Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleństwooooo

Wiecie jeki jest najsmutnieszy widok...?

Polecane posty

Gość maleństwooooo

Widok marzyciela, który już nie umie marzyć... albo romantyka który przestał wierzyć w miłość... - mój widok.... Smutne to jest, ech....

Gość kobietka nimfa
bo ilez mozna...:) I tak długo byałas marzycielem i romantykiem:) I chyba na własne zyczenie to zabiłes w sobie

Gość MaŁaa CzArNa
wiem co czujesz

Gość maleństwooooo
Rozczarowanie życiem...

Gość kobietka nimfa
Nie. smutny widok to taki gdzie ktoś patsiw sie nad swoja miłoscia.. - no ile to jeszcze potrwa? i nic nie robi by trwało..tylko stoi z boku i sie przygląda..i nie wierzy ze to ta na wieki

Gość maleństwooooo
Mała czarna- masz podobnie?

Gość surykotka
to przykre, ale pomysl, ze jest na swiecie mnostwo innych nieszczesc...wojny, glod...widok umierajacych, malych dzieci... a Ty, jesli jestes zdrowy/a, zawsze masz szanse na to, zeby zmienic swiat wokol...usmiechaj sie do ludzi, pomagaj im...ja wierze, ze dobro zawsze wraca...a milosc- jesli ktos tego naprawde pragnie- w koncu go znajdzie:) pozdrawiam i szczescia zycze:)

Gość maleństwooooo
Kobieto nimfo -masz rację - to jest straszne ale wiesz jak to jest - dla każdego tylko jego nieszczeście jest największe - więc dla mnie moje ... ale doceniam to, że nie przytrafiła mi sie taka straszna miłość

Gość maleństwooooo
Surykotko ---- dziękuje Ci bardzo.... :) Wiem zawsze może być gorzej, ale jeżeli nie widzisz dookoła siebie żadnych pozytywów ani nawet szans na to że coś się zmieni, a masz już swoje lata ( ja mam prawie 30 na karku ) to zaczynasz tracić nadzieję na ... zwykłe szczęście w życiu...

Gość kobietka nimfa
Ludzie mają tendencję do wyolbrzymiania problemów..by uzykasc cel.. swoja drogą jak się wali to wszystko mnie nawet poczta wnerwiła..nie dosc ze człowiek ma szare dni.. to jeszcze poszta szwankuje.. a miała przyniesc mi tyle radosci..:)

Gość maleństwooooo
Niby przyzwyczaiłam się do myśli że zawsze już będę sama, ale nie jest to pocieszająca myśl... nie wiem ile dam jeszcze rady "trzymać się" ... na razie jakoś się udaje - nie popadam w jakąś skrajną desperacje - na razie..., ale boję się tego że za jakiś czas mi odbije ... i z desperacji zwiążę się z kimś zupełnie przypadkowym ze strachu przed samotnością - naoglądałam się takich przypadków już trochę

Gość maleństwooooo
a miałaś dostać jakąś paczkę, czy co?

Gość maleństwooooo
co do wyolbrzymiania problemów ...- to staram sobie ciągle powtarzać, że jestem zdrowa i to jest najważniejsze... , ale wiesz jak to jest, czasem to nie wystarcza

Gość surykotka
moze to banalne...ale czesto szczescie jest obok nas a my go nie dostrzegamy, bo skupiamy sie nie na tym, na czym tak naprawde powinnismy... rozejrzyj sie dookola siebie...moze jest ktos, kto cierpi bardziej od iebie i potrzebuje pomocy? czesto wlasnie pomaganie komus staje sie sensem i radoscia zycia...to, co Cie teraz gnebi mozliwe, ze niedlugo przejdzie...pamietaj, ze Fortuna kolem sie toczy:)

Gość maleństwooooo
pusia - dlaczego tak uważasz?

Gość kobietka nimfa
tak paczkę:D ale przez ten strajk..jejku..czasem tak niewiele do szczęscia potrzeba i to człowiek nie dostaje:)

Gość maleństwooooo
I staram się tego trzymać, tylko czasem - tak jak dzisiaj - nadzieja też powoli ustępuje miejsca zwątpieniu... A normalnie funkcjonuję właśnie, ludziom którzy są obok mnie

Gość maleństwooooo
Każdy na prawo do własnej histerii :P ja też!

Gość maleństwooooo
To możesz spróbować ich zaskarżyć za ...straty moralne :P

Gość maleństwooooo
Jarku, nawet w necie nie wolno się wygadać? co masz przeciwko? i w czym Ci to przeszkadza?

Gość biunia-22-pocztylionka
ja tez mam swoja wlasna mala histerie, chociaz dla niektorzych ktorzy znaja cala prawde moze to byc wieka histeria i pewnie maja racja...

Gość maleństwooooo
a opowiesz bunia?

Gość maleństwooooo
Jarku, tak rozmawiać nie będziemy

Najsmutniejszy jest widok płaczącego dziecka. Całą resztę można jakoś zretuszować. - gruba baba niech schudnie -smutne oczka trzeba zamalować na zielono - a chandrę załatwić dobrą książką. A marzyć zawsze warto, najlepiej przed snem:) maleństwooooo- głowa do góry. Na pewno nie jest tak tragicznie jak Ci się w tej chwili wydaje.

Gość maleństwooooo
Dzięki Meoni :) Postaram się o tym pamiętać :)

Gość maleństwooooo
Dziękuje wszystkim za dobre słowo, no prawie wszystkim. Dobranoc!

Gość babki
najsmutniejszy widok to taki gdzie matka siedzi na ulicy trzyma na rekach maleńkie dziecko i prosi o pieniadze. albo domy dziecka....jest tyle biednych dzieci, z winy glupich i nieodpowiedzialnych rodzicow. to dopiero smutny widok.