Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamałam się

Jestem żałosna

Polecane posty

Gość załamałam się

Mam 19 lat,a wyglądam gorzej niz niejedna 50-siątka :( Młoda jestem,powinnam eksponować ciało,tymczasem kolejne lato spędzę w domu zamiast na plaży i będę sie gotować w dżinsach zamiast pomykać w mini.Mam paskudne,sflaczale ciało,mnóstwo tłuszczu w talii i pozosatłości opalenizny sprzed 2 lat,z którą chyba już nigdy się nie rozstanę.Cienkie wlosy,z którymi nic nie da się zrobić.Krzywe zęby.Nawet paznokcie są moim kompleksem,co druga stara baba ma zrobione tipsy podczas gdy ja leczę je z onycholizy i przez rok mam najkrótsze jak się dało opiłować. Tak się tylko chciałam wyżalić,przecież w realu tego nikomu nie powiem

Zalamana, nie mam zamiaru byc z Toba nieszczera czy tez Cie pocieszac, ja napisze szczerze: Paznokcie nie rzucaja sie w oczy, moj chlopak sadzi ze nie widac ich i czy sa krotkie, czy dlugie, czy pomalowane czy nie to bez znaczenia.Jezeli masz nadwage, przeprowadz diete, zastanow sie nad swoim odzywianiem, a i proponuje szorowac codzien cialo gabka i bnakladac potem oliwke dla dzieci, wtedy nawet wydajemy sie optyczniej szczupli:)Opalenizna? Solarium, albo slonce nic prostszego:) A wlosy, no coz szczerze to chcialabym miec cienkie i gladkie wlosy....prostuj sobie, moze jakies witaminki? Kup sobie ciuszek i wez sie za siebie, a sie lepiej poczujesz, a no i proponuje codzien sport, nastawi cie pozytywna energia:) Ile masz lat?Wzrostu?Ile wazysz? Jaki masz kolor wlosow?

Gość załamałam się
163 cm wzrostu,56 kg.Może nie tak dużo,ale waga niezbyt dobrze oddaje rozkład tłuszczu. Wiele razy już próbowałam schudnąć,właściwie walczę z tym od 14 roku życia,bezskutecznie. Na plecach mam ciemny pas opalenizny,pamiątka po zbieraniu truskawek latem i nie schodzi mimo peelingów,paskudnie to wygląda. Poza tym moim problemem jest brakk kasy,jakby nie to mogłabym mieć fajne ciuchy,dzieki którym m ogłabym lepiej wyglądać

Gość dziewczyna palacza
zalamalam sie..wiem, co czujesz. Mam podobna wage, prawidlowe bmi, a mimo to jestem workiem tluszczu. Wiec BMI to nie wszystko. Moja rada: idz do dietetyka (dobrego) niech Ci rozpisze diete, zbada zawartosc tluszczu, etc. I walcz. Ja narazie walcze na wlasna reke, ale powoli dojrzewam do wizyty u dietetyka wlasnie.

Kochana, ciuchy to nie wszystko, a sloneczko masz za darmo:) Zrozum ten ciemny pas trzeba zakryc nowa opalenizna, ja np teraz siedze spalona hehe przesadzilam ze sloneczkiem, jak widzisz ja tez mam problem z waga;/ Ale nie mozna w ten sposob...Poza tym teraz najmodniejsze jest kupowac ciuszki w....lumpeksach:) Tak tam sa najlkadniejsze i najbardziej oryginalne ciuszki:) To swietna zabawa i super efekt, nie drogi w dodatku :) Polecam! Ile masz lat?

Gość załamałam się
Ani w moim miasteczku ani w pobliżu nie ma porządnych lumpeksów.Poza tym moja brzydota zniechęca mnie do zakupów,bo i tak we wszystkim wyglądam paskudnie :( Chciałabym być szczupła i ładna....

KURWA.....----> Jak nie umiesz sie odzywac to spierdalaj glupia suko jebana ja tu probuje pomuc a ty to nie wiem po co na tym foru jestes....Ale sie szmatlawce znajduja na tym forum .Takie suki to pod latarnie!!!!

Kochana, kazdy chcialby byc szczuplym i ladnymbez pracy nad soba...uwierz mi.Poza tym ja tez mieszkam na zadupiu i to wcale nie znaczy ze lempeksy musza bycd fajne:) Lumpeks jak lumpeks:) Napewno masz jakies ladne ciuszki:)A poza tym to nie masz nadwagim, wie nie wiem dlaczego jestes taka zalamana:) Postanow sobie ze musisz sie wziac za siebie i juz:) Samo nic nie przyjdzie, ja juz sie tego nauczylam, tez kiedys mialam Twoje nastawienie, ale trzeba nad soba pracowac:) Aco ja mam powiedziec, jak musze zrzucic w 16 dni 5 kg? Hehe nie daj sie!!!Jak na moje to napewno przesadzasz, kazdy ma cos ladnego w swoim wygladzie,TY sie zastanow nad tym co Ty ladnego masz:)

Idiotko podstawowke juz dawno skonczylam, a ty raczej nie skoro wpierdalasz sie w jakis post zeby komukolwiek dopiec...Nie bede sie do poziomu kogos takiego jak ty znizac.A wzrok mam bardzo dobry.

Gość załamałam się
Mam nadwagę,brzuch zwisa mi nad spodniami :( Mnóstwo razy próbowałam cos z tym zrobić,teraz jestem na diecie od miesiącai nic nie działa.Ćwiczyć nie lubię,zresztą mam strasznie słabą wolę,nawet nie umiem oduczyć sie obdzierać głupich skórek,codziennie obiecuję sobie,ze to ostatni dzień a wcale tak nie jest.Chyba głównie dlatego sobą gardzę-zdaję sobie sprawę z tego,że mogłabym coś z tym zrobic,a nie umiem się wziąć w garść.Nie mam kontroli nad niczym,nawet nad własnym ciałem. A jak Ty to robisz,że chudniesz?

Ja? Odzywiam sie zdrowo i biegam 2razy dziennie po 5 km:)Pije duzo wody i sie usmiecham:) Nikt Ciu w tym nie pomoze do czsu do kiedy sama sie w garsc nie wezmiesz:) Jaka masz dietke? Kurwa(...)----> przypominam ze ty wladasz niepoprawna polszczyzna, i w nicku wypisalas przeklenstwo, a z takimi chammskimi osobami jak ty tio nie ma co milo rozmawiac bo tylko dobitny jezyk rozumieja, zal mi cie dziewucho

Gość załamałam się
Dieta niełączenia.Dziewczyny ciagle piszą,że na niej chudą,a mi nieubyło nawet pół cm.Mam życiowego pecha we wszystkim

Gość tiaaaaa
a panowie podobno wola "młode ciała". He he...problem w tym, ze teraz dziewuchy starzeją się i flaczeją w zastraszającym tempie..Nie wiem przez co..chyba przez to paskudne żarcie, chlanie, solarium i dawanie dupy o 14 roku życia. Większość ma zjechane cielska jak baby przed 50-tką. Ba ! Wiele tych starszych ma bardziej jędrne i zadbane ciała. Fuuuj !!!

Dobra laska, jak na moje to zamiast lamentowac powinnas sie za siebie wziac, mi bardzo kopenhaska pomogla:) A po Twoich wymiarach sadzac to nie masz nadwagi:)Zamiast sie dolowac musisz zaczac nad swoim cialem pracowac:) Jesli ciagle tak masz ze taka zdolowana jestes to proponuje isc do psychologa:)To nie taki zly pomysl:)

tiaaaa---> a czemu ma sluzyc to co napisalas? To nie ten temat hehe;) a Jakie Ty uwazasz sie za idealna?

Gość załamałam się
"chyba przez to paskudne żarcie, chlanie, solarium i dawanie d**y o 14 roku życia." Staram się odżywiać zdrowo, a przynajmniej nie jadam fast-foodów,malo mięsa itp,nie piję i nie palę,nigdy nie byłam na solarium,nie daję dupy :O Mam 75 cm w pasie,chyba przyznasz,że nie jest za ciekawie

Gość załamałam się
Psychologa też na moim zadupiu nie ma,poza tym nie miałabym ochoty opowiadać o tym wszystkim obcej osobie.Tutaj chociaż jestem anonimowa i nikt na mnie nie patrzy

nie nie, ja nie napisalam ze kurwa jestes, napisalam kurwa(..)---->- a tzn ze wypowiedz skierowana jest do ciebie, przeciez to twoj nick tak ??

A poza tym, nie trzeba bylo zaczynac i juz;p Zalamana---->No jak na moje to nie jest zle:) Ja mam 160 i 68 w tali i sie nie zalamuje:)

Gość załamałam się
Cieszyłabym sie jakbym tyle miała.Najgorsze jest to,że czy robie cos czy nie robie nic,efekty zawsze są takie same-żadne

Gość ooooooo
wlasnie...najgorszy jest brak kasy, nie na jakies tam podstawy tylko wlasnie na takie rzeczy dla siebie jak kremy wyszczuplajace inne specyfiki:D na fryzjera, na zdrowe nietuczace zarcie, na silownie i solare (bo jak isc sie opalac przy ludziach BEDAC BLADYM kiedy w okol same zweglone laski:), na firmowe kosmetyki i ciuchy i jakie lumpeksy ludzie bez kitu ale NIE - DZIEKI, lumpeks to moze byc dla mnie raz na jakis czas jak chce sie znalezc cos naprawde unikatowego i to tez tylko w wawie np. ale nie na normalne ciuchy...no nic trzeba ciułać ta kase jak sie do pracy nie chce isc ewentualnie zebrac od wrednych starych:D

Gość załamałam się
Nawet mogłabym się ubierać w lumpeksach,często są tam nowe ciuchy z metkami. Chcę iść do pracy,ale szukam już miesiąc bezskutecznie.To wszystko nie jest takie proste,że sobie coś postanowię i już

Gość ja i tak jestem najlepsza
eeee tam moim skromnym zdaniem pierdolisz laska! i moze to brzmi brutalnie ale mysle ze to jedyny sposob zebys wreszcie ruszyla dupsko i dzieki temu cos w zyciu zmienila!!!! jak to czytam to mam wrazenie ze Ty niby chcesz ale jakos...slabiutko.Jeszcze dwa lata temu tez bylam gruba, zapryszczona i ohydna po prostu a teraz jestem sliczna.Dodam ze tez mieszkam w jakiejs dziurze.Wiec mozna jak sie bardzo chce!

poza tym tak jak napisala zuzia czasem nie trzeba nawet wydawac kasy zeby cos poprawci bo np za bieganiem czy uprawianie sportu placic nie musisz!

Gość załamałam się
A możesz mi chociaż pokrótce opowiedzieć jak to zrobiłaś?

przede wszystkim ostro zaczelam sie odchudzac-nie jakies specjalne diety, nic z tych rzeczy. Uparlam sie bardzo i jadlam malutko,duzo cwiczylam zeby wymodelowac jakos cialo bo nie chodzi tez tylko o to zeby zrzucic ale zeby nadac mu ladny ksztalt. Na cere stosowalam diane 35,bardzo pomoglo.Poszlam do pracy-zarabialam jedynie 700 zl na miesiac ale dzieki temu moja garderoba chociaz troche sie powiekszyla, poza tym pracowalam w wiekszym miescie do ktorego musialam dojezdzac z mojej dziury i tam podpatrzylam jak sie dziewczyny ubieraja,maluja itd.Powoli zaczelam sie przeistaczac :D dzisiaj mam super figure, modna fryzurke, lepiej platna prace.Zbieram teraz na powiekszenie piersi bo jeszcze tylko tego brakuje mi do szczescia

dodam jeszcze ze przedtem byla zahukana, zakompleksiona,ciagle czulam sie gorsza i wiem ze to tez wplywalo ujemnie na to jak mnie postrzegano dzis wreszcie jestem pewna siebie nie zmienisz sie od razu-musisz to robi malymi krokami ale badz zdecydowana, wiecej silnej woli

Gość załamałam się
No to zazdroszczę,głównie samozaparcia,bo ja go niestety nie mam i nie umiem u siebie wyrobić

no wlasnie zauwazylam ale inaczej nic nie zdzialasz,samo sie przeciez nie zrobi....