Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna88

drugi, trzeci sex i nic nie czuję

Polecane posty

Hej dziewczyny. do niedawna byłam dziewicą , kochałam się już 3 może 4 razy z chłopakiem i nie czuję przyjemności. On dochodzi, a jak pyta czy dobrze to kłamię by nie zrobić mu przykrości. Czy ze mną jest coś nie tak??

Gość chciałbym wiedzieć
hehe dziewczyny już od najmłodszych lat symulują

Gość smutno mi jest...
spróbujcie w pupkę

Gość rfdgd
nie wszysto jest ok, obieta musi sie nauczyc jak dochodzic ,partner musi poznac twoje cialo potrxeby co lubisz i odprez sie to jest najwazniejsze, czsem 1 orgazm kobita ma po 30!!! albo wogole nie moze djsc!!! tego trzeba sie nauczyc!!! poczytaj po stronach o cwiczeniach miesni o grze wsteppnej i ie moze to trwac 30 min , my sie musimy dlugo dlugo rozgrewcac

Gość rfdgd
ja 1 orgazm mialam 1,5 roku po 1 razie..

Gość rfdgd
pozatym wyzej ktos ma racje, orgazm analny jest duzo mocniejszy niz pochwowy przybnajmniej u mnie...

Gość konik_98776
tak, jest z toba cos nie tak, klamiesz mu i prawdopodobnie zrobilas to zmuszajac sie sama siebie, tak aby tylko zobaczyc czy to jest fajne czy nie. zamiast poczekac, az bedziesz miec ochote. a jesli mialas, to po co pozwalasz sobie na wiecej. zamiezasz teraz juz tak do konca swiata nic nie mowic a sama cierpiec?

Moj chłopak jest doświadczony. a gry wstępnej mogła by nam zazdrościć nie jedna dziewczyna , ale ja kompletnie nic nie czuję , nawet jego członka tam w środku :/

Gość szklanka .wody
wybacz, ale ja po 30 minut gry wstepnej to strasznie dlugo. 10 minut max i konkrety...

Gość szklanka .wody
*ale 30 minut...

Gość konik_98776
ale ona nawet nie miala przyjemnosci, a co dopiero orgazm

Gość chciałbym wiedzieć
to może on ma mikroskopijnego siusiaka? albo Ty jesteś tam nader szeroka hmm?

Gość konik_98776
jedne potrzebuja 30 min rozgrzewki inne maja orgazm na zawolanie

nie wiem czy jest " wymiarowy " bo to mój pierwszy partner. załamałam sie tym ze nic nie czuję , jakby coś było nie tak , nawet nie chce mi sie z nim kochać z tego powodu

Gość konik_98776
n o i nie kochaj sie, bedziesz to robic zeby komus sprawic przyjemnosc? najpierw poczekaj az bedziesz mic ochote

Gość konik_98776
to jak jedzenie owsianki na wodzie, bedzie smakowac, jak bedziesz bardzo glodna inaczej mozna sie pozygac

Gość rfdgd
o jak go nie czujesz w srodku to cwicz zaciskanie miesni pochwy, ja tez tak mialam na poczatku nie czulam ze jest partenr w srodku , a jak cwiczenia zaczelam to bylo duzo lepiej, bo jak sie scisniesz to jestes duzo cianiejsza...aloe zeby to wypracowac tak pozadnie to zajelo mi jakies 6-7 miesiecy

ale ja mam ochotę !!!!wielką !! tylko nic nie czuję . tylko widze jego ciało nade mną . miałyście tak na początku??

Gość Chyba za dużo myślisz
w tym wszystkim, rozluźnij się nie analizuj, może spróbujcie innej pozycji- Ty siądź na nim i sama decyduj o tempie i głębokości. Orgazm nie przychodzi na zawołanie.

Gość rfdgd
on poprostu musi miec malego bo jak sie kochalas dopiero 4 razy, to napewno rozwalona nie jestes... standard przy ktorym ja czyje ze jest we mnie to 15cm dlugosci i 15 obwodu... poniezej nawet jak sie scisne na maxa to nie czuje... wiec musi miec malego

Gość konik_98776
ale co ty bys chciala poczuc? jego w srodku nie czujesz? czy, ze nie szczytujesz?

Gość rfdgd
aaaa jaesli ma maelego to jest jedna pozycja ,ktora stosowalam z wczesniejszym partnerem bo on mial mega malego, wiec lezysz na plecach pod pupa 2 poduski tak zeby cipka byla wypieta pionowo do gory,nogi ciagniesz w kierunku glowyi przytrzymujesz albo on trzyma, penetracja jest wtedy bardzo gleboka... ja dochodze ogolnie tylko w 3 pozycjach, na jezdzca, ew tej opisanej i na boku... reszta jest tylko przyjemna...

Gość Chyba za dużo myślisz
partnerzy czasami miesiącami uczą się własnych ciał. Ty nie masz doświadczenia, jeszcze nie wiesz co sprawia Ci frajdę. A najgłupszą rzeczą pod słoncem jest pytanie chłopaka czy było ci dobrze, jeszcze głupszą Twoje kłamstwa. Utwierdzasz go w przekonaniu ze jest świetnym kochankiem a to guzik prawda. Gdyby bylo wszystko ok byłoby Ci przyjemnie, niekoniecznie od razu orgazm ale chociaż błogość, rozluźnienie....

masz rację , może za duzo myślę i to przyjdzie z czasem , ale chciałam wiedzieć czy to normalna sprawa

Gość konik_98776
nie jestem kobieta, wiec nie wiem co sie powinno czuc moze spobujcie uzyc paluszkow do zabawy? a sama robiszto? sprawia przyjemnosc?

Gość rfdgd
nie martw sie to normalne, musisz sie nauczyc dochodzic i czucprzyjemnosc... i najwazniejsze mow partnerowi prawde gdzie dotykac gdzie calowac jak mocno pchac jak gleboko ... mow mu wszystko tylko w ten sposob do czegos dojdziecie