Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limonkowy

Oddam w dobre ręce D

Polecane posty

Gość Limonkowy

Witam! Może to nie miejsce na ogłoszenia, ale, co mi tam ;P Więc... Oddam (się) w dobre ręce ;) Dobry rocznik, 1987, jak na swój wiek, jestem w niezłym stanie ;) Ogólnie mało używany, utrzymany, pirwszy właściciel ;P Mało pali - w zasadzie w ogóle, nie bierze alkocholu, zadbana tapicerka w ładnym kolorze. Ten model cechuje niezawodność, ekonomiczność i wysoka kultura pracy. Wyposażony we wspomaganie które z pewnością okaże się użytkownikowi pomocne w trudnych chwilach. Ma doskonałe hamulce dzięki czemu można czuć się bezpiecznie nawet kiedy bieg wydarzeń stanie się niebezpiecznie szybki i trzeba będzie ostro hamować :) Trzeba mu poświęcić trochę czasu ale za to daje wiele satysfakcji i zapewnia niezapomniane chwile spędzone wspólnie ;D Oddaję w dobre ręce.. bo w złe niewarto, a sam się marnuje ;P Zapraszam do obejrzenia i zapoznania sie ze stanem faktycznym (w Lublinie) po wcześniejszym uzgodnieniu ;) Buźka!

Gość uwaga nie wszystko złoto
alkohol pisze się przez samo h, a nie ch pewnie jakaś kryptoblachara

Gość Limonkowy
"uwaga nie wszystko złoto" dzięki za cenną uwagę kryptoprzyjacielu, ale na szczęście ktoś mi już na tą kryptoliterówkę uwagę zwrócił. Ale to miło że dzięki mam nadzieję daleko idącym analizom mojej wypowiedzi dało się tak łatwo zaszufladkować moją osobę do dolnej kategorii. Na szczęście za poślizgi ortograficzne nie pali się na stosie. Dla Twojej własnej satysfakcji możesz uznać ten konkretny element za objaw delikatnie zaznaczonej fascynacji futuryzmem. A krytykując moje poglądy rozumiem że masz do tego Bardzo ugruntowane podstawy ;) Tak kończąc, niestety nie poddam się takiej bezczelnej indoktrynacji, bo blacharski sposób pisania opiera się na pomijaniu znaków diakrytycznych i interpunkcji, czego wmówić sobie nie dam, ale życzę sukcesów w dalszych indukcyjnych ocenach czyichś osobowości na podstawiedwóch literek. Buduje to ogromną sympatię do oceniającego. A swoją drogą jestem ciekaw ile latek trzeba mieć żeby przestać rozróżniać płcie bo co najwyżej mogę być blacharzem ;) a jak wiadomo żadna praca nie hańbi. Pozdrawiam cieplutko :P A tak swoją drogą to Ferrari są za szyybkie moi drodzy ;) Szybka jazda zazwyczaj szybko się kończy (już przekonał się o tym pewien Pan dziennikarz ;) ). Lepiej chyba z odpowiednią dawką umiaru, a dopiero w razie czego pokazać pazurki ;) Chociaż z Ferrari coś wspólnego by się znalazło - mamy fajne pupy :D

Gość cytrynowa
Jak utrzymany, nie sypie się i dojedzie do Łodzi to biorę ;D