Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazona zyciem i ciaza

Tableti Yasmin mnie zawiodly, znalazlam wlosa lonowego w pochwie.

Polecane posty

Biore je od roku. OStatnio mialam rozwolnienia i to po zazyciu. Czuje ze zaszlam w ciaze, mam objawy takie jak powiekszone piersi , bole brzucha, SPie cale dnie i jestem oslabiona. Okres mialam 2 tg temu ale skapy jak plamienie. Robilam test i yla niewyrazna druga kreska. Czy tomozliwe?? Sexxu nie uprawiam wogole , ale spie z moim facetem w jednym lozku i on strasznie chche miec dziecko. Biore silne srodki nasenne i korki w uszach na noc. Mam ostatnio sny, ze ktos uprawia ze mna sex , ale nie potrafie sie obudzic. Pytalam mojego ffaceta on zartuje sobie z tego. 3 tg temu znalazlam wlosa lonowego meskiego w pochwie i dziwny zapach sexu, zawsze sobie wacham rano ,. Minely od tego 2 tg i mam pieczenie pochwy, uplawy , bole brzucha i piersi powiekszone. Czy to mozliwe ze zaszlam. JAk tak to chyba wloze sobie szpikulec w macice, bo usuwania nie zniose. Nie moge teraz miec dziecka mam dopiero 24 lata i pracuje swoim wygladem. ciaza to dla mnie smierc. POmozcie. Czy te rozwolnienia mogly spowodowac brak ochrony.

Gość jeśli nie uprawiasz..
sexu, to pewnie było to niepokalane poczęcie.

Tak , nie uprawiam sexu " Swiadomie" ale czuje ze moj facet spuszca sie we mnie chcac mnie zaplodnic , a ja spie twardym snem. JAk juz pisalam znalazlam jego wlosa lonowego , bo ja nie mam swoich w pochwie. I to kilka razy bylam zdziwiona. Ak to mozliwe ze moja cipka rano jest czerwona i piecze jaby ktos ja uzywal. Biore silne reki nasenne , bardzo silne i mam sny , dziwnne sny . Boje sie. Bo byly lekkie kreski na tescie, Jutro kupie nastepny. Ale mam schizy. A spie to caly dzien wstaje o 16 i umieram ze zmeczenia.

Gość ajak_
przecież to oznacza, że on Cię gwałci! szybko to sprawdź, nie warto się męczyć z takim kolesiem :/

Gość co za paranoja
ty laska ty zarabiasz wygladem widac to w Twojej wypowiedzi po cholere Tobie te srodki nasenne?nie uprawiasz sexu a spisz w lozku z facetem to co robicie ?gracie ze tak powiem w bierki?znalazlas wlosa w pochwie lonowego?a co z latarka tam sobie grzebalas?jak mozna tak twardo spac zeby nie czuc jak ktos cie pieprzy.ogarnij sie i moze umow na wizyte do psychoterapeuty?

TO OD TYCH ŚRODKÓW NASENNYCH ŚPISZ AŻ TYLE.ZAŁÓŻ SOBIE JESZCZE OPASKE NA OCZY.JAK MOŻNA PRACOWAĆ NAD SWOIM WYGLĄDEM.W TYM WIEKU.JA MAM 25 LAT I DZIECKO 3 LATA I NICZEGO NIE ZAŁUJE...

A WOGÓLE TO CHYBA COŚ Z GŁOWĄ MASZ NIE TAK.PO CO JESTEŚ Z FACETEM SKORO NIEWIESZ CO SIE Z TOBĄ DZIEJE.ZALECAM PAS CNOTY.....

Gość bdw kobietko
koteczku naprawde nie wszytkie kobiety między 22 a którymś tam myślą o rodzeniu dzieci ://///

Gość co za paranoja
koteczku w 1oo% cie popieram ja mam 26 lat i 4 letnia corcie:(

Gość co za paranoja
jak sie zestarzeje i zmarszczy to pomysli o dziecku bo wygladem juz nie zarobi haaa

Gość bdw kobietko
zamknąć się MATKI POLKI i do garów !

bdw kobieto sama idz do garów.nie jestem żadną matka polka.i nie mowie że każda musi mieć dzici w tym wieku tylko opis założycielki forum mowi sam za siebie dziewczyna jest niepoczytalna i tyle...

powiedz ze Ty sie zbijasz!!!! bo jesli nie to mam pare pytan do Ciebie.. po pierwsze po co bierzesz tabletki jak nie bzykasz sie ze swoim facetem?(ok, rozumiem czasem sie leczy nimi) no ale ogolnie to wydaje mi sie ze Twoj chlopak to juz dawno bzyka inne i bez obaw z Toba na bank sie w nocy nie zabawia . Jakbym byla na jego miejscu ...sypiac ze swoja dziewczyna która nie ma na niego ochoty to juz bym dawno spieprzła do innej normalnej dziewczyny. ale jesli juz jestes taka \"mało pełna\" to... juz tak odpowiadajac na Twoje zmartwienie, to zrob jeszcze jeden test. a ta kreska to Ci wyszla od razu czy jak sobie zobaczylas w ten test po 10 minutach?

Gość asus
'JA MAM 25 LAT I DZIECKO 3 LATA I NICZEGO NIE ZAŁUJE...' ale nikt inny NIE jest toba :O i moze dziecka NIE CHCIEC W OIGOLE :O ciezko takie cos zrozumiec ? (pytanie retoryczne...) a prowokacja nawet niezla usmialam sie niezle ;)

Gość co za paranoja
a ja mysle ze po kiego jej ten facet i te tabsy jak sie nie pieprzy? Co moze latarka dojrzala ze ma jajniczki chore i musi hormonki brac albo na cerke zeby byla gladka??heh dawno tak sie nie usmialam

Gość co za paranoja
niech jakby co podjedzie do mnie do Angli tu ja wyskrobia..tfuu zenada..

Gość co za paranoja
ale ludzie maja problemy sfery intymnej..koteczku ja tez nie moge tego pojac i nie dlatego ze mam dziecko poprostu to nie normalne swiat ma sie chyba ku koncowi..

Gość co za paranoja
like a book-bravo!!!

biorę leki bo mam w nocy dziwne napady, a chłopakiem nie śpię, bo to jest przed slubem grzeszne. Ćwiczę regularnie i mierzę tkankę tłuszczową.Dziecko odpada.

w średniowieczu żyjemy że przed ślubem grzesne. tkanke tłuszczową a co ty kulturystka......uważam cie za nienormalna osobe....

Gość co za paranoja
wydaje mi sie ze normalne,nie pije do tych ktorzy nie chca dzieci to nie moj biznes,ale ta lasia to kompletny pustak jak mozna napisac wogle taki post??albo to bajka albo...sama nie wiem.

Gość co za paranoja
cicho cicho robi sie ciekawie?to po co pani te tabletki przez rok?