Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaPewnaDziewczyna

Mozliwe??

Polecane posty

Gość TakaPewnaDziewczyna

A wic tak zaczne od poczatku. 11 maja dostalam okres i nakleiłam pierwszy plaster Evra. Po tygodniu zmieniłam na drugi. Drugiego plastra nie mialam zbyt dlugo- 2 dni i odkleiłam go rano we wtorek20 maja. Odkleiłam bo nie dosc, ze od tego 11 maja mialam caly czas okres(zawsze okres trwał 4-5 dni a cykl 28 dni) to dostalam jakiejs wysypki w miejscu naklejenia plastra (na ramieniu). To stwierdzilismy, ze.... chcemy miec malenstwo .W niedziele 25 maja kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia (skonczyl we mnie). Miałam wtedy jeszcze okres- b. mały. Nastepnego dnia jeszcze krew troche leciala ale po południu zero- okres sie skonczyl. Jutro jest 8 czerwca - czyli dzien, kiedy powinnam dostac okres. Narazie nie zanosi sie na niego. Czy jest mozliwosc, ze wpadlismy (szczerze mowiac bysmy sie chyba bardzo cieszyli;))

Gość TakaPewnaDziewczyna
up

w dniu spodziewanej miesiączki testy ciążowe są już wiarygodne, więc jutro do apteki i będziesz wiedziała czy wpadliście czy nie

ja mam cykle 28dniowe a jutro 27dzien i korci mnie rzeczy test zrobic ale chyba lepiej poczekac co?

ja bym nie wytrzymała pewnie:P kup najbardziej czuły test ciążowy to wynik powinien być wiarygodny

Gość TakaPewnaDziewczyna
nie wiem..w sumie to byl 15dzien cyklu. Przy cyklach 28dniowych ale widomo owulacja zawsze mogła sie przesunac.... Tej nocy kochalismy sie pare razy... tak na wszelki wypadek ;) Po prostu zastanawialam sie czy plastry jeszcze mnie chroniły przed ewentualna ciaza.

Sleepinsun no mnie tez ciezko wytrzymac a obiecalam sobie,ze poczekam kiolka dni jesli sie @ spozni:O i co teraz robic? TakaPewnaDziewczyna 15dc to mozliwe,ze plodny przy 28dc to jakos tak wypada wiec mozliwosc jest ale jesli sie staracie o dzidziusia to proponuje tak od 8dc co jakis czas az do 18dc... jesli sie orientujesz kiedy masz owulke to w tedy celujcie

Gość TakaPewnaDziewczyna
Rozregulowac to napewno rozregulowały. Załuje, ze wogole przykleiłam... Ale po tym jak piszecie to wnioskuje, ze szansa jest na malenstwo :) Moja kolezanka zaszła majac okres wiec.... ehh licze na cud!

nio teraz to tylko czekac pozostalo ja w zeszym m-cu z mezem tylko 2 razy sie kochalismy bez zabezp. w srodku... 15dc i 18dc ale nici byly w tym juz normalnie sie staralismy tzn wiecej i w tych dniach najbardziej prawdopodobnych takze test zrobie za 2 dni Sleepingsun troche sie boje,ze za wczesnie ostatnio sie kochalismy bez zabezp. 16dc a dzis mam 26dc

Gość TakaPewnaDziewczyna
No to były takie plamienia. Raz wiecej raz mniej... takze licze, ze moglo sie nam udac :) Chociaz zadnych objawow jeszcze nie mam. oprocz tego, ze jutro powinnam dostac okres a okresowo sie nie czuje. Zwykle przed okresem mialam biegunke, bolaly mnie piersi i brzuch. Teraz nic.