Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam tak

makijaż ślubny-Racibórz

Polecane posty

Gość a ja mam tak

Szukam osoby, która wykona profesjonalny makijaż ślubny. Mieszkam w okolicach Raciborza i nie chcę iśćw ciemno do pierwszej lepszej kosmetyczki, więc jeśli znacie kogoś godnego polecenia, to bardzo proszę o pomoc.

Gość maciusmaciek
Witam, ja równiez poszukuję takich informacji!! Bardzo byłabym wdzięczna za kontakt

Gość naftanalek
jak by ktoś znał dobrą makijażystkę z Raciborza to również byłabym wdzięczna za odpowiedź

hej!Ostatnio miałam wesele i fryzurę i makijaż robiła mi dziewczyna z salonu z Tworkwa!Byłam bardzo zadowolona ,profesjonalna obsługa i wogóle!Słyszałam też o jakiejś rosjance, która też robi makijaż i ponoć jest bardzo dobra!Jeden problem w tym , że nie układa włosów, a w dzień ślubu naprawde czsu brakuje!Popytajcie na mieście ponoć tą rosjankę dużo ludzi zna!Pozdrawiam!

Gość maciusmaciek
A jakieś namiary na Tworków? Można coś bliżej o informacje prosic? Czy Ta dziewczyna robiła makijaż i fryzurę, na zlecenie salonu, czy prywatnie? I oczywiście uśrednione ceny powyższych.. Byłabym wdzięczna, to dla siostry.. A czy ktoś zna tę ową Rosjankę? Coś więcej na jej temat? Dziękuję za posty i serdecznie pozdrawiam!

Gość zonka83
mnie malowala na moj slub pani Aleksandra Kołodziej, ma gabinet w raciborzu ale jezdzi tez po domach.bardzo profesjonalna i ładnie maluje.mam jej numernumer chyba jeszce aktualny, 503899330

Gość kam11
Witam znam dobrą kosmetyczkę z raciborza wykonuje też profesjonalne makijaż naprawde fajne.Ma swój gabinet w raciborzu na Wojska Polskiego Salon w kamienicy Piękności się nazywaJej numer693546741

jestem profesjonalną wizażystką-stylistką. Zapraszam tel. 507183696. Skończyłam Szkołę Wizażu i Stylizacji we Wrocławiu. Mieszkam we Wro, ale często jestem w Raciborzu, bo mam tam rodzinę. Pracowałam przy wielu profesjonalnych projektach wizażowo-stylizacyjnych. Zapraszam

Gość raciborzanka
Ta Ruska z Raciborza, to Lena. Pieknie maluje...

Też jestem z Raciborza,w sierpniu ślub i raczej skorzystam z usług salonu "Natura" na ul Mariańskiej.

Gość annetta
malowała mnie pani Olena, ale nie powiem, żebym była zachwycona..., tym bardziej, że po mnie ślub brała koleżanka i niestety odczucia takie same, praktycznie "na jedno kopyto", omal nie zdębiałam jak ją zobaczyłam, nawet kolorystyka nie bardzo się różniła. jak dla mnie nic specjalnego, no ale jak kto lubi, różne są gusta :) niedawno byłam druhną u brata i wraz z panną młodą wybrałyśmy się do młodej, dłuuugo poszukiwanej wizażystki, która naprawdę musi lubić to, co robi, od razu przełożyło się to na efekt jej pracy! polecam zatem - szukajcie, a znajdziecie ;D

Gość jalinka
polecam panią Olene, "ta rosjankę". Mnie malowała na mój ślub,siostre i kilka moich kolezanek polecam, bardzo ładnie, stonowane kolory, inaczej niz na codzień. Pani Olena jest nie tylko makijażystka, ale jest lekarzem dermatologiem, ale nie nostryfikowala w Polsce dyplomu i dlatego nie pracuje w swoim zawodzie.Polecam i pozdrawiam.

Gość nunini
pani olena pieknie !! wiele razy mnie malowala i nigdy najedno kopyto ale moze to zalezy od upodoban

Gość stodalstodalstodal
a dajcie nr do tej pani Oleny

Gość Dominika234234
Mnie malowała Pani Ramona, profesjonalnie wykonany makijaż, pięknie maluje, polecam . Podaje tel: 505-875-932

Gość gość
Witajcie kochane. Skoro już jestem po makijażu ślubnym próbnym muszę stwierdzić że jestem bardzo zadowolona i spokojna już bo wiem że trafiłam w dobre ręce. Do ślubu umaluje mnie pani Justyna Muszyńska z Raciborza. Fajnie bo dojezdza do Klientek. Polecam :-) Asia P. Acha nr tel 537955600