Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annna

Zapomniana pigułka

Polecane posty

Witam mam straszny problem. W piątek po zażyciu tabletki wymiotowałam, byłam strasznie zdenerwowana więc umknął mi fakt,że wymioty po zazyciu tabletki to tak, jakby się tej tabletki zapomniało. Kolejną tabletkę wzięłam o stałej porze czyli o 22:00 w sobotę i ok. 1:00 w nocy uświadomiłam sobie, że w piątek wymiotowałam, więc wzięłam tabletkę z zapasowego opakowania. Niestety w sobotę kochałam sie tez ze swoim facetem. Co powinnam teraz zrobić? czy bardzo muszę się obawiać? bardzo się boję i będę wdzięczna za opinie

dodam, że ta "zapomniana" pigułka była pierwszą z trzeciego tygodnia

proszę o jakąś odpowiedź, bo nie wiem, co mam teraz zrobić:(:(

albo bierz do końca albo przerwę sobie już zrób,albo 2 opakowania pod rzad weź. nie wiem jakie bierzesz ale u mnie w 3 tyg jest duzo opcji. Ja bym chyba zaczęła następny blister w takiej syt..ale nie wiem Twoja decyzja. Bedzie dobrze

biorę Yasminelle i skoro wzięłam już tą tabletkę z następnego dnia to nie mogę zrobić przerwy, tylko wziąć do końca i nie robiąc przerwy zacząć nowe opakowanie, zastanawia mnie tylko czy tej drugiej tabletki nie wzięłam za późno - bo gdzieś przeczytałam,że powinno się zapomnianą tabletkę przyjąć najpóźniej do 24 h - czyli razem z tą z następnego dnia.