Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolog

Który znak zodiku jest seksowny u kobiet?

Polecane posty

Gość jijirgirfirei
najładniejsze są panny Byczyce,taką poznam z daleka.

Gość facet kobiety strzelec
to długa historia ... - koziorożec__

Gość szcześliwa 9 po 30-tce
totalna idiotka buziaki ;-) raczyce są mniam, mniam

Gość mam chrapkę na panią raczek
no to taką babkę chcę zaczynam starania na poważnie dzięki totalna i szczęśliwa

do koziorożec__ dziękuję za kciuki ... a co u Ciebie ...

ja mam taką na oku fajna babka ma coś w sobie ale też słyszałem że raki to takie domowe a ja chcę kobiety co lubi seks poza wszystkim innym oczywiście

Gość bdb rada
facet kobiety strzelec - nie mam pojęcia czym mogła cię urzec łuczniczka

pani strzelec brunetka ... .

Wszystkim - całą sobą .

do mam ochote...-kobiety raki moga sie wydawac niesmiale(takie sa zreszta)ale drzemie w nich wulkan seksu,sa oniesmielone ale tak naprawde to sa szalone i chetne,uwazaj bo ja mam czasami takie fochy,ze az mi glupio potem ale taka mam nature,no to powodzenia,znalazlam jak poderwac pania rak Ona - jak ją zdobyć? Podaruj jej przyjaźń, zrozumienie i morze czułości oraz cierpliwość i wyrozumiałość dla jej zmiennych nastrojów i nostalgii. Komplementy, małe prezenty, kwiaty, maskotki, dowody miłości i uwielbienia też zrobią swoje. Dbaj, by nie zawieść jej zaufania. Musi czuć, że jest jedyną osobą, najważniejszą na świecie, na zawsze. Uczucia traktuje serio nie żartuj z nich. Opowiadaj jej o planach wspólnej przyszłości.

Gość bdb rada
złośliwa w garsonce 30 - oj ja mam dużo do zarzucenia, pewnie dlatego że sama jestem strzelcem i wydaje mi się że charakterek to ja mam........

wstrząsające ...

Gość ja tez jestem rak i mam
faceta koziorozca. Ja jestem niecierpliwa, chce wszystko po mojemu, bardzo wrazliwa ze zmiennymi nastrojami. Potrafie sie smiac i z tego smiechu sie poplakac :D W lozku jestem ulegla i bardzo lubie seks. Niestety moj koziorozec jak to koziorozec jest bez polotu. Niechetnie sie uczy co robic w lozku. Nie wiem jak go przymusic. Ale poza tym zaradny, dobry, rozsadny, faktycznie jak sie zakocha to na dlugo albo na stale jak go dziewczyna nie rzuci. Mozna na nim polegac. Tylko ten seks...

Gość kafeteryjna kibicka
"tyllko waga - jej planeta to Wenus, jest zmysłowa, elegancka i przeważnie wagi sa bardzo piękne ..." Nooo, sama prawda. Najprawdziwsza.:D

do bdb rada - a może "Wiesz" ...

totalna dzięki biorę się do roboty mam nadzieję też na odlotowy seksik

Gość Ciekawyyy1
a co myślicie o Pani Pannie??Macie jakies doświadczenia życiowe???

Gość do Ciekawyyy1
no ja jestem panią Panną :) wykończyłam Skorpiona... :P

mam chrapke na....-zrob jej lepiej drinka;)ale nie zran jej!!!bo Cie znajde i skopie dupe,masz ja kochac a nie liczyc tylko na sex!!rozumiesz!!!no

Gość wodniczka555
jestem kobieta- wodnik pozornie grzeczna, dobrze ulozona a w rzeczywistosci namietna, goraca i nie majaca dosc :) !! :P

totalna no ja wszystko rozumiem ale Ty dałaś mi nadzieję TEŻ na zajebisty seks z nią

Gość bdb rada
facet kobiety strzelec - napisałam że mi się wydaje ponieważ trudno jest obiektywnie ocenić własny charakter. Chociaz dokładnie nie wiem jak to jest ze strzelcami....

Gość kafeteryjna kibicka
Za to facet Panna to nie facet.:o

do bdb rada - a ja bardzo dobrze wiem jak to jest z panną strzelec .

jest najlepiej

Gość bdb rada
facet kobiety strzelec - w takim razie ja Tobie życzę powodzenia bo zapewne się przyda. Jeżeli Tobie się wydaje że wiesz wszystko o strzelcach to przykro mi ale oznacza to że wiesz niewiele. Ja i moje znajome łuczniczki mamy jedną wspólną cechę - jesteśmy nieprzewidywalne...

A Ona jest ... dla mnie ... pszewidywalna ... za dużo od niej wziąłem ...

Gość Pani baran proszę
Pani spod znaku Barana jest niezwykle atrakcyjną, obdarzoną seksapilem i temperamentem kobietą. Lubi ruch, zabawę, chętnie opowiada dowcipy. To osoba z twardym charakterem, samodzielna i niezależna. Pragnie sama kierować swoim życiem, być dla siebie, sterem, kapitanem i okrętem. Cudzą dominację nad własnymi decyzjami lub wyborami zniesie tylko na krótką metę. Zdarza się, że pani Baran czasami udaje słodkie kobieciątko, ale ta rola wyjątkowo jej nie leży. Żona bluszcz dla której mąż jest osią wszechświata to dla typowej przedstawicielki tego znaku prawdziwy babski horror! Pani Baran ma duże powodzenie u płci przeciwnej. Mężczyźni ją uwielbiają, bo jest piękna, mądra, wspaniałomyślna. W konkurentach do rączki przebiera, grymasi latami, bo jej wymagania w stosunku do przyszłego męża są spore. Ma być energiczny, przedsiębiorczy i wykształcony. Z jednej strony ma mieć silny charakter, z drugiej ustępować energicznej małżonce, w zgrabną całość połączyć stanowczość i taktowne zachowanie. Najlepiej w jej przypadku sprawdza się małżeństwo oparte na zasadach prawdziwego partnerstwa. Kiedy partner da sobie zbyt szybko wejść na głowę, od razu straci jej szacunek i małżeństwo zacznie powoli się rozpadać. Jednak gdy sprowadzi ją do roli szeregowca, a sam niczym kapral będzie wydawał rozporządzenia, panią Baran ogarnie furia i małżeństwo błyskawicznie się rozleci. Ze sprzecznych dążeń i potrzeb pani Baran wynikają czasami burzliwe dzieje jej miłosnych związków. Zdarza się, że kilka razy wychodzi za mąż lub ma dłuższe nieformalne związki. Jej wybory uczuciowe zaskakują też otoczenie. Partnera wybiera sobie sama, a jeśli szczerze się zakocha, opinie innych ma mówiąc delikatnie... w nosie. Jako żona prowadzi dom znakomicie. Jeśli nawet duszą i ciałem poświęci się karierze zawodowej, w jej czterech ścianach zawsze będzie porządek, w kuchni - zdrowe i smaczne potrawy, a żadnej wywiadówki w szkole pociechy nie przeoczy. To niewiasta, która rzadko kiedy jest zmęczona, wstaje wcześnie rano i żwawo goni rodzinkę do codziennych obowiązków. Kiedy wyjeżdża, w czterech ścianach panuje przykra dla wszystkich cisza, bo domownikom brakuje jej krótkich komend, dowcipów i radości życia. Ma także niesamowite talenty organizatorskie, znakomicie poprowadzi remont, budowę domu czy wyjazd pod namioty na Alaskę. Ponieważ znakomicie ze wszystkim sobie radzi, szanowny małżonek z czasem zapomina, jaki skarb mu się trafił w życiu. A pani Baran jak każdy chce być doceniona, pochwalona za codzienne wysiłki. Zdarza się, że w średnim wieku właśnie z tego powodu popada w przygnębienie, a nawet w apatię. Na co dzień pani Baran nie toleruje kłamstwa i obłudy, to kobieta do bólu szczera oraz uczciwa. Zdrady nie wybacza, a w razie kryzysu w związku trzeba z nią postępować spokojnie, cierpliwie, taktownie. Zraniona staje się zadziorna, porywcza, wojownicza, a nawet niebezpieczna jak prawdziwy rozjuszony Baran. Nie przepuści żadnej zniewagi, a w otwartej walce z nią mężczyzna wcześniej czy później polegnie, bowiem pani Baran w swych działaniach jest po męsku zdecydowana i konsekwentna.