Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadin33

Kupowac chuste czy nie??????

Polecane posty

Gość nadin33

To drogi wydatek,i boje sie zeby potem nielezala w kacie nieuzywana tak jak moje nosidelko.Moj brzdac lubi byc przyklejony domnie twarzyczka pionowo,czy polecacie mi jakas szczegolna chuste???Noi czy to naprawde takie trudne do zakladania jak na to wyglada??I czy w taka pogode dziecko sie nieprzegrzeje w takiej huscie??

Gość nadin33

Ja się zastanawiam nad tym samym i cały czas wstrzymuję się z decyzją. Ale ja myślalam o chuście typu infant, także to nie jest taki strasznie duży wydatek, przed chustą typu bebelulu to bym się jeszcze bardziej zastanawiała. A jakie masz nosidełko?

ja bym nie kupowala. nie mialam i nie ciagnie mnie do tego... moze źle robie ale mala nie byla uczona noszenia i maly tez nie bedzie.

polecam chustę i to jak najbardziej ale wiązaną, tkaną a nie jakieś infanty czy premaxy - zrazisz się do noszenia i bedziesz psioczyc ze chusta jest do bani momo że one z chustą nie maja nic wspólnego odwiedź strone: www.nosimy.prv.pl www.chusty.info/forum

Gość nadin33
mam nosidelko z chicco,jest sztywne,maly niejest domnie nawet przytulony,tylko jakas gabka odseparowany mamani-ja kocham nosic synka ,tylko rece mi juz po kolana wisza dzieki serdeczne za stronki

Właśnie daltego się zastanawiam i mi też potrzebne są opinię. Mam wrażenie, ze Infant niesamowicie obciąża kręgosłup. A możesz też powiedzieć coś na temat wiązania?

Gość nadin33
Jest ciężki jak kloc , waży 39 kg

Gość a ile taka chusta kosztuje
???

dziewczyny odwiedźcie podane przeze mnie strony, znajdziecie tam masę wskazówek, są też sprzedawcy - można kupić chustę używaną lub z drugiej ręki :) któa jest lepsza bo bardziej miękka, już "złamana" mogłabym się rozwodzić i rozwodzić nad zaletami noszenia dziecka w chuście ale okienka mi nei starczy ;)

Gość nadin33
dajcie spokoj z podszywaniem sie podemnie zalosne to jest naprawde

Gość ile kosztuje pytam
a nie o zalety:O:O jezo ale wy niekumate tutaj:O

Gość nadin33
ze sie tak zapytam-a jaka bys mi polecala,mam synka 2 miesiecznego,lubi byc w pionie,czy taka elastyczna jest dobra??

Gość ile kosztuje pytam
1967- wkońcu konkretna odpowiedz.Widać że Tobie jedynej hormony nie zaburzyły funkcje mózgowe:) Pozdro🖐️

elastyczna jest dobra dla małych dzieci i wcześniaków - tak mówią;) ja dla 5-tygodniowej córki kupiłam normalną - długą, wiązaną, vatanai - tą firmę i inne znajdziesz też na allegro i na www.zamotana.blogspot.com moje dziecko ma 9 miesięcy i nadal jest noszone i iei jest mniej samodzielna czy rozpieszczona - rozwija się nad wyraz szybko :)

Gość nadin33
dzieki za odpowiedzi,kupie napewno