Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Zakochałem sie w diewczynie co ma juz męza ....

Polecane posty

I co teraz..poznałem ja na zlocie samochodowym, cudowna dziewczyna naprawde, z urody śliczna 5 ;lat starsza ode mnie ale wcale tego po niej nie widać... gadamy na GG czesto ale nic nie bedzie z tego.. bo ona ma juz meza :( co prawda kawal ch**a z niego, i jej nie szanuje bo mi o tym opowiadala...no ale co zrobie.. :( w piatek jade z nia na spacer.. :( ale to bedzie mnie bolalo, ze nawet jako dziewczyny jej nie bede mial.. :( eh chyba naprawde zostane ksiedzem :(

Gość jak cię mąż dorwie
to ci jaja urwie, a bez jaj nie ma życia, może penisa oszczędzi i jakoś jako eunuch pożyjesz trochę , marnie bo marnie , ale jakoś to zawsze możesz wstawić jaja z silikonu

Gość wedlug mnie ...
wujek wycofuj sie z tego puki czas!!! nie chodz na zadne spacery za zadne skarby ! chcesz to pomoge ci nawet szukac dziewczyny ale za zadne skarby nie mieszaj z mezatka skad jestes ...? jaki typ dziewczyny lubisz wiek

Gość deperate girls
jak mu kolega odbil laske to bylo wielkie halo, ale tobie nie wstyd umawiac sie z zona innego?

Gość no nareszcie zatrybiło
Tak, uciekaj, bo ona chociaż może i Cię trochę lubi, ale męża raczej nie zostawi.

Gość czapczak
nie zachowuj si ę jak ciota co podbiera innemu co jego !

Gość bierz sie za nią
co cie jakis mąż obchodzi, a jej zrobisz tylko przysluge

Gość porządny facet nie
zarywa do mężatki !!! pamietaj !!!

Gość bierz sie za nią
jak bedziesz taki porządny, to skonczysz jako stary kawaler

Gość zostań księdzem najlepsze
wyjście, będziesz za friko ruchał wszystkie urodziwe parafianki, umawiał się podczas spowiedzi na ruchanko, pod nosem męża. Zostań księdzem nie będziesz żałował, raj na ziemi , ruchanko o każdej porze dnia i nocy, zostałem inżynierem a miałem niedaleko, seminarium, nie wyczułem koniunktury i żałuje jak nie wiem co . Kombinuje jak by się załapać na późne powołanie i zrobić w chuuja biskupa , żeby uwierzył, że się nawróciłem

Gość babki
jesli sie z nia bedziesz spotykal to wyladujecie w lozku. ty bedziesz jej kochankiem i bedziesz tym drugim ale ona i tak nie zostawi meza. zapamietaj. i lepiej nie pchaj sie w to dobrze ci radze, to nie ma przyszlosci. a kazda ktora ma na mysli zdrade mowi żle o swojim partnerze!!!!!!

po pierwsze ten jej mąż to chudzinka co jezdzi trabantem wiec jaj to on mi raczej nie urwie...po drugie jesli wyladuje z nia w lozku to może jej sie bardziej spodobam niz on bo jestem od niego 10 lat mlodszy...i po trzecie sam nie wiem.,ja bylem pozradny ale wyszlem na tym jak zablocki na mydle moze czas nie być ? dzieci jeszcze nie maja....

Gość opeelka56748993
a ona ciebie chociaż chce, że się tak napalasz? widzisz z jej strony zainteresowanie

ale ona sama chce, to co mam sie nie spotykać jak sama chce ...tylko nie wiem jakie sa jej intencje..a ja ze swoimi na arie wole sie nioe ujawniac, a ja żem jest z Lodzi, wole takie brunetki, raczej co trozke cialka maja wiek 19-28 lat

Gość opeelka56748993
heh no to widocznie tej mężatce zachciało się pokręcić na boku. może masz szansę, chociaż to dziwne .. ty jesteś 10 lat młodszy od jej męża? ile masz lat? ;)

Gość ofe rma
ta łódź to jakieś skażone miasto. tyle dużych miast na świecie a co patałach na kafeterii to z łodzi.

Gość wedlug mnie....
wujek tyle dziewczyn jak z twojego opisu daj spokoj!! wejdz na topik gdzie dziewczyny cierpia bo sie zakochaly w zonatyhc pierdolach .. ty tez bedziesz cierpial i bada z tego klopoty - mowie ci!!!!!! bedziesz zalowal !!!

Gość opeelka56748993
a zależy jeszcze wszystko od niej, czy jest szczęśliwa w związku i jak długo są małżeństwem i czy lubi młodych. może nie jesteś zakochany tylko jej porządasz?

Gość tez z trabanta
wujek, nie rob tego. Znam sytuacje z drugiej strony (jako ten dupek co jedzi trabantem) i moge Ci powiedziec, ze facet ktory zabiera sie za starsze mezatki jest zwyczajnym zerem :)

Gość betix
tcoc ta dziewczyna ci sie podoba to chyba tylko dlatego ze jest ladna i ma podniecajace cialo. przeciez piszac do ciebie te smsy zachowuje sie podle w stosunku do meza. co z tego ze jest chudy , ale ona go kocha bo to jej maz i gdyby bylo jej tak zle z nim to by juz dawno go zostawila!! nie rob sobie nadzieji na nic wiecej . bo jej chodzi tylko o sex. a tak na boku to ledna z niej kurewka! ma meza a za innym sie oglada to po co jej bylo za maz wychodzic??? czyzby wielka milosc do meza juz minela? czy moze zycie malzenskie ja znudzilo??

no cóż autorze masz spóźniony zapłon, w przypadku starego Junaka, leżałbyś już w szpitalu ze złamaną nogą.............

Gość powaliło już konkretnie
i co ja też wzdychałem do sporo starszej zaręczonej panny która niedługo wychodzi za mąż i co mi z tego wyszło? ciagle się porównuje do jej faceta teraz chyba nawet lepiej od niego wyglądam ale nie jestem nim

Gość bababetix
dokladnie. nic ci nie da taki romansik, co najwyzej bedzie ci..... lzej na kregoslupie!!!!!!!!!!!!!!!!.....hehehhehe

Gość ekhmmmm
wiesz co ci powiem czlowieku mam 24 lata i zakochałem sie w męzatce też 24 lata są ze soba 3 lata maja dziecko 4 lata bożżeeeeeeeeeeee w co ja sie wpakowałem mieliśmy sie pobawić a jesteśmy ze soba już rok :( żle mi z tym i mnie to niszczy nie moge sie od niej odczepić chociaz moje uczucie przechodzi jej nie jestem jej jedynym szczesciem ale boje sie tego ze rozwale te małżeństwo co ja mam robić :( powiemc ci szczerze jeba.... to !!!!nie ma dzieci jak jest ci z nią dobrze i masz gdzie ją wziąść to sie zastanów w innym przypadku jeba... to !! pozdrawiam