Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weryhn

czy wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość weryhn

zauważyłam od pewnego czasu jak wychodze na miasto z moim facetem z e kobiety sie na niego patrza i usmiechaja do niego choc widza ze ja ide z nim ....zaczyna mnie to denerwowac.wczoraj to samo na imprezie..tanczy dziewczyna i patrzy na mojego chlopaka no kurwa malo mnie szlak nie trafił ...denerwuje mnie to i nie wim jak sobie z tym poradzic ....bo wydaje mi sie ze to przez to ze on patrzy sie na inne dziewczyny ....i ciagle sa o to kłótnie... czy tylko ja mam takie problemy czy wy tez sie z tym spotkalyscie ,?

Gość ja mam i takie i
inne :( jeszcze gorsze ....

no do mojego jak sie kiedys jakas usmiechnela to jej posłał spojrzenie mowiace mniej wiecej _spierdalaj" XD jezeli facet robi inaczej to uwazam, ze sa powody do zmartwienia

Gość weryhn
zaczynam sie wlasnie martwic tym ze patrzy na inne tak jak wczoraj ... dzisiaj mi sie tłumaczył ze to ona sie na niego tak patrzyła ...i usmiechała nie wiem ze niektóre dziewczyny to takie wydry widza faceta z dziewczyna i sie usmiechaja ... najgorsze jest to ze mowie mu zeby sie tak nie gapil na dziewczyny to odwraca kota ogonem i mowi ze ja tez sie ogladam za facetami ... nie wiem jak go tego oduczyć

Gość bla bla blaew
olać to ! a te laski to takie suczki - myślą ze są najpiekniejsze i każdy facet na nie poleci smieszne kurewki

tak olać to - najlepiej w ogóle żeby się bzykał w ich wspólnym łóżku z tymi sukami może co? generalnie wiadomo jak jest - mozna byc w stalym zwiazku i podziwiac innych ludzi - ale tak zeby kochana osoba tego nie widziala! jezeli idzie z toba ulica i sie gapi na inne laski to jest to szczyt hamstwa. no chyba, ze przesadzasz i on sie po prostu patrzy - a ty odrazu mu robisz wyrzuty i z igły widły

Gość weryhn
niby mowi ze jestem straszna zazdrosnica ale nie robie mu wyrzutow czasami jak sie na kogos patrzy to go gdzies ustrzypne ...nawet sie smieje ze znowu sie za jakas oglada ale to zaczyna sie robic denerwujace i przez coraz czesciej nie hce mi sie do nieo odzywac a on wielce zdiwiony ze nie mam humoru a jak mam miec...:

no tak na odległość nikt Ci nie powie czy przesadzasz;p no pierwsze co musisz stwierdzić to właśnie czy przypadkiem nie przesadzasz

Gość szkoda życia...
pomyśl co robi kiedy nie widzisz :O załapiesz jak zacznie Ci się odbijać obcą cipką :O

Gość jageporiga
ale glupoty wypisujecie na miescie ktos sie do niego usmiechnie a wy mowicie ze zaraz tu juz sex i zdrada i wtedy na reakcje bedzie za pozno dajcie spokoj, jak jest jakis przystojny facet na miescie to kazda chce przed nim przeciez ladnie wypasc a skoro facet do nich nie zagaduje tylko patrz - a przeciez wzrokowiec - to po cholere mu to zarzucac? a niech sobie patrzy jak nic wiecej nie robi. tylko go zniechecisz jak bedziesz mu o nic robic awanture - ON TYLKO PATRZY

Gość gość
iuvlsvygbntJ0J0rvsylXlll