Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrycja_aaa

Vacu Well, Body Space, Rollmasaż...

Polecane posty

Witam serdecznie, Od niedawna pracuję w gabinecie aktywnego wyszczuplania i redukcji cellulitu na ulicy Czackiego 15/1 we Wrocławiu. Serdecznie zapraszam chętne panie do korzystania z naszych usług i polecam zabiegi na Vacy Well, Body Space, Rollmasażu, Wibra Line, Saunie Infrared oraz masaże relaksacyjne i antycellulitowe. Adres naszej strony: www.gabinetnatura.pl Proszę również o opinię Pań, które juz nas odwiedziły - jak ocieniają Panie moja i nasza pracę? opinie prosze przesyłać na maila: patrycja.gabinetnatura@wp.pl

Gość gosiak1972
Czy skuteczne są zabiegi na wibra line. Chcę przede wszystkim wzmocnić mięśnie brzucha i wyszczuplić nogi. Jestem 8-mcy po porodzie co prawda brzuch troszkę się zmniejszył ale jeszcze trzeba nad tym popracować. Trudniej jest osiągnąć efekt na ćwiczeniach aerobowych. Zastanawiam się aby wykupić zabieg na tym urządzeniu właśnie w gabinecie Natura Pozdrawiam

Urządzenie Wibra Line pomaga wzmocnić mięśnie bez ich \"rozrostu\" tj. wzmacnia siłę mięśni, ale nie powoduje wzrostu w obwodzie. Mięsień zostaje poddany pracy izometrycznej wykonując skurcze bez zmiany jego długości. Ćwiczenia na Wibra Line wzmacniają mięśnie kończyn oraz tułowia a także mięśnie brzucha, gdyż możemy uzyskać tutaj pozycje, które mięśnie te efektywnie uruchamiają. Jeśli jeździ Pani na nartach korzystanie z tego urządzenia jest bardzo dobrym przygotowaniem przed sezonem. Jak większość urządzeń wywołując pracę mieśni wzmaga spalanie i poprawia metabolizm. Pozdrawiam.

Gość czy nadcisnienie
nie jest przeszkoda dotych zabigow?

Samo urządzenie nie stwarza zagrożenia, jednak przy urządzeniu tym nadciśnienie jest przeciwwskazaniem należałoby zasięgnąć porady lekarza na ile możliwy jest w Pani sytuacji wysiłek i jaki on być powinien. Sam ruch pozytywnie wpływa na regulację krążenia. Pozdrawiam.

Gość WINCCENT Szczecin
W Szczecinie zapraszamy do studia "Winccent" na ulicę Jasną 137 (osiedle Słoneczne) - WIBRA LINE - ROLLMASAŻ - SOLARIUM Dojazd autobusami linii A i 65. Parking: ul.Jasna/Lniana Telefon: 091 4629014 WWW.WINCCENT.COM Zapraszamy!!!

Gość kasieekk88
wie ktos gdzie w łodzi jest w marie tanio rollmasaz???

Gość MIASTOPIEKNA
Salon Odnowy Biologicznej "MIASTO PIĘKNA" istnieje od kwietnia 2007 roku. Mieścimy się w samym centrum Gdyni, przy ul. Starowiejskiej 54/3. Dla naszych klientów mamy do dyspozycji 5 nowocześnie wyposażonych gabinetów zabiegowych i oferujemy szeroką gamę usług indywidualnie dobranych do potrzeb i oczekiwań klienta - zabiegi zarówno na ciało jak i twarz. Z nami pozbędziesz się cellulitu, wymodelujesz swoje ciało zadbasz o twarz, dłonie i stopy

Gość VACU NES
Vacuwell - swobodnym krokiem dochodzisz do wymarzonej figury! STUDIO MODELOWANIA SYLWETKI VACU & NES Łagodny spacer na bieżni VACUWELL POWER PROFFESIONAL efektywnie modeluje sylwetkę przynosząc oczekiwane rezultaty, gwarantując jednocześnie przyjemność i lekkość ćwiczenia!!! Zapraszamy wszystkie panie 6 dni w tygodniu od PON.-PT. 10:30 do 20:00 SOB 09:00 do 16:00 STUDIO MODELOWANIA SYLWETKI VACU & NES GDYNIA POGÓRZE ul. ABRAHAMA 7G tel. 519 171 395 PIERWSZE WEJŚCIE GRATIS !!!

witam wszystkich, właśnie jestem na diecie proteinowej i chciałabym wzmocnic skuteczność diety odpowiednim wysiłkiem. Musze porządnie ujędrnic ciało- schudłam juz 10 kg, więc jest to konieczne.. Dopiero niedawno dowiedziałam się o vacu i chcialabym zapytać, czy któraś z Was może podpowiedzieć mi jakiś dobry salon w WARSZAWIE? najlepiej na bielanach lub żolibożu. Może któraś z Was chodziła na zabiegi w tych okolicach i może smiało polecić konkretny salon i powiedzieć o nim coś więcej? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam:)

Gość Kalink_a
Niestety nie jestem z Warszawy i dobrego studia nie polecę, ale za to polecę, by wraz z treningiem na Body Space stosować kosmetyki GUAM. Po takich zabiegach moja skóra bardzo szybko stała się bardziej jędrna i nawilżona no i oczywiście znikł mi prawie do zera cellulit. Pozdrawiam

Gość opensky
Paniom, które chciałyby zmniejszyć obwody ud, pośladków i brzucha polecam Hypoxi Training. Jest to trening na rowerze w naprzemiennym podciśnieniu i nadciśnieniu. Jest to jedyna tego typu technologia chroniona patentem. Pozwala na skuteczny i przyjeny trening osobom z różną sprawnością fizyczną, nawet tym ze słabymi naczynkami krwionośnymi i słabymi stawami. Doskonale usprawnia drenaż całego ciała i daje naprawde widoczne rezultaty: zmniejszenie obwodów i redukcje cellulitu. We Wrocławiu zabiegi można wykonać w Domu Urody i Zdrowia na Przyjaźni.

Gość Małgos-i-a
Wole Rollmasaż, bardziej leniwe urządzenie, ale byłam na teście Vacuwell 10-minutowym na Ostrobramskiej i pod koniec tygodnia kupuje karnet. Widziałam wyniki innych dziewczyn, też chce tak!!

Gość Aniela06
A mnie do ćwiczeń na Body Space namówiło to forum no i koleżanka. Już drugi raz byłam na Wietrznej we Wrocławiu i jestem bardzo zadowolona i z ćwiczeń i z obsługi. Chodzę sobie przy 6 km/h i pot się ze mnie leje na podczerwieni ale myslę, że na jednym karnecie się nie skończy, bo to wciąga:)

Polecam fajny kameralny klub Donna we Wrocławiu w centrum. Mają tam urządzenia Vacu, Body Space na podciśnienie i na podczerwień Termal oraz rolki do masażu. Jest też jakaś kabina odmładzająca, ale nie korzystałam, więc nie wiam jak działa. Ja chodziłam na tą podczerwień i łączyłam z rolkami, po 6 wejściach ubyło mi po 2 cm w udach i na brzuchu-super!Bardzo miła obsługa, dziewczyny wszystko tłumaczą. www.centrumkobiet.eu

Gość essenza
witam wszystkich :) polecam studio essenza wrocław

Gość assia29
Mam do sprzedania karnet 10 wejść 30 minutowych na Body Space za 59 złotych. Info:790579157

Gość assia29
Mejsce: Chorzów :)

Gość Salon Odnowy BORA BORA
Witam serdecznie wszystkich co chcą troszkę zgubić na wiosnę w objętości. W swoim salonie mogę Państwu zaoferować wacuwell, rollmasaż, masaż bańką chińską, usługi kosmetyczne oraz solarium. Ceny są konkurencyjne za karnet 10 wejść na wacu zapłacisz tylko 190 zł a za 10 masaży bańką chińską nie 800 nie 1000 zł TYLKO 400zł!!! Zapraszam serdecznie. Dla stałych klientów mamy specjalne ceny:) Salon Odnowy BORA BORA ul. Ostrobramska 83B lok 3 (domofon 305) w Warszawie Autobusy 502, 520, 525, 514,168 zatrzymują się pod samym blokiem (przystanek Zamieniecka).

Gość olivka4566778
assia29 szkoda ze nie w Szczecinie ;) chetnie bym kupila ;D wlasnie kupilam 3 wejscia za 19 zl http://frupi.pl/oferty/miasto/szczecin :) ale wykorzystam to moment bo uwielbiam Vacu sy;D :P

Ja też szczerze polecam rollmasaż, bo naprawdę efektywnie działa przy regularnym chodzeniu. W Lublinie mogę zarekomendować Wileńską i Zana, bo tylko w tych dwóch miejscach byłam, ale to miejsce w Leclercu jest dość drogie

Gość basia888
Ja widziałam u siebie w klubie fitness własnie Vacu well. Mozna sobie wykupić MultikarnetOk i chodzić nie tylko na to, ale np. połaczyć ta aktywnośc z ćwiczeniami na siłowni.

OKAZJA !!! Sprzedam 9 wejść na Body Space za 55 zł. P&S Fitness ul. Różyckiego 30 - 41-710 Ruda Śląska. Posiadam Karnet na 10 wejść, jedno wejście wykorzystałam. Cena karnetu normalnie 110 zł- http://www.psfitness.pl/body-space-rolletic-r uda-slaska. Sprzedaję z powodu braku czasu na wykorzystanie karnetu. Tel: 604479044.