Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was sie

piękna kobieta - tzn jaka?

Polecane posty

Gość Fuerte
Koras Kto Ci ciągnie:D?

Gość kobieta ja
spotykam WIELU facetow, wszedzie. w realu obracam sie czesto w meskim srodowisku, w internecie bardzo czesto czytuje meskie wypowiedzi na forach damsko-meskich, osobiste doswiadczenia z paroma facetami takze posiadam. jest to szeroka gama facetow, wiec nie obracam sie posrod jakiegos marginesu, tylko najormalniejszych facetow.

Gość inka ............
Wiadomo, że piękna kobieta, jak i facet - to piękny umysł i ciało ... Wysocy, zgrabni, wysportowani ... a do tego przynajmniej mgr ... oczytani ... elokwetni... dobra oprawa - czyli dobre ubranie, buty i kosmetyki .... zapach ... itd ...

Gość koras_to_koras
monia ona robi to dobrze, zaraz po obiadku podchodzi i dziala, ja mam wtedy objawienia widze Jezusa, jak go krzyzuja i siedi po prawicy BOga z Maryja i wogole niebo JP II tez widzialem ale to w czwartek jak mi tak z zaskoczenia podskoczyla i zrobila dosc sybkiego tego loda to byl gardlowy lodzik...

Gość Fuerte
Kobieta może Ty po prostu wolisz kobietki to po co się tak facetami katujesz:D

Gość Fuerte
Koras jasne a potem to się obudziłeś:D

Gość Fuerte
Inka-tylko ze piękny-to pojęcie bardzo względne:)

Gość inka ............
Owszem, ja preferuje jednak takie "kanonowe" piękno ... choć facet leciutko może odbiegać od mistera ... :P A kobieta jednak nie bardzo .. musi wyglądać I klasa ... mało takich niestety ... ojj bardzo mało ... :O

Gość koras_to_koras
obudzilem sie dzisiaj i jej nie bylo odrazu przy moim wezu, a tu patrze a ona robi opierunek wszelaki w mojej komnacie i tak zem sie uratowal ze mi stanal moj przyjaciel i ona wciagla go do siebie niczym sarenka i znikla ta cala maszyneria wraz z kolkami dwoma na chwil dlugie az mnie to dziwilo ogromnie i niebo mialem przed oczyma z Maryja, Jozefem i Jezusem, JP II nie bylo tam, ale Boga widzialem mowil, zebym dalej tak czynil bo ma dla mnie wielki plan, plan gloszenia ludziom, ze lody nie sa zle, to ludzie zaczeli czcic brak seksu, a Bog chce zebysmy poddawali sie jego woli i oddawali sie czynnosci lodziarski przez nasze posluzne mezom zony to robiace badz kochanki i inne, Bog powiedzial mi ze kosciol to zlo wszelakie i on nie chcial zeby je budowali i ci co posluchali go i beda glosic ta ewangelie to szykuje izbe w niebie, a dla mnie komnate niebianska...

Gość Fuerte
a jakie to jest kanonowe piękno bo nie wiem Jak apollo z obrazków w mitologii?:):D

Gość Fuerte
Koras Tobie polecam dobrego psychiatrę ale nie prywatnego bo starcisz fortunę:D

Gość kobieta ja
mialabym wolec kobiety i nie zdawac sobie z tego sprawy? jasne... a facetami przestaje sie katowac, dopoki nie znajdzie sie taki odpowiadajacy moim wymaganiom.

Gość inka ............
No przynajmniej takie, jak z czasopism ... z tym, że bez retuszu ... :P

Gość koras_to_koras
ty ateisto wynos sie z portalu, przykleknij i powiedz zaluje ze obrazasz pomazanca bozego i jego ewangelie na caly swiat !!!

Gość Fuerte
Kobieta a co jak nigdy się taki nie znajdzie?:)

Gość Fuerte
Inka-no w tych czasopismach też są bardzo różni faceci;)

Gość koras_to_koras
i gloscie ja, a nie badzcie zimni w seksie, dajcie blizniemu wemu jak tego mu brakuje. lub jej...

Gość Fuerte
Oj Koras Koras jak widzę Tobie wieeele brzkuje:D

Gość inka ............
owszem, ja gustuje w takich facetach, co to są w tych biznesowych czasopismach ... dobry garnitur, buty, aktówka ... boski zapach, nietuzinkowa fryzura (trochę szalona najlepiej, czyli odrobina szaleństwa) ... niezłe stanowisko ... a w oczach blask sukcesu .. energia i pasja ... To jest facet! a nie te dresy napakowane z prymitywnym wyrazem twarzy ... :O

Gość koras_to_koras
Bog dal mi bardzo wiele z jednej kobiety, licze ze da mi jeszcze jedna na boku w przyszlosci modle sie do niego o to, a pamietaj ze jestem namiestnikiem Boga i widzialem Jezusa krzyzowanego na Gorze Gołocie, i jak już po nieclay 3 dnia zmartwychstwal i z Maryja byli na obiedzie u Boga z Jozefem...

Gość kobieta ja
jesli kobiety zaczelyby stawiac takie wymagania na porzadku dziennym, to od razu by sie znalazlo cale stado takich. z czasem nawet weszloby im to w krew i juz by sie tacy rodzili.

Gość Gorzko-słodka
Inka hm...czyli głównie chodzi Ci o opakowanie tak;):D

Gość Gorzko-słodka
Kobieta ale jacy:)Poniekąd dostajemy tylko to na co sami pozwalamy wiec dlaczego pretensje tylko do wina kobiet też jest wielka:)

Gość inka ............
O jakie opakowanie? No chyba oczywiste jest, że taki facet, to do rowów kopania tak się nie ubiera ... :O Na pewno jest przedsiębiorczy, odważny, silny psychicznie, przebojowy ... i ma władzę ... co jest bardzo seksi ... :) A wcześniej zdobywał długo edukacje ... przynajmniej mgr (ale to minimum :P) Jest elokwentny i inteligentny .... Piękny umysł jest bardzo seksi takze ...

Gość koras_to_koras
zrob pani prezes niespodzianke zapros na loda, pokaz jej auto i wskaz miejsce konsumpcji i sposb jak sie pozyskuje to dobro...

Gość kobieta ja
co jacy? jacy powinni byc, to napisalam na poprzedniej stronie. to, ze kobiety sie nie szanuja i pozwalaja sobie wlazic na glowy, tez juz napisalam, wiec nie wiem o co ci chodzi.

Gość koras_to_koras
w sumie nie ten topic coz ale temat podobny wiec uznajmy ze to moze by rada ewangelicka prosto od Boga od wyslannika i kaplana, nie tego przebranego za kseidza ale kaplana z woli pana Naszego Jezusa Chrystusa Pana Naszego amen

Gość koras_to_koras
w sumie nie ten topic coz ale temat podobny wiec uznajmy ze to moze by rada ewangelicka prosto od Boga od wyslannika i kaplana, nie tego przebranego za kseidza ale kaplana z woli pana Naszego Jezusa Chrystusa Pana Naszego amen