Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifi 1234

plodnosc po pigulkach

Polecane posty

Gość fifi 1234

kiedy po odstawieniu pigulek mozna zajsc w ciaze (7 dni przerwy i co dalej) czy kalendarzyk jest bezpieczny

ja słyszałam ze pierwsze 3 miesiące po odstawieniu są bardzo płodne, ale niewskazane na ciążę, ale też słyszałam ze nie ma szans przez pierwsze trzy miesiące na ciąże... także ile ginekologów tyle wersji.. jeśli chcesz dziecko to ja bym się wstrzymała ze staraniami przez pierwsze 2-3 miesiące nawet po to zeby sie nie stresować jak sie nie uda, bo cos jest już nietak..plemniczek nie zając nie ucieknie przed jajeczkiem ,prędzej czy później :) a jeśli nie chcesz to bym nie ryzykowała bez zabezpieczeń w łóżeczko

Gość Jak mnie to wkurza
like a book - plemniczek, łóżeczko - po chuj tak zdrabniasz??!!

Gość Jak mnie to wkurza
Jajeczko, sreczko, ja pierdoleee.

a po to żeby Cie powkurząc właśnie chciłaś coś pomóc koleżance to sie wypowiedz na temat,a nie pierdoły wymyślasz..

mi gin mowila, ze teraz sa tak nowoczesne pigulki, ze nie ma zadnego powodu dla ktorego by sie nie starac o dziecko zaraz po odstawieniu

Gość cke
a ty co sie tak unosisz jedna z druga..lepiej poprzeklinac sobie troche, nie/?..fajniusie jestescie .czepiacie sie a potem sie podpisujecie pod innymi pseudonimami bo potrzebujecie "pomocy" "help". no a tak ogolnie do kolezanki zakładającej temat. jesli chodzi o tę ciąze to raczej nie ma problemów zeby w nią zajsc po odstawieniu,bardziej chodzi o to zeby poczekac az sie hormony wynormuja,bo wiadomo długie przyjmowanie itd.