Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdeczka 78

luteina na wywolanie miesiaczki

Polecane posty

kiedy po zakonczeniu brania luteiny moze wystapic okres, czy ktoras z was miala ten sam problem? z gory dzieki za odpowiedzi.

ja dostałam zalecenie brac luteine 2 razy dziennie od 17-27 dnia cyklu. ale miesiączki niema.... A jak to jest u Ciebie?

Gość katiiii
ja brałam luteine tak jak mi kazal lekarz i co....inic jak nie było tak nie było kolezanka poradziła mi aby brac wieksza dawke znaczy nie 2 razy dziennie a 3 i 4połowe... i pomogło wystapiła miesiaczka po kilku dniach....p,s ochydna ta luteina ten smak blee;/

Gość Elle 24
ja brałam jak miałam torbiel jajnika, brałam z 10dni i okres sie pojawił :)

Gość lauraaa21
tez biore luteine i za na poczatku okres ten sie nie pojawial, ale po trzeciej cyklu brania juz mi sie uregulowal i teraz dostaje regularnie co do dnia. wiec trzeba cieprliwosci...

ja biore, a raczej dzisiaj skonczylam brac luteine, ktora ma mi wywolac okres, poniewaz w tamtym miesiacu wcale sie nie pojawil, wiec poszlam do lekarza a on zapisal mi luteine przez 5 dni 2 razy dziennie i w ciagu 7 dni ma sie pojawic okres....dzisiaj rano wzielam ostatnia i bede czekac...tylko nie wiem jak to bylo u Was, po ilu dniach od skonczenia brania ostatniej tabletki pojawila sie miesiaczka....piszcie, bo juz sie denerwuje...

Gość ktossssssssssssss
ja tez bralam przez 5 dni 2 razy dziennie dopochwowo i okres przszedl po 4 dniach od sotatniej tabletki