Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania89

czy niepelnosprawna osoba może byc atrakcyjna?

Polecane posty

Odświeżam ten temat ponieważ sama też jestem niepełnosprawna więc i zainteresowana tematem ;)

A to chyba też zależy w jakim miejscu się mieszka,wiadomo łatwiej kogoś znaleźć w dużym mieście niż w małej miejscowości,nie mówiąc już o wsi...

Gość nezły facet
Nie widzę przeszkód mimo,że ludzie często są okrutni i bezwzględni. Jednak duzo zmienia się na lepsze w postrzeganiu osób niepełnosprawnych

Jeszcze zależy jaka to jest niepełnosprawność...jeśli ruchowa to trzeba tłumaczyć ludziom że z naszą psychiką jest wszystko ok,a to jest uciążliwe...generalnie ludzie są "zajebiście" niedoinformowani i tworzą sobie w głowie obrazy które niewiele mają związku z rzeczywistością...

Gość nezły facet
Elwe...Niestety niewiele odbiegliśmy od zwyczajów dawnych, gdy ludzi ułomnych i chorych kasowano. Miałem 2 m-ce i drgawki z omdleniami. Zrobili mi punkcję i w papiery wpisali padaczkę:))Debile, ale się wyjaśniło po podstawówce, ze nic z tych rzeczy. Mogłem być kaleką czy chorym ale prawie nie jestem. Z kręgosłupem ma kazdy jakis problem i nawet papiery na to mam, ale nie widac śladu, że mam jakąś dysfunkcję, więc czuję się zdrowy i taki jestem:))

Ja jestem od urodzenia na wózku i wiem, że aby inni ciebie akceptowali, sama muszę się W PEŁNI akceptować i wierzyć we własną atrakcyjność. Moja rada... Ubieraj się seksownie, dożo się śmiej i miej jakieś ciekawe pasje. To przyciąga mężczyzn. I nie bój się być dotykana. Zapraszam na mój bloog :)