Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alanisss

Chora, sama w domku- kto jeszcze ?? !! ??

Polecane posty

Gość Alanisss

Już nic nei pomaga, całę opakowanie Gripex max i bez zmian :( Jutro idę do lekarza... Już nie wiem co mam robić cały dzień, zimno mi, a taka piekna pogoda :(

Gość ratta
tez jestem chora;( moze nie sama w domu bo sa wspolokatorki ale zajete kazda swoimi sprawami a ja sobie siedze i "zdycham" :(

Gość Alanisss
No to razem pozdychamy :D Ojej, chce antybiotyk, bo nawet nie mam siły pisać na klawiaturze :P Już nie pamiętam keidy byłam tak bardzo chora... A Tobie przechodzi?

Gość no nareszcie zatrybiło
Biedactwa:( Ja jestem zdrowa, ale wiem jak to jest. Kurujcie się kochane! Jakoś to będzie. Musicie to jakoś przejść, bo innej rady nie ma.

Gość ratta
wzielo mnie w czwartek po poludniu i od tamtej pory ledwo widze na oczy, glowa ciezka jak ołów i ogolnie tragedia. :( podobno jakis taki wirus panuje teraz :( biore jakies rutino cos tam orofar na gardlo mnostwo herbaty z miodem sokiem malinowym i cytryna i nic :( i jeszcze ibuprom na glowe :( nie dosc ze taka pogoda a czlowiek sie ruszyc nie moze to jeszcze sesja sie zbliza i zalki a ja nie moge nad zadna ksiazka sie skupiac.. porazka... :(

Gość Alanisss
Staram się kurować, ale już nie wiem co mi pomoże, chyba tylko antybiotyk ... Słyszałam o jakimś działającym 10dni , jest to 1 tabletka ? Słyszał ktoś ??

Gość Alanisss
Ja też biorę rutinoscorbin i tearz przezuciąłm się na Polopiryne... Wcześniej był Fervex, ale nic nie pomaga, to juz chyba zaawansowane stadium :( Wspólczuję Ci ratta , ze musisz w takim stanie się uczyć, mi nawet herbaty sie nie chce zrobic :(

Gość ratta
jak zawale sesje przez cos takiego to nie wiem co zrobie :( sama musze latac po herbate bo pic mi sei ciagle chce a nie ma kto mi zrobic :( ehh.. dół :(

Gość Alanisss
Ja też sama sobie robię herbatke :) Moze też powinnaś pojsc do lekarza ?

Gość ratta
tutaj nie bardzo mam jak, jest lekarz od studentow, ktory podobno wszystkim daje to samo a ja nie chce jakiegos badziewnego antybiotyku :/ kolejny raz zrobie jutro wycieczke do apteki moze tym razem cos innego wyprobuje, szkoda ze teraz okoliczne apteki zamkniete :/

Gość Alanisss
Mi wszyscy polecali Gripex Max, ale 10 tbl i bez poprawy, ale Tobie moze pomoze ? rzeczywiście nie am co brac byle jakiego antybiotyku....