Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna...zapłakana...

A miałam tylko jedno marzenie, nie spełniło się, nigdy się nie spełni, smutno mi

Polecane posty

Gość kobietka nimfa
a ty 11 wszystko łykaj co ci auotrka napisze! gratuluje inteligencji:O

nie zmyślam i nie będę się tobie tłumaczyć......więc odpuść sobie....

Gość slsllslslslsmmccm
No to skoro jesteś niezależna finansowo, to kopnij faceta w tyłek i się wyprowadź. Niestety, związki się kończą. A ty jesteś dostateczne dorosła, żeby to zrozumieć. Zrobiłaś sobie trójkę dzieci, to się nimi zajmuj. Dzieci na pewno cierpią w domu, gdzie rodzice głównie się żrą a ściślej żre się matka ze swoim facetem. Nie wypłakuj i pochlipuj, tylko przejrzyj na oczy, dorosnij do uznania faktu, ze facet ma cię w nosie, koniec, finito, i zacznij mysleć, gdzie będziesz mieszkać z dziećmi.

Smutna szkoda ze nie mozemy pogadac na priwie. Nie pasuje mi szmata wpadajaca ze swoimi wywodami srednio co jedno nasze zdanie.

Gość kobietka nimfa
slsllslslslsmmccm widzisz ona jednak niedorsła.. wie, że jest małą dziewczynką którą trzeba niuniac i dlatego tak lamentuje! jakby była samodzielna nie lamentowałaby tak! zapewniam! a tu chodzi oto, kto ja bedzie utryzmywał, decyzje podejmował, sprawy załatwiał

jesli się kłócimy to tak by dzieci nie słyszały co sobie mamy do powiedzenia to mówimy, dzieci nic nie wiedzą nie są swiadome co sie dzieje....nawet jak płacze to też nie chce by dzieci widziały moje łzy na twarzy.....

nimfa widocznie nie umiesz czytać!!!!

Gość kobietka nimfa
jasne kłocicie sie na migi, jezykiem migiwym! gorszej durnej baby nie widziałam:D

nr11 no szkoda.... niech sobie popisze może jej ulży tylko nie wiem w czym....

Czyzby nimfa nicka zmienila? Ona nie musi sie nigdzie wyprowadzac! A juz tymbardziej z dziecmi w tym jedno jego. To nie smutna jest inna ale ten mlon ,ktory ozenil sie z nia i zmajstrowal dzieciaka. On mysli tak jak Ty ze jej wielka laske uczynil. Ona starala sie byc tylko w porzadku wobec niego. A ze trafila na chuja ? Trzeba dziewczynie pomoc ,choc dobrym slowem a nie wyzywac i ublizac ,wpedzajac w jeszcze wiekszego dola.

Gość kobietka nimfa
za lalki z vosku jest warta najwiekszego doła dwa...mnie nie ma ulzyc to ona ma w koncu dorosnac przjerzec na oczy! a nie mydlic oczy innym! wina w niej!

Gość smutna prawda jest taka że
jeśli się kłócicie, to dzieci, zwłaszcza jeśli mają 10-8 lat wiedzą o tym doskonale:O Co więcej, żyją w atmosferze, jaką im zapewniacie i na tej podstawie uczą się, jak maja wyglądać więzi rodzinne. Poczekaj kilka lat zobaczysz, z ei do swoich dzieci będziesz mówić jak do ściany:O Tez nie wiem, na co liczysz i na co czekasz. Uczucia się kończą, sa tylko uczuciami. Jeżeli nie jesteście przyjaciółmi, partnerami, nie macie do siebie szacunku, to już nic z tego nie da się uratować, uciekaj czym prędzej i tyle. A Ty robisz z siebie niewolnice i podstawiasz obiady:O Po co?

nr11 dzięki za dobre słowo ;)

Gość ignorujcie tego garkotłuka
Kompletny ignor na tę - pożal się boże - "nimfę". Tylko totalne ignorowanie wykurza takie gówienko internetowe. Po coś tu wlazła? Spadaj do tego rynsztoka, z którego wylazłaś. Gdzie autorka pisała coś o wyjściu za mąż dla kasy, debilko?! Coś się tak tego przyczepiła? Pewnie po sobie sądzisz. Won!

Gość kobietka nimfa
Bo ona ci tego nigdy nie napisze, że dała tyłka za kase lub go dalej daje:) naiwny jełopie:D

Gość slflllaaaaaaaaaaa
No ale na co ty jeszcze liczysz? Posypało się, czas pozbierać zabawki i poszukać kąta do zamieszkania, czyż nie?

Gość kobietka nimfa
No ale na co ty jeszcze liczysz? Posypało się, czas pozbierać zabawki i swój tyłek i poszukać kąta do zamieszkania, gdzie mozesz znow dawac tyłka, czyż nie?

przeważnie kłóci się ze mną jak dzieci nie ma w domu, jego ojciec nawet nie wie co sie dzieje a mieszka na nami w osobnym pokoju. Przy dzieciach jest tak jak zawsze on w swoim pokoju ja w idziecinnym to wszystko dzieci rzadko sie pytaja mnie czy cos sie stało itp. jesli dzieci chca cos od niego zapytac sie to im odpowiada....ja nie lubie krzyczec, krzykiem nic nie załatwię jeśli mamy jakies nieporozumienia to zamykamy sie w pokoju i mówimy sobie co i jak.

Ale skąd ci to w ogóle przyszło do głowy? Przyśniło ci się w nocy? :O Pewnie dla ciebie to oczywiste, bo sama dajesz doopy za kasę. Przypełzłaś tu i zaczęłaś bez ŻADNEGO powodu wymyślać na autorkę. Może to normalne w slumsach, z których wylazłaś, więc wypier... tam z powrotem. Żałosne dziecko neostrady.

Co nie wyszlo pusta krowo? Wyslalas sie pod dwoma nickami. Nawet tu trzeba cos umiec hahaha . I nie mylilam sie wczesniej zes nicka zmienila nimfo pozal sie boze hahahahahahaha

nr11 nie podam maila ani gg bo nie mam zamiaru by bezczelna do mnie pisała nic nie wiadomo co jej do głowy przyjdzie...

No, debilka się sypnęła :D Wysłało jej się dwukrotnie pod różnymi nickami. :) Idiotka, śmiech na sali, puste krzesła :D

Gość dobra ale atmosfera w domu
jest nienormalna, to przecież one tam też żyją, czują to:O Pierniczysz głupoty, kobieto:O jak możesz mieć trojkę dzieci i w ogóle o nich nie myśleć?:( Smutne.

Piszesz, że jak one coś chcą od twojego faceta, to on im odpowiada. Myślisz, ze na tym polega wychowanie dzieci, miłość, rodzina? Bo uprzedzam Cię, że jak dzieciaki dobija 13. roku życia, będziesz z nimi mieć kłopoty, a one zaczną cię olewać, mieć twoje zdanie za nic i po prostu przestaną reagować. Sama zobaczysz...

Smutna ja rozumiem :) nimfa gala ciala tu jak i w zyciu pewnie (za duo o tym pisze) a za moment bedzie bum bo z trzeciego jej pojdzie hehehehe

dzieci myśla że jest miedzy nami ok. one i tak juz przeszły wcześniej za dużo....

Wcale tak nie myślą:O Naprawde nic nie rozumiesz. I nadal nie będziesz rozumiała, ale sama zobaczysz:O Dlaczego traktujesz swoje dzieci jak upośledzone umysłowo?:O Uważasz, że są głupie?

Gość kobietka nimfa
Nie durne krowy. Sparafrazowałam wypowiedz slflllaaaaaaaaaaa:) zajrzyjkcie do słownika co to znaczy:D jak ktos w zyciu zajmuje sie dawaniem tyłka na salonach to mało wie o zyciu!:)

I dlaczego uważasz, że jest ok, jak on im łaskawie odpowie na pytanie, odezwie się, czy nie uważasz, że one zasługują na to, żeby normalnie z nimi rozmawiać, spędzać czas, żeby nie zamykać sie po pokojach i urządzać ciche kłótnie, tylko żeby się nimi zająć, wyjść gdzieś razem?