Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiadomo co z nią

kobietki doradzcie zakochanemu.....

Polecane posty

moja dziewczyna ma 25 lat, ja 28. Bardzo ją kocham, jestesmy razem ponad poł roku, a zakochałem się w niej jak ją tylko zobaczyłem. Jest wspaniałą osoba, ladna, mądra, inteligentna. Myślę o niej jak o mojej przyszłej zonie. Jednak ona nie chce ze mną sypiać, zawsze się jakoś wykręci, a nie jest dziewica. Poza tym na temat seksu swobodnie rozmawia, potrafi zartować i powaznie pogadać. Ale mi odmawi. nie wiem, ile mam czekać jeszcze. bardzo się staram, a ona rzadko mowi kocham, czy o jakis planach naszych. nie wiem co robić. kocham ja bardzo i chce tez seksu, a ona nie (

Gość niestety ............
ona cie nie kocha

Gość katiiii
daj jej wiecej czasu moze ma jakiej nie miłe przezycia....moze boji sie prawdziwej miłosci a moze nie potrafi mowic tak czesto kocham....to wszystko wynosi sie z domu...a co do seksu porozmawiaj z nia delikatnie zapytaj czy cos robisz nie tak,,?ja tez miałam chłopaka ktory zadko mowil "kocham" a ja potrafiłam mowic mu to codziennie .....jednak wszystko wynikało z tego ze to z domu sie wynosi u niego w domku rodzina nie znała słowa kocham.....choc wiem ze on to czuł....porozmawaiaj z nia z tego co piszesz jest madra kobieta a wiec powinna Cie zrozumiec..powodzenia:):*

jest osobą religijną, ale nie jest dziewicą. nie znam jej byłego ale jego podobno bardzo kochala ale on wyjechał. i sie zastanawiam czy o niego nie chodzi. bo o nim jak mowi to bardzo widać ze byl ważny.. moze jestem zazdrosny(

Gość chyba zthhrh
zlap ja w zelazny uscisk i zerznij porzadnie . Jak kocha to zrozumie i wybaczy a jak nie ... to niech spier...

Gość niescesliwa
a mi sie wydaje ze ona jednak cię nie kocha. najlepiej pogadaj z nią.

No bo ostatnio próbowałem się też do niej dobrać , ale ona popatrzyła na mnie wściekle niczym łasica i głupio zasyczała . Wyleciała jej przy tym z ust żółta flegma , która skapała na mój owłosiony niczym u szympansa tors .

Gość ale pieprzycie farmazony
jak jest milość to jest pragnienie bycia blisko, pożądanie, namietność.. musi być !! bo inaczej to jest znajomość a nie uczucie i związek jakby bylo odwrotnie to i chlopak by nie chcial seksu to by bylo , że ma inną itd. i to jest prawda ( zakladam że zdrowotnie jest wszystko ok) nie ma innej opcji , jak sie kocha to sie nie wytrzyma bez seksu jeśli ludzie są dorośli jak tutaj a ona nie jest dziewicą pewnie jest tak, że ty ją kochasz bardzo ona o tym wie i pozwala sie kochać i tyle

chyba mnie nie kocha tak naprawdę ja sie jej dziwie, z bylym skobczylo sie ponad rok niz się poznaliśmy, ze mna jest poł i nie chce seksu musze sie zebrac i dac sobie spokój

Gość niescesliwa
no to jest przykre,ale nie ma chyba innego wytłumaczenia.przynajmniej ja tak sądzę. ale pogadaj z nią...

Gość srata tataaaa
pewnie puste lachociągi jak ktoś się nie pieprzy to odrazu nie kocha kogoś, bo wszystkich kochacie za to dupska dajecie na lewo i prawo. może dziewczyna ma zasady i nie chce się zeszmaci jak reszta tych dziewuch.

Gość mialam takiego chlopaka
byl we mnie zakochany strasznie, bylam dla niego wszystkim, podobalo mi sie to, bylam z nim ale go nie kochalam, unikalam wszelkiego kontaktu fizycznego, rozstaliśmy sie bo zakochalam sie w facecie z którym jestem, z nim poszlam do lóżka na 3 randce :) kochamy sie jak szaleni już blisko 2 lata :)

Gość myślęeeeeeeee
że po prostu chce sie upewnić, że tobie na niej naprawdę zależy. może przestań się do niej dobierać, pokaż jej, że ją naprawdę kochasz.

Gość no pierwsze slysze żeby
seks z ukochaną osobą to bylo zeszmacenie czlowieku walnij sie w pusty leb !!!!!!

Gość pierdu pierdu//
Myślę że ona kocha tego ex a z tobą jest bo nie chce być sama :(( To się niestety często zdarza :O Możesz z nią zostać ale jak nie ma miłości to i tak prędzej czy później związek pada... Więc lepiej zakończyć to prędzej

Gość nie kocha Cię
musisz się z tym pogodzić jesteś tylko łatką na zranioną duszę :O

Gość pogadaj z nią-dobre
i on pewni mu powie :O oj ludzie, ludzie... myślcie czasem Przecież nie mówi się komuś ze jest tylko plasterkiem czy nazwijcie to jak chcecie... Czas się zbierać im wcześniej tym mniej będzie bolało :(

Gość pogadaj z nią-dobre
* i ona

Gość -dobre-sobie-
nie kocha Cię :((

Gość rozmarynka24
powiedz ze jak sie z toba nie przespi albo powie dlaczego tego nie chce to jej powiedz ze to koniec trudno .(

Gość nie przesadzajcie
poczkaj jeszcze troche ja tez sie ze swoim nie przespałam po pol roku trzeba sie przekonac do tej drugiej osoby,jak nie mowi za czesto 'kocham'to sie ciesz ze wogole mowi bo ja to powiedzialam pierwszy raz po roku,musi byc tego pewna i nie ma co zdziwiac,moze i jest zachowawcza w tych sprawach ale przynajmniej szczera