Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolog

Który znak zodiku jest seksowny u kobiet?

Polecane posty

Gość koziorożec__
facet kobiety strzelec--->do Ciebie

Gość chodziłam ze Skorpionem
może i nie jest ;) ja mówię jak ja zaobserwowałam ;)

Gość facet kobiety strzelec
Ona zawsze będzie już kochana i mięć klasę ...

Gość chodziłam ze Skorpionem
no i jeszcze trochę się na Lwach znam bo mam brata Lwa ;) I na Bliźniętach. Jak jesteście zainteresowani to powiedzcie, a napiszę

Gość mam chrapkę na panią raczek
raki raki raki proszę!!!!! kobiety raki

Gość a co myslicie o
moj koziorozec tez bardzo o mnie dba. jestem jego ksiezniczka. inteligentny, pracowity, ale z powierzchownosci chlodny i niedostepny. ma poczucie humoru ale jak juz z kims sie dobrze pozna to wtedy dopiero to okazuje. niechby ten seks jeszcze ulepszyl, widac, ze to jeszcze nie wszystko na co go stac

ma plan na całe życie ...

Gość a co myslicie o
a ja jako rak - jaka jestem? ktos mi powie? sama nie umiem sie okreslic

Gość śniły mi się kąsające lisy
Nie zgadzam się co do opinii o pani Baran. Uważam, że jest bardzo pomysłowa w łóżku i najbardziej kręci ją intelekt. Lubi być zdobywana, więc nie można wyznać jej od razu swoich uczuć.

co do panny to prawda moj facet taki jest ...nawet z tym siedzeniem przed tv ...czasami ogladal by tylko filmy ...ale czesto jest tak ze nie potrafi usiedziec na dupie i cale dnie sie gdzies szwendamy....

mam chrapke na pania raczek-jestem wrazliwa,czesto biore sobie cos za bardzo do serca,czyli przejmuje sie glupotami,jestem swietnym przyjacielem i zawsze mozna na mnie polegac,mam zmiennosc nastrojow niczym kobieta w ciazy,czesto mowie ostre slowa,ktorych potem zaluje,wszystko musi byc po mojej mysli i nie umiem isc na kompromis,latwo mnie zranic(jak juz pisalam jestem przewrazliwiona),jestem pamietliwa ,jesli chodzi o sprawy lozkowe to jestem niesmiala z pozoru ale jak jestem lekko podchmielona:Pto lubie pokazac pazurki ale wole byc zdominowana:Dpoczytaj sobie o kobietach rakach,u mnie wszystko sie zgadza;)

Gość mam chrapkę na panią raczek
gdzie mam poczytać o kobietach rakach? i z tego co wiem, to ta "moja" pani raczek nie lubi alkoholu... ;-)

Gość Christiani8642
Hmmm, baranek to właśnie ja. Co do pomysłowości włóżku to nie znoszę nudy i zdecydowanie wykazuję własną inicjatywę. Lubię nie tylko dobrze wyglądac, ale także mieć coś w głowie.

Pani Rak dobra do ślubu - subtelna i delikatna. Później z pasją zajmuje praniem, sprzątaniem gotowaniem i swoimi najdroższymi dzieciaczkami. Wiem co mówię, mam ich kilka w najbliższej rodzinie.

ja tylko pragnę panią strzelec ... bez konkurencji , może być na całe życie ...

Do Christiani8642 Czy uważasz się za osobę fałszywą?

Gość pan bliźniak..
a co myślicie o pani koziorożec?

Gość tyllko waga - jej planeta to
Wenus, jest zmysłowa, elegancka i przeważnie wagi sa bardzo piękne ...

Gość obiektywnie rzecz biorąc
wagi to zazwyczaj głupie dziwki, snobki, materialistki i karierowiczki

Gość szcześliwa 9 po 30-tce
jestem rakiem chyba jestem wyjątkiem wśród raków... a wyjątki tylko potwierdzają regułę jestem subtelna i delikatna lubię dobrze wyglądać i całe życie walczę o dobrą wagę nie jestem matką polką!!! nie lubię domowych zajęć!!! uwielbiam seks!!! ale lubię być uległa!!!

Gość koziorożec__
Trzymam kciuki moze ja zdobedziesz---facet kobiety strzelec

Gość bdb rada
W moim życiu było trzech koziorożców. Z moich obserwacji - zakochują się szybko i na długo, cholernie zazdrośni, hojni, w łóżku raczej leniwi ale wymagający, pracowici, zaradni ale raczej mało ciekawi na dłuższą metę. Jeśli chodzi o kobiety - strzelce to nie polecam. Sama jestem strzelcem ;) - trudny charakter, wymagam dużo od siebie a od partnera jeszcze więcej, nie udaję, jestem sobą i mówię co myślę co mi przyjaciół nie przysparza:( w łóżku też żadna rewelacja tzn nie jest źle ale żaden gigantyczny temperament( chociaz nie mam porównania bo nie bywałam z innymi kobietami w łóżku). Poczucie humoru - kiepskie. Luźny stosunek do pieniedzy tzn mam to wydaje a jak nie mam to nie płacze - faceci tego nie tolerują.

Zdecydowanie barany nie są fałszywe. Tak naprawdę są często zbyt ufne. Mam duże grono przyjaciół i jestem lubiana w towarzystwie, a tak by chyba nie było gdybym była osobą fałszywą

wagi cierpia na przerost ambicji ale z dziwkami sie nie spotkalam w ich przypadku p.s-raczyce sa zmyslowe,namietne,seksowne i maja klase;)nie tylko ja:)

dobre sobie ... . cdn

Jeśli chodzi barnice ;) mam wrażenie, że nie potrafią poznać kto wróg a kto przyjaciel i później bardzo cierpią z tego powodu.