Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolog

Który znak zodiku jest seksowny u kobiet?

Polecane posty

Gość facet kobiety strzelec
strzał w dziesiątke

Gość chodżmy już spać
facecie kobiety strzelec, dobranoc 🌻

Gość Punkt- widzenia
Skorpionki dużo mówią o seksie, nie trzeba ich też zaciągać do łózka. Ale zawsze więcej gadają niż robią. Przynajmniej nie przeszkadzają :P

chodżmy już spać - nie pozwoli mi z Tobą ... ?

chodźmy już spać - nie pozwoli mi z Tobą niestety iść - tak powiedziała .

Gość kafeteryjna kibicka prawdziwa
Do łóżka? No to się nie dziwię, też bym nie pozwoliła.;)

no sama widzisz jaka nachalna ... a ja nie zdradzam

albo Ją źle zrozumiałem :-(

Gość astrolog
Miało być o kobietach!!! Koziorożce - na pozór atrakcyjne ale jak bliźej poznasz to czasem okazuje się że nie są aż tak ciekawe. Bywaja przypadki skrajnie upartych, mało inteligentnych ale nadrabiających miną. Koziorożce dużo gadają, ponieważ sa bardo pragmatyczne i wszystko powinno być dla nich proste i oczywiste. W najgorszym razie są nudne, ale zazwyczaj wierne i eleganckie. Wagi - rzadko kiedy piękne,a le często ładne oraz zadbane. Lekkie usposobienie, ciągnie ich do dobrego towarzystwa ponieważ sa troszkę materialistkami. Niektórzy lubią wagi ale inny ich wogóle nie zauważają. Ryby - łagodne, spokojne ale bardzo pewne siebie. Wyglądaja na wrażliwe, ale w rzeczywistości są obojętne na innch, bardziej zależy im na własnym sukcesie. Jeśli kogoś nie lubia, to potrafią to okazać m.in ignorowaniem. Kobieca sylwetka. tłumie raczej giną, przeciętny charakter, zawsze się dopasuja do otoczenia. Bliźnięta - Na ogół mądre, ale nie zawsze to widać gdyż bywaja leniwe i mało uczuciowe. Bywaja skrajnie infantylne , albo też wyrachowane. Jednak są dosyć inteligentne. Potrafia flirtrować, ale nie dbają o to, mają bardzo duże wymagania w stosunku do mężczyzn, ale często zadowalają się byle czym. Potrafią być okrótne i krytyczne, zmienny nastrój. Panny - czyste, spokojne, pracowite, ale zawsze musza miec rację, zawsze czepiaja sie drobiazgów. Nawet jak sa zakochane to po czasie będą rozczarowane partnerem. Są nerwowe i bywają agresywne oraz stać je na tchórzliwe i nieczyste zagrywki. ładne i miłe z powierzchowności.

Gość najmniej o baranach
czy inne baranki w ogóle nie uprawiają seksu ;) hmmm...ja nie powiem, lubię... :P

Gość astrolog
Skorpiony - często udaja głuche jeśli nie chcą słyszeć, trochę uparte, lubia wyobrażać sobie że wszyscy ich pożądają, ale w rzeczywistości potrzebują stabilizacji i towarzystwa znajomych wśród których mogą się czuć swobodnie. Jeśli odbierzesz skorpionowi znajomych to będzie bezbronny jak owieczka. Byki - nie ważne jak się starają, zawsze będą troche przeciętne i normalne. Kobieca sylwetka. Odważne, ale materialistki. W przypadku słonca w byku raczej nie ma co liczyc na zbytnie szaleństwa. Są cierpliwe i średnio bystre, ale wesołe i gadatliwe. Z wyglądu tez przeciętne. Tak jak wagi, bykami opiekuje się wenus więc lubia róznew drobne przyjeności i unikaja kłopotów i trudności. Jeśli się takie pojawią - byk ucieknie.

Gość jestem baranem
zodiakalnym (kobietą) uwielbiam sex :D

Gość najmniej o baranach
akurat! Nie zgadzam się z opinią o skorpionach Tak naprawdę nie potrzebują nikogo oprócz kobiety!

Gość jestem baranem
barany są nieprzywidywalne i kochliwe ;)

Gość najmniej o baranach
Zgadza sie ale znalazłam sposób, zeby zakochiwać się tylko w swoim partnerze. Chyba musze to opatentować! Podejrzewam, ze żaden inny mądry facet nie wytrzymałby ze mną :P

Gość astrolog
Barany - Duży temperament, ale nie zawsze rzucający się w oczy. Szczere i chętnie służące pomocą znajomym. Lubią rywalizację i różne szaleństwa, zazwyczaj szczupłe. Nie chowają urazy, są optymistkami. Czasami sarkastyczne usposobienie, bywają bardzo inteligentne, ale też naiwne. Barany sa wesołe i nie lubią się długo zastanawiać, maja naturę czynną.

Gość astrolog
Czytajcie ze zrozumieniem , to jest wątek O KOBIETACH!!! KOBIETA SKORPION< też poterzebuje KOBIETY?? Zastanów się co piszesz.

Gość najmniej o baranach
Dobra, dobra... Moja przyjaciółka tez jest skorpionem i tak samo odnosi się moja wypowiedz do niej. Najbardziej potrzebuje swojego narzeczonego. na dowód - nie pamiętam kiedy się ostatni raz widziałyśmy.

Gość astrolog
Raki - wyrafinowane poczucie humoru, kobieca sylwetka, chociaż rzadko bywaja piękne. Mają skłonności do tycia. Lubia przyjemności oraz cenią inteligencję. Jednak ich domatorstwo oraz drażliwość często sprawia że są bardoz zachowawcze i wolą siedziec w domu przy jednym partnerze.

Gość astrolog
Narzeczony też się zalicza do znajomych, chodziło mi o to że same sobie nie radzą, i musza być z ludźmi których znają. Inaczej giną w tłumie.

Gość --Myszka--
Astrologu, a co powiesz na temat kobiet ryb, urodzonych w ascendencie skorpiona???:>

Gość --Myszka--
Uuu, astrolog chyba zasnal:P:P Albo nam uciekl:D

Gość astrolog
na temat ryb z ascendentem w skorpionie? - że mają mocno zaznaczony żywioł wody. Sa emocjonalne i kobiece.

Gość o cholercia astrologu a o
wodniczce z ascendentem w wadze? :)

Gość skutecznie wszystkich
te astrolog lewki pousciles:D ale ja chyba juz niemal wszystko wiem na swoj temat:O niestety. no chyba, ze mnie czyms pocieszysz:D

Gość --Myszka--
Astrologu troszke malo napisales, liczylam na wieksza rozpiske...:P No ale zgadza sie, emocjonalnosc to moja glowna cecha charakteru. Na rowni ze zmiennoscia...:| A co jeszcze bys powiedzial?:> Mam nadzieje,ze odpiszesz cos wiecej;)

Gość ja mowie..ze
kobieta waga:P nie ulega watpliwosci

Gość fairdo
....CZY TO WAŻNE,KTÓRY ZODIAK...??? NA PEWNO MUSI BYĆ CHEMIA I OKOLICZNOŚCI.... TE KLIMATY EKONOMICZNO-POLITYCZNE... I NIECO PODOBNE PATRZENIE W PRZYSZŁOŚĆ..I OGIEŃ JAK SIĘ WIDZIMY.

Gość a co z WODNICZKą