Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaawa

Czy cos mu napisac?

Polecane posty

Gość martaaaawa

Chlopak dzis mnie zle potraktowal. napisalam mu w smsie,ze nie zycze sobie,zeby oddzywal sie do mnie w taki sposob, jaki zrobil. Myslalam,ze przeprosi mnie, ale nie zrobil tego:( Co byscie mu napisaly, gdybyscie byly na moim miejscu i czy w ogole jest sens cos mu pisac?:O

Nie, nie warto. Napisałaś raz i wystarczy. Nie upokarzaj się. On znowu nie odpisze, a Ty będziesz mieć pretensje do siebie.

Gość martaaaawa
Nie wiem skad sie biora tacy ludzie. Uwaza sie za romantycznego i szarmanckiego, a naprawde cham:O black cat-----> tego sie wlasnie boje,ze napisze, a on i tak nie odpowie:O

Gość ja bo jua kobita
z połączenie plemnika i jajeczka XD

Znam to z własnego doświadczenia, niestety :O Najprawdopodobniej on jeszcze ma pretensje do Ciebie (chociaż to juz w ogóle niezrozumiałe), jest wielce obrażony i się nie odezwie. Nie warto, wierz mi. Olej to i poczekaj aż sam się odezwie. Powodzenia.

Gość Christiani8642
nie odzywaj się w żadnym wpadku, bo upewni się tylko, że można z Tobą pogrywać ♥♥♥♥♥♪♪♪ ↓↓$♣♣♠♠♥

Gość martaaaawa
Tak naprawde to boje sie,ze juz sie nie odezwie. Znajac zycie to bedzie wlansie tak jak pisze black cat, czyli,ze to on jest wielce obrazony:O

Gość taka jedna z internetu
BOISZ SIĘ? A nie - cieszys? W ogóle to raczej tchórzostwo - taką sprawę załatwiac SMS-em, nie uważasz? To trzeba Mu w oczy powiedzieć : Nie życzę sobie i już.

Gość Christiani8642
Jeżeli teraz nie wyciągnie z tego wniosków, to później może być tylko gorzej. Nie pozwól sobie żeby tak Cię traktował

Nic nie pisz, jeżeli nie zmądrzeje i nie przeprosi, to chyba mała strata... Znajdziesz lepszego