Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deperate girls

niektore dziewczyny to sa takie zalosne

Polecane posty

Gość deperate girls

lataja za facetami, choc oni maja je w dupie, uzalaja sie, robia z siebie wielkie cierpiertnice jak to one sie poswiecily dla nich. dla mnie to jest takie zalosne, ze nie dziwie sie ze potem zostaly rzucone.

Gość antyrozwodniczka
Owszem, ale w drugą stronę to też działa. Chociaż mnie bardziej żal bierze na widok żebrzącego o miłość faceta niż kobiety.:)

Gość zakochałaś się w słowach
ale o co chodzi???

Gość no właśnie to dziala
w obydwie strony.

Gość no nareszcie zatrybiło
Mój biedny brat jest zakochany, a ona go poniża, a nawet bije, ale on ją kocha i nie pomaga żadne nasze tłumaczenie.

Gość dsds
Zaraz napisza ksiezniczki, ze obowiazkiem faceta jest latac wiele lat, za kobieta, ktora ma go w dupie :o

Gość antyrozwodniczka
Tak, dsds. Psim obowiązkiem, co więcej.;) Skąś się to określenie wzięło przecież.;)

Gość myślę że nie dorośliście
nie ma się co poniżać, ale dorośli ludzie nie wstydzą się swoich uczuć. Nie trzeba się narzucać, wybuchać, ale jak się kogoś naprawdę kocha, nie w głowie głupie gierki. Nawet jeżeli ktos nie odwzajemnia tego uczucia, nie ma nic złego w tym że my coś do takiej osoby czujemy!:O Uczucia nie są zależne od ludzi.

Gość antyrozwodniczka
Pojawienie się uczuć - nie. Ale to, co z tym zrobimy - tak.:)

Gość to działa w obie strony
wiecie co ale to działa w obie strony narzucający się faceci też są żałośni jeśli facet podrywa dziewczynę i widzi że ona jest zainteresowana to jest ok ale dla mnie facet który nie potrafi odpuścić mimo iż widzi, ze laska nie jest zainteresowana jest żałosny miałam ostatnio taką sytuację narywał do mnie koleś totalnie nie potrafił zrozumieć że nie jestem zainteresowana, dawałam mu to wyraźnie do zrozumienia a ten dalej chciał się umawiać liczył że umówię się z litości czy co? ja generalnie facetom się nie narzucam co innego zachęta do flirtu delikatne rzucenie spojrzeniem a co innego narzucanie się facetowi

Gość cxvx
"ale dla mnie facet który nie potrafi odpuścić mimo iż widzi, ze laska nie jest zainteresowana jest żałosny" wez poprawke na to, ze w wielu poradnikach jest napisane, zeby byc niedostepna podczas podrywu. Dla mnie to chore, ale coz

dla mnie bardziej zalosne jest nieumiejetnosc okazywania uczuc :)

Gość mania89
faceci czeka na wasze opinie co myślicie o facecie,który spotyka się z laską (ona myśli,że to na poważnie), a na boku szuka innych kobiet-na portalu sympatia.pl?