zabawy i rozrywki na pewno nie pogardzę:P

usmiechnieta kobieta jest odrazu duzo ladniejsza ....sport wzmacnia miesnie ale zeby przez to stracic tluszczyk to trzeba byc naprawde fanatykiem ruchu ,,,, zmiana zywienia na wazywa i owoce jest tutaj skuteczniejsze tylko nie na pare tygodni a na zawsze...inaczej jojo.....pozatym mialem kogos w rodzinie kto mial luszczyce i wyleczyli go w niemczech seria naswietlen.....10 szt i po fakcie nie wiem jakie to byly naswietlenia (to tak jak pobyt w solarium przebiegalo) niemam kontaktu do tej osoby aby czegos wiecej sie dowiedziec ale w necie znajdziesz cos na ten temat ...w polsce leczyl sie latami i nic ale to bylo juz ponad 20 lat temu wiec pewno ta metoda i do nas zawedrowala a...i jeszcze jedno ..... wyleczenie bylo trwale i luszczyca juz nie wrocila.....nie poddawaj sie ...kto nie walczy ten juz przegral....;-)

Gość alojzetta
Choroby skorne wcale nie sa przeszkodado milosci i zwiazku. Ja jestem tego zywym przykladem. Od malego cierpialam na rozne choroby skorne i alergie. Dwa razy lezalam w szpitalu z powodu luszczycy, jako nastolatka cierpialam na tradzik, pryszcze i przetluszczajaca sie skore. Owszem mialam z tego powodu kompleksy, ale mimo wszystko staralam sie w sobie nie zamykac (rowniez dzieki rodzicom ktorzy nawet na sile pchali mnie do ludzi) i korzystac z zycia (w sensie pozytywnym). I ani tradzik ani luszczyca nie przeszkodzily mi by spotkac ukochanego, byc zakochana i szczesliwa. I o dziwo od kiedy jestesmy razem mimo, ze specjalnie nie dbam o skore to jest ona w o wiele lepszym stanie niz kiedys. luszczyca mi zanikla i nie pojawia sie juz od paru lat a cera jest czysta mimo, ze stosuje tylko neutralny zel i nic wiecej.

Gość kreseczka...
Oto program zaradczy: 1. zacznij sie odchudzac (rozsadna dieta pomoze rowniez w problemach skornych 2. idz do dobrego dermatologa i lecz lojotok i luszczyce 3. zadbaj o siebie ogolnie: gustowny ubior, lekki, odpowiedni makijaz, jakas fryzura, gimnastyka 4. uwierz w siebie Male piersi najwiekszym problemem sa..w twojej glowie.Mezczyzni nie zwracaja na to az takiej uwagi, zeby to uniemozliwilo ci bycie z kims. powodzenia:)