Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student na ukończeniu

Lubie taki typ kobiet !

Polecane posty

http://www.bajer.pl/?id=86092 i nie obchodzi mnie presja, że takie są puste, głupie itd, bo nawet gdyby to co z tego.... zadbane, fajnie ubrane, za nią tylko gej się nie obejrzy, co mi po jakiejś babie w powyciąganych swetrach i szerokimi biodrami ( czyt grubą dupą) http://www.bajer.pl/?id=86423 albo ta.. Kończe studia, prace mam już załatwioną i 90 % znajomych chce się spotykać z takimi dziewczynami

Gość Poznaniak85
nikt się nie przyzna ale prawie każdy facet lubi taki "wulgarny" typ urody..

Gość misiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciekawa jestem czy taka Ciebie będzie chciała.

będę robił wszystko aby chciała :) najwyżej poszuka się młodszej ale w tym typie:)

Gość maksoasjdorljdk
życze Ci abys na taką trafił bo szkoda byś trafił na brzydsza i zaczał ją zdradzac i marnowac komus zycie :)

mój wuja ożenił, się ze średnią...teraz urodziła i przytyła...widze jak wzrokiem tęskni do wolności i szczupłych lasek...koleś ma 30 lat wuchte kasy i GRUBĄ żonę...którą pewnie niedługo zacznie zdradzać..

Gość oczywiscieeeeeeeeeeeeeeeeeee
ta pieerwsza ladniejsza z buzi ale ta druga jest chyba lepiej ubrana (bo ta pierwsza jak lolitka)

Gość maksoasjdorljdk
to musisz patrzec na matki, jesli chuda to córka tez bedzie chuda :P

rozumiem, że tylko \"średnie\" tyją w ciąży :D te piękne nie?

mój wuja ożenił, się ze średnią...teraz urodziła i przytyła...widze jak wzrokiem tęskni do wolności i szczupłych lasek...koleś ma 30 lat wuchte kasy i GRUBĄ żonę...którą pewnie niedługo zacznie zdradzać.. no tak, jaki z tego morał dla kobiet? NIE RODZIĆ DZIECI, ponadto nie chorować, nie starzeć się, nie mieć wypadków, itd. :P dorośnij szczylu :P

jeśli kobieta wyglądała tak przed ciążą nie wierzę , że zapuści się po ciąży...nawet jeśli przytyje to będzie tylko wodę piła ale schudnie..

Gość Poznaniak85
nie każdy chce mieć dzieci, najlepiej właśnie aby takie pary się łączyły ..

z ciebie raczej gimnazjalista na ukonczeniu a nie student :D

Gość Christiani8642
no akurat te piękne lasencje po urodzeniu też wygldają jak kaszaloty. A jak ich dużo jest na tej stronie, nie powinieneś mieć problemu z wyborem.

Gość Poznaniak85
Amant po co wstawiłeś tą dziewczynę ...by się ludzie z niej śmiali i po niej pojechali ?

jakby na takie kobiety nie było wzięcia to by ich nie było... corz częściej tak studentki wyglądają co mnie bardzo cieszy :)

Kurwa, jak twoja kobieta po urodzeniu dziecka będzie sama wodę piła to dziecko twoje długo nie będzie żyło na sztucznych pokarmach. Puknij ty się lepiej w swój pusty łeb i nie przyznawaj się do takich poglądów. A przede wszystkim, zapomnij o kobietach. Chyba że pasuje ci jakaś idiotka, co twierdzi, że dziecka nie urodzi bo figurę straci

Gość Christiani8642
no tak jak z prostytucją hehehe

wole taką niż grubą...życie jest jedno...nie mam misji cierpiętnika w postaci poświęcenia się dla dzieci kosztem swojego życia z grubą

Sorry facet uż mi żal Twojej przyszłej kobiety, jeżeli nie daj Boże przytyje przez dzieciaka, którego Ty bedziesz się domagał, a później będziesz od niej wymagał, żeby piła tylko wodę do momentu aż schudnie:o Ty w ogóle wiesz co to jest miłość? I troska o drugą osobę? Bo rozumiem, że nie przejmiesz się specjalnie, jak na tej wodnej diecie nabawi się anemii? Dorośniej chłopie... i nie mówił tego pasztet:P

komunikat dla szczyli: CIAŁO LUDZKIE Z WIEKIEM SIĘ ZMIENIA, A CIAŁO KOBIETY ZMIENIA SIĘ TAKŻE W CIĄŻY I PO CIĄŻY. tak więc jeśli chcecie mieć "dupeczkę" w domu, to jesteście skazani na wymianę partnerki co jakieś 5 lat :D wiecie, jak kompa albo brykę :D

Gość Christiani8642
facet, który kieruje się wyłącznie wyglądem jest tak pusty, że szkoda gadać. A i szczęsliwy też nigdy nie będzie - kochany taka to Cię puści kantem już w pierwszym tygodniu znajomości. Poza tym kurcze strasznie niedojrzały jesteś.

Gość kornflejksy
Tak samo jak gruby facet.

Gość ja tak własnie wygladam
pewnie ze autor ma rację..kazdy facet chciałby mieć taką laske chociaż niektórzy sie nie przyznają.Ja staram sie tak wygladac,doczepiane włosy jestem chudziutka fajny makijaz wysokie szpile i obcisłe ciuszki-każdy face zie za mna oglada.I JA TO UWIELBIAM...I WCALE NIE JESTEM PUSTA CZY GłUPIA A JESTEM łADNA TO SIE CHWALE :)

Gość do poznaniaka85
jakiś czas temu ktoś umieścił filmik z polish menem co gumki nie może założyć jakiż byłeś oburzony że się laski z takiego śmieją blahahahahaha męska solidarność po kbietach możesz jechać obrażać ale jak ktoś się przyczepi jakiegoś faceta to oczywiście święte oburzenie