Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kekoa*22*

CZY KTOŚ OCENI TO OBIEKTYWNIE? CHŁOPAK I EKS...

Polecane posty

Nie lecę na kasę, bo i ja i mój facet ją mamy:) i ciężko na to pracujemy... To pisz o cechach charakteru, jeśli sa one dla Ciebie ważne, a nie w każdym poście główny temat to pieniądze-zdecyduj się

Gość kekoa*22*
Ktoś napisał, że mój obecny związek na pewno padnie. Kurczę, a jeżeli uda mu sie uporac z problem? Mi naprawdę przeszadza w nim tylko to, ta obawa przed większymmi problemami w przyszłości. Do jego osoby nie mam nic, jest naprawdę kochany. A byłemu chłopakowi mogłabym troszkę zarzucić, choćby to ze nie umiała mnie zrozumieć i pomóc. Ehhh:(

albo dla Ciebie ważne poczucie bezpieczeństwa w związku, które daje Ci obecny facet, albo "głupkowate' zachowanie i brak zrozumienia dla Ciebie i Twoich potrzeb, które dawał ci poprzedni!Proste to jak sznur

Gość kekoa*22*
OK malenka no widzisz, razem pracujecie i macie kasę. Ja np jestem w stanie z każdej wypłaty odłożyć pieniądze, zaoszczędzić, a jemu często ledwo starcza do kolejnej. Więc wypadałoby, że ja bym tylko oszczędzała i gdzie tu wspólnota? Pewnie jemu bym też dawała gdyby mu brakło (nawet mu już pożyczyłam 300zł:( ) Naprawdę jest DOBRYM człowiekiem, ale boję się, że skoro nie umie sobie z tym rradzić to będą z tego dużo większe problemy. Bo ja nie moge pracować i oszczędzac za dwóch. Trzeba, żeby to robiły dwie osoby. Na tym polea wzajemne wsparcie. I wtedyu można czuć się bezpiecznie.

No to pogadaj z nim o tym, jak ktoś już wspomniał kwestia pieniędzy w związku jest ważna, trzeba o tym mówić... Więc powiedz mu to co czujesz i już...Jeśli Cię rozumie tak jak mówisz,to powinien coś z tym zrobić

Tylko wkurzają mnie wypowiedzi typu "on w zasadzie mnie olewał i do tego mi się nie podobał, ale miał kasę i miałabym z nim fajne zycie". No laska,jak to brzmi w ogóle??

Gość facet jest nieudacznikiem
życiowym niedojdą :O nie pytaj więc jakie będziesz miała z nim życie bo już to wiesz!!! jeśli on zarabia i ma ciągle debet to znaczy że nie umie gospodarować pieniędzmi!!! ludzie mają rodzimy i czasem muszą żyć z jednej pensji... Chcesz takiego życia dla swoich dzieci???

Gość real1
zapytaj mamy co o tym sadzi i pamietaj ze jesli ukladało ci sie z rodzina exa tak bedzie nadal, a jak stosunki z rodzina obecnego

Gość nie wiem czy to chamstwo
przynajmniej wiesz na czym stoisz :o jak będziesz smarować dzieciom chleb smalcem będziesz mogła śmiało powiedzieć : widziały gały co brały i zacznij już robić zapasy chusteczek do ocierania łez bo potem może nie będzie Cię stać :P

Gość kekoa*22*
Nie moge teraz poisać, odpisze na wszytsko wieczorkiem i przeczytam wszystkie wypowiedzi. Dziękuję za zainteresowanie:)

Materialna dziwka z ciebie i tyle. Sama idz do pracy, a nie pierdol, ze to facet ma zarabiac i utrzymywac rodzine. Ty co bedziesz w tym czasie robila? Tipsy zakladala? Glupia pinda.

Gość jasne że padnie
nie może być inaczej, nie kochasz obecnego faceta skoro masz takie rozważania a on jest żałosny skoro nie umie sobie poradzić z finansami :O

widze, że już Cię nazwali \"materialną dzi**ą\" , ale nie przejmuj się. Po prostu najpierw myślisz, później robisz, w większości z nich na odwrót. Masz wybór, jednak uważam, że trzeba by było tego Twojego trochę naprowadzić, by zwiększył swoje zarobki. Teraz może i mu to odpowiada i za bardzo się tym nie przejmuje, ale z biegiem czasu to się zmieni, coraz więcej bedzie brakować, bo coraz więcej człowiek potrzebuje i chce, taka jego natura. A nie ma sensu wracać do byłego, już lepiej zakończyć oby dwa związki. Masz możliwość porównania, to dobrze, ale na tym porównaniu skończ.