Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermenegilda_komm

Temat - Kirene.

Polecane posty

Gość Bedrzich Smetana
Co to, Kirene, to nie jesteś dość atrakcyjną kobietą, żeby sobie odpowiedniego kandydata znaleźć?

Gość Bedrzich Smetana
Gdzie i kiedy, Zielono? Ja? O zazdrość? I dlaczego tylko się pośmiać? Wiesz co? To nawet dobry pomysł, żeś tu przyszła. Przynajmniej po okienkach skakać nie muszę. :-)

chyba doszlo do nieporozumienia, to Ty miałeś zawitać do 3City, niejako przy okazji odwiedzania znajomych. Cudowny pomysł, albowiem w przypadku porażki nie straciłbyś zbyt wiele ani pieniędzy, ani czasu :)

bycie atrakcyjną ma związek ze znajdowaniem kandydatów w ogole :) Bo z tym to problemu nie mam :o Ale żeby ktoryś mi odpowiadał...Widocznie jeszcze nie jestem aż tak zdesperowana, żeby łapać, co tylko się znajdzie.

Gość Bedrzich Smetana
Jeszcze mniej czasu stracę, Kirene, kiedy Ty mnie odwiedzisz. To jak, przyjeżdżasz? (Dodam dla przyzwoitości, że Zielono nie udało mi się skusić na przyjazd. :-)

Gość Bedrzich Smetana
Ja? Do Ciebie? Zielono? Ooooooooooo! Pierwsze słyszę? Przecież Ty nie chcesz mnie widzieć.

Psedło, ja akurat nie wybieram się do rodziny eksmęża, więc na razie w Twoje strony nie pojadę :D A my umawialismy sie w Sopocie :P

poczekajmy jeszcze chwilke , moze dolacza do nas inne kobiety z ktorymi pan P jednozesnie probuje figli? ale jedno trzeba mu przyznac , ma bardzo dobry smak w wyborze swoich potencjalnych ofiar :D jak to sie nazywa? multitasking? myslalam ze to cecha typowo kobieca :D czyzbys faktycznie mial problemy z tozsamoscia ?:D

Gość Bedrzich Smetana
Macie rację, poniekąd się zawiesił. Ale jestem już nazad. :-)

wiesz, to taka metoda rybacka: zarzuca sie sieci i potem tylko zerka, co sie złapało :) Jak to złapane sie spodoba, to można skonsumować. A ja sie chyba nie podobam, bo jakoś Psedło do konsumpcji sie nie pali :P

Gość Bedrzich Smetana
Wiecie co, chyba jesteśmy w małym impasie. Zielono oczekuje, że ja jej przyślę moją fotografię. Za nic jednak w świcie nie chce do mnie przyjechać w gości. Za to Kirene oczekuje spotkania ze mną, które, być może będzie nawet połączone z uprawą seksu. Może wspólnie uda się nam znaleźć jakieś modus vivendi?

Gość Bedrzich Smetana
Czekaj, Kirene, a skąd się bierze Twoje przekonanie, że ja nie jestem skłonny do konsumpcji Ciebie?

Przecież możesz spelnić oczekiwania nas obu, prawda? Zielono podeślij zdjęcie, a ze mną sie spotkaj :D Ja nie widzę problemu :D:D:D A Ty, Zielono?

Bo jakbyś był, to nie udawałbyś programu komputerowego, tylko ten wspólny obiad już dawno mielibysmy za sobą :D

Gość Bedrzich Smetana
(Nie tylko obiadu, Kirene, jak mniemam...:-)

Żeby nie byl to tylko obiad, to musielibysmy sie spodobać sobie nawzajem :) A to tylko 25% szans :) Może aż 25?

Gość Antonin Dvorzak
Rzeczywiście, Kirene, 25%, to zupełnie sporo. Powiedziałbym, że to całkiem dużo. Choć zważywszy, iż fizycznie podobam się kobietom, można by spokojnie doliczyć jeszcze kilka oczek. :-)

Zielono, to "wiecej niż obiad" oznacza uprawę seksu :) A tu juz podobanie jest niezbedne :)

Gość Antonin Dvorzak
A to się zgadza nazupełniej, Zielono. Obiad w dobrym towarzystwie smakuje w dwójnasób. :-) Dodam jeszcze, że w przypadku kobiety obiad smakuje tym bardziej, jeśli zostanie on uszykowany przez mężczyznę. :-)