Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczka dziwaczka 25

Przywykłam do samotnosci i nie potrafie być z kimś

Polecane posty

Gość kaczka dziwaczka 25

panicznie się tego boje:( co robic??? przywykłam do tego luzu i jakos strach mnie ogarnia jak sobie pomysle, ze kts miałby przyłazic do mojego domu pare razy w tygodniu albo gdzies mialaym wychodzic

Gość kaczka dziwaczka 25
chyba nikt nie czuje sie tak jak ja :(

Gość kaczka dziwaczka 25
niedawno poznałam przez net pewnego sympatycznego chłopaka, który chyba sie juz zauroczył a ja sie boje z nim spotkac:( nie ciagnie mnie do tego, on pisze ze teskni za kolejnymi rozmowami a ja.....cóz fajnie sie gada ale nie jakies rewelacje zebym głowe traciła:( moze za stara juz jestem na takie porywy serca i trzeba z rozsądku sie z kims związac? wczesniej zostawił mnie facet starszy ode mnie, kompletnie mnie olał, potraktował wiele razy jak .... i ja juz nie potrafie zaufac, nie potrafie sie zakochac:(

Gość kaczka dziwaczka 25
no i gadam sama do siebie :(

Gość kaczka dziwaczka 25
no ale taki stan trwa od 1,5 roku:(

Gość przywyklas bocoz innego zrobic
ale widac, ze przenika przez Ciebie smutek, hmm nie mysl nad tym, nie zastanwiaj sie, trafilas na nie Tego... ale to nie znaczy, ze wszystko stracone:) masz szasne na spotkania, to korzystaj!!! i nie odrzucaj, bierz wszystko co los Ci podrzuca;) a kiedys trafisz na niego, a moze to ten z gg?;) powodzenia 🌼

Gość kaczka dziwaczka 25
smutek.....to był koszmarny okres w moim zyciu, zapowiadało sie tak cudownie. On starszy wiec pomyslałam, ze bede sie czuła bezpieczna, nie chodziło mi o finanse ale o komfort psychiczny. To jemu pierwszemu sie oddałam....ale to co zrobił mi... boje sie kolejnego związku, pamiętam tamten dokładnie, wszystko jakby to było dzis a przeciez juz tyle czasu mineło..

Gość no nareszcie zatrybiło
Każdy facet jest inny. Zaufaj facetom! Ja też kiedyś byłam takim samotnikiem aż okazało się, że mam fobię społeczną.

Gość kaczka dziwaczka 25
moze i mam taka fobie...ale to pozostałosć z dzieciństwa nie potrafie sobie z tym wszystkim juz poradzic...próbuje zagłuszyc czyms ale nie wychodzi mi

Gość kaczka dziwaczka 25
chciałabym spotkac sie za jakis czas z tym chłopakiem ale boje sie odrzucenia, ze mu nie bede odpowiadała albo ze bedzie mi robił co chwilka jakies uwagi....ze wszystko co robie robie zle ale chciałabym spotykac sie z kims, wychodzic gdzies a nie tylko na uczelnie i do pracy i czasami na plotki z kolezanką....tylko chyba bede go trzymała na pewien dystans:( a nie cce go tym ranic...

Gość kaczka dziwaczka 25
:(

Gość kaczka dziwaczka 25
ten chłopak jest 3 lata ode mnie młodszy , tyle w nim zapału, enargii, checi spotkana sie, teskni itp a ja si ejuz chyba wypaliłam i podchodze do tego bardzo chłodno , bez wiekszych emocji:(

Gość to masz wszelkie dane
by w wieku 30 lat zamawiać ginekologa do domu by cię poglaskał po duupce i zajrzał w pipkę, tylko musisz umówić wizytę w przeddzień

Gość fghfdss
tamten stary facet co cie skrzywdzil kiedys dostanie za swoje. zapomnij w koncu o nim i nie rozmyslaj wiecej o tym co bylo. kazdy popelnia bledy. ty zaufalas niewlasciwej osobie, zdarza sie... ale czemu masz przez to cierpiec do konca zycia? wybacz jemu, sobie, zapomnij i ciesz sie swoją mlodoscią. a z tym nowym chlopakiem mozesz sie spotkac, czemu nie? lepsze to niz siedzenie w domu.

Gość jestem księdzem
jak przyjdziesz do mnie do spowiedzi to się umówimy na ruchanko w motelu koło Gdynii

Gość kaczka dziwaczka 25
nie wybacze nie chodze do spowiedzi ;)

Ale Wy księża jesteście święci.

Dobrze robisz, nie wybaczaj.

Gość kaczka dziwaczka 25
tylko co mi to da??? nic bo nie mam juz z nim kontaktu

Gość fghfdss
wybacz dla swojego wlasnego dobra i spokoju. przeciez zlo ktore ci wyrzadzil i tak kiedys wroci do niego. najlepiej wybaczyc i zapomniec, inaczej bedzie cie to dlugo zatruwac od srodka. a zycie jest za krotkie, zeby sie tak truć.

Gość fghfdss
i zdystansuj sie do tego co cie spotkalo. zastanow sie jakie to naprawde ma znaczenie? za 50 lat juz nas nie bedzie na tym swiecie. czy warto marnowac czas na smutki i zgryzoty? lepiej sie cieszyc. a glupcom wybaczac i nie smucic sie z ich powodu, bo NIE Są TEGO WARCI!!!!

Gość kaczka dziwaczka 25
wiem ale teraz cięzko mi na nowo komus zaufac, podchodze do nowych znajomosci z dystansem

Gość kaczka dziwaczka 25
no własnie, co ja bym robiła w tym zwiazku....nie wytrzymam

Gość uppppupupupupupu