Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoska999

STOMATOLOG SZUKAM!! POZNAN, WROCŁAW, OSTRÓW i okolice

Polecane posty

Gość zoska999

Szukam stomatologa, który przywróci moje zęby do ładu. Do wyleczenia mam 7 zębów, 2 korzenie do wyrwania (nie wiem dokladnie bo nie mam zdjecia) Interesuje mnie taki, który wykona to przez 2-3 wizyty. Oczywiscie dobrze, bezboleśnie i niedrogo. Możecie kogos polecic?

Gość onaano
pracowalam kiedys u piechoty, ma gabinet za intermarche w ostrowie, jest bardzo dobry. polecam

Gość Kojak30
Omnident we Wrocku, szukaj na Krzykach, został mi tylko ich telefon: 795 560 222, adresu i www nie pamiętam ale sam jeżdże do nich z Gliwic.

Gość mario_76
Najlepszą ofertę ma Omnident z Wrocławia. Bardzo kompetentni dentyści i przyjemny wystrój. Byłem u dr Szczombrowskiej

Gość gacek_pl
Ja też chodzę do Omnidentu, są na Powstańców Śląskich. jestem z nich bardzo zadowolony

Gość grimnir
Też dojeżdżam do omnidentu spoza Wrocławia ale warto - ceny mają bardzo dobre w stosunku do jakości usług i obsługi

Gość maxi lopez
Jak nie masz czasu czy chęci dzwonić do omnidentu to zawsze możesz zarejestrować się przez formularz na konkretny dzień i godzinę - bardzo fajna alternatywa

Jeśli chodzi o omnident to możesz zarejestrować się online na omnident.pl i najlepiej idź do dr Szczombrowskiej. Omnident jest na ul. Ślężnej i gdzieś na Powstańców Śląskich

Gość gość
Sprawdzonym przez wiele osób i oczywiście dalej polecanym gabinetem stomatologicznym we Wrocławiu jest http://www.pres-i-dent.pl/ . Cieszą się nienaganna reputacją i wieloma zadowolonymi Klientami. nowoczesny sprzęt oraz wykwalifikowana kadra zapewniają komfort świadczonych usług.

Gość zbujka
fajny pomysl ma Omnident z rejestracja on-line, chwila i po sprawie, nie trzeba czekac do rana jak cos rozboli tylko od razu sie zglaszasz, http://omnident.pl/

Gość gość
Tutaj leczy mój lekarz http://www.dobry-stomatolog-poznan.pl to bardzo dobry stomatolog i specjalista. Coś widzę że strona dziś nie chodzi, no ale polecam. Nigdy mnie nie bolało, zawsze płaciłam mało. Wspaniały lekarz i tyle.

Gość gość
Gdy jest dużo do zrobienia na raz i ma być bezboleśnie to polecam DENTAL Cover we Wrocławiu. Można zażyczyć sobie do prawie każdego zabiegu znieczulenie ogólne. Ja miałam na raz leczenie kanałowe dwóch zębów, a panicznie boje się dentysty. Narkoza jest całkowicie bezpieczna, czuwa nad tobą anestezjolog. Budzisz sie i masz piękne ząbki. Michał Jesion robi znieczulenie ogólne w Dental Cover. Polecam. Będę robiła też implanty i też wezmę znieczulenie ogólne

Gość patrycjazawiercha
Ja wyjezdzam troche za Wroclaw, zareklamowano mi ta klinike, sprawdzilam i faktycznie warto. Do tego, z racji, ze miesci sie poza miastem, to ceny nie sa "miejskie" :) Mialam leczenie kanalowe zeba i wszystko bylo zalatwione przez dwie fizyty, takze fajnie, jesli zalezy ci na czasie. Klinika miesci sie w Obornikach Śląskich : http://obornikislaskie.dentonica.pl/

Gość KasiaWil
Jak nie chcesz przepłacić, mieć gwarancję i dobrze wyleczone zęby to zajrzyj do Yes Dent we Wrocławiu na Oporowie - Solskiego 4/3. Super wyposażony gabinet i prawdziwi stomatolodzy z doświadczeniem. Wyleczyli mi 5 zębów + 1 kanałowo i wstawili 2 implanty. Ceny do tego mają naprawdę dobre. Rejestracja: http://yesdent.pl/

Gość gość
Nie wiem skąd ta rozbieżność miast, ale ja mieszkam w Poznaniu i chodzę do Allecou Dent - uratowali mi zęba przed wyrwaniem jakie zalecał inny stomatolog.....

Gość marcinnnkaaa
Jeżeli chodzi o Wrocław, to ja chodzę do DENTAL cover na Szybowcowej. Klinika jest nowoczesna. Ceny stosunkowo niskie. Na razie wypełniałam tam ubytki, ale wybieram się znowu zrobić sobie chipsy na zęby, trzymajcie kciuki za moje śliczne, nowe ząbki

Gość gość
Siostra mi poleciła doktor Kowalską więc swój generalny 'remont' robiłam w klinice Margo przy Trawowej. Najważniejsze, że nie bolało!

Gość gość
Z dentystami to można różnie trafić. Raczej odradzam chodzenie na nfz, bo to nie dość że kolejki długie, to jeszcze różnie bywa z jakością takiej „darmowej” usługi. My z żoną chodzimy na pl Wolności do Chili Dent-u ( www.chillident.pl ). Miła obsługa, szybkie wizyty, znieczulenie. Duży wyższy komfort niż w gabinecie u nas pod Poznaniem, gdzie chodziliśmy wcześniej.

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu chodzę do stomatologa we Wrocławiu www.apexcentrum.pl. Jak na taki standard (bdb) mają ceny konkurencyjne. Leczenie należy do przyjemności, już się tak nie stresuję jak idę na wizytę.

Gość Karolina331
Ja korzystam z usług stomatologa w Lux Med w placówce na ulicy Półwiejska 42. Jestem bardzo zadowolona z usługi i cen.