Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dola.

Jak pogodzic sie z tym ze facet mnie nie chce

Polecane posty

Gość mam dola.

Gość czemu cie nie chce
????????????

Gość mam dola.
ma juz inna

Gość no nareszcie zatrybiło
No musisz jakoś no wytrzymać no. Nie daj się poniżać. Nie chce i już . Będziesz mieć lepszego.

Gość mam dola.
tak szybko frajer zmienil zdanie..najpierw moja kolezanka przez 3 spotkania potem ja ..potem ta nowa zolza karakan...:( jeszce na taka paskudemnie zmienil zalosne

Skoro widzialas ze z Twoja kumpela nieszczegolnie mu wyszlo to po co sie w to pakowalas? Ile sie spotykaliscie?

mnie tez nie chce. nie narzucam sie, zakochalam sie w nim, on mnie malo zna, ale widze, ze chyba nie chce sie ze mna spotkac. nie wiem co mam zrobic :(

Gość werda
9 spotkań to mało czy duzo w takiej sytuacji?

Jezus dziewczyny!!! Dajcie sobie spokoj. Dla nich to satysfakcja. Mam kumpla-psa na baby- i ktoregos razu powiedzial,ze faceci uwielbiaja jak kobieta sie przed nimi plaszczy. Maja potem z czego sie smiac z kumplami.

Gość mam dola.
ja sie nie pakowalam sam przyszedl:)\ skonczyl z nia szybko zreszta ze mna tez:) po mc:( i znalazl ta mala paskude

Sluchaj, sam przyszedl? Trzeba go bylo nie brac. Nazywasz ta nowa paskuda.... Nie oceniaj ludzi po wygladzie. Moze ma cos w sobie czego on potrzebuje. Albo rzuci ja jak Was..

Gość no nareszcie zatrybiło
Nie pakowałaś się, ale trzeba było spierdzielać gdzie pieprz rośnie!

Gość Nie chce- nic na siłę
Nie Ty pierwsza nie ostatnia Do miłości nie można zmuszć Pewnie na Ciebie czeka inny- taki który będzie baaaaardzo chciał

Gość racja..
a ty jak bys mowila o nowj lasce swojego faceta? wiadomo ze to zolza i paskuda:P

Nie mowilabym tak, wygladaloby tak jakbym byla zazdrosna i rozgoryczona, a z reguly nie jestem.

Gość pewnie...
Moze ma cos w sobie czego on potrzebuje. dobrze mu obciagnie to ma:P

Gość może jest zwyczajne milsza

Denerwuje mnie takie cos. Moze tamta dziewczyna nie ma swiadomosci, jaki jest jej nowy chlopak i jest nim zwyczajnie zauroczona. A co do tego , ze jest tak faktycznie paskudna to szczerze watpie.

Gość a ja wierze
ze jest paskuda... moj tez taka sobie wzial i sie zast w czym ona jest lepsza?

Moze nie jest histeryczna, nie robi o byle co awantur, moze lepiej do niego pasuje. Ludzie, laski nie zawsze maja swiadomosc, ze komus odbijaja faceta.

Gość moim zdaniem.....
on sam nie wie kogo chce ty twoja kolezanka teraz nowa..a moze ona byla pierwsza nie jest to wazne widac to typek kasanowy odpusc sobie drania! niech sie cieszy swoja paskuda jak to mowisz pewnie zadna inna nie chciala takiego skurwiela:P

Gość cherishhhh
freeca ma racje, ja jestem w podobnej sytuacji, tzn moj byly facet ma juz inną, mlodsza, czy ladniejsza? nie sadze, nie widzialam jej zreszta, ale jestem ponad tym, nie wyzywam jej od szmat, nie mowie ze jest paskuda, godze sie z tym i tyle. zreszta on bedzie mial to na co zasluzyl, niewazne... dziewczyny nie ponizajcie sie i nie srajcie za nimi, troche szacunku do siebie samych.

Gość rozumiem cie...
kieruja toba emocje jestes zazdrosna bo kochasz dlatego jej nie lubisz to normalne ...z drugiej strony przykre ale przejdzie nie martw sie zaslugujesz na kogos kto bedzie pewien swoich uczuc do ciebie