Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Zakochałem sie w diewczynie co ma juz męza ....

Polecane posty

Gość szukający wyjścia
witam. widze wujek ze mam podobny problem co Ty! chyba zakochalem sie w dziewczynie ktora jest starsza ode mnie o 6 lat, ma męża i to jest najgorsze. ona sama takze cos do mnie czuje, widac to , zreszta sama nie raz powtarzala ze gdyby nie miala męża to by moze co zaiskrzyło miedzy nami. pracujemy razem. codziennie sie widzimy i z dnia na dzien coraz bardziej bardziej sie zakochuje czy zauraczam, juz nie wiem sam co to jest. masakra, nie moge sie skupic na jakichs innych wolnych pannach tylko mysle o niej! zreszta ona tez sie jakos w to angazuje bo nie raz prosi mnie zebym ja podwiózl do domu, ostatnio zaprioponowala mi wspolny wypad gdzies na miasto. pisze mi smsy, duzo rozmawiamy ze soba i przebywamy wspolnie pracujac. nie wiem co robic normalnie :////

Gość pocałuj ją d ur niu

Gość ...szczera...

Gość ...szczera...
wiecie co !!ja wam powiem że powinniście spróbowac jeżeli ona tego chce !!!! no i oczywiście jak wam na tym bardzo zależy a jeżeli ona jest z nim nie szczęśliwa no to tym bardziej niech udowodni przed sobą że ją stac na leprze życie nie koniecznie z mężem który ją źle traktuje!!!!!!!!!!

Gość ykhmmmmm
Kolejny "odgrzany" temat-przecież to z 2008r. :O Ludzie patrzcie co czytacie:O :classic_cool:

Gość taki jak reszta
mam podobny prolem mam 22 lata ona 23 i spotykam sie z dziewczyna od 2 miesiecy jest mezatko jeste wspaniale pracujemy razem bo akurat w pracy sie poznalismy i jest maly problem prace moge stracic lada chwila i bardzo mnie boli to ze jak ja strace to bede musial sie chyba z nia rozstac ze wzgledu ze wrazie jak skoncze tam prace to nie bedziemy mieli kiedy sie spotykac bo ona dojezdza i od razu po pracy jedzie do domu. Tak wiec nie warto wiazac sie z mezatkami roztanie bardzo boli i mnie to nauczylo i wiecej za takie sie nie biore nawet jezeli by mnie blagala.

Gość taki jak reszta
mam podobny prolem mam 22 lata ona 23 i spotykam sie z dziewczyna od 2 miesiecy jest mezatko jeste wspaniale pracujemy razem bo akurat w pracy sie poznalismy i jest maly problem prace moge stracic lada chwila i bardzo mnie boli to ze jak ja strace to bede musial sie chyba z nia rozstac ze wzgledu ze wrazie jak skoncze tam prace to nie bedziemy mieli kiedy sie spotykac bo ona dojezdza i od razu po pracy jedzie do domu. Tak wiec nie warto wiazac sie z mezatkami roztanie bardzo boli i mnie to nauczylo i wiecej za takie sie nie biore nawet jezeli by mnie blagala.