Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

wspomnienia mnie mecza....was też ???

Polecane posty

Mecza mnie wspomnienia znow.. mojej bylej dziewczyny...znow śni mi sie .. koszmary z nia i z moim eks kolega czy jesli patrze na zdjecia nasze wspolne, i kluje mnie w sercu i w ozcach lzy to znaczy ,że jeszcze kocham ? że jeszcze sie nie wyleczylem...? zaznacam, ze jestem po szklance wina znowu poznalem podobna do niej.. 3ci z kolei..ale wiecie co..nie pojade na spotkanie.. mimo iż ona cos do mnie czuje.. nie pojade nie hce znow sie sparzyc.. poczekam do wzresnia aż wroci z niemiec, .. :( a takto...co dnia wino..i wspomnienia... albo praca :(

Gość kolakolammm
bedzie dobrze, zobaczysz :) idz spac

nigdy już nie bedzie dobrze... zawsze bedzie tlyko jakaś ..namiasta..... JEJ :( zrozumialem,że to ona byla moja jedyna miloscia, a tak kocha sie tylko raz ja przyjazniac sie z tym frajerem wwszytsko zepsułem, i mimo iz minelo 8 iesiecy od rozstania.... nie ma dnia abym o niej nie myslal..przykre :( w kazdej kolejnej szukam jejchoc czastki.a potem mi sie wszytsko pierdoli :(

Gość iuhgiuhwg
chlopie, 8 miesiecy to nic, ja chorowalem 3 lata, chorowalem, bo to nie byla milosc, dopiero teraz to wiem, zakochanie takie i tesknota i tez wszedzie ja widzialem, w prawie kazdej dziewczynie, kosznmar, ale mam juz to za soba trzym sie

Gość męczą mnie takie pizdeczki
jak ty :-0 nie potrafie pojąć jak facet może być taką rozlazłą ciotą :-0 weź sie chłopie w garść, zadupcz coś i przestań pierdolić od rzeczy :-0 suczki są po to żeby je dymać i puszczać kantem :classic_cool:

Gość staryyyyy
Też tak miałem dwa razy... i kolejnego już nie będzie bo nie warto, za dużo wiem żeby się nad takim czymś rozczulać. ...też kiedyś myślałem że to ona jest tą jedyną na całe życie a to jest bzdura Znajdz sobie drugą i nie myśl o tamtej...czas i nowa kobieta leczą rany. Prawdziwi faceci nie cierpią przez kobiety. Ew. odwrotnie ;)