Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka prawda 000

facetami trzeba pomiatać to cię wtedy kochają

Polecane posty

Gość no bardzo śmieszne
Uważam, ze kobieta powinna być dla swojego mężczyzny tajemnicą, którą wiecznie by zgłębiał i w tym tkwi sekret udanego pożycia w związku.

Gość karolina z koziej wulki
jaka tajemnica? Tajemnica to ja moge byc dla kolzezanek ktore nie wiedza o mnie wiele rzeczy,nie znaja dobrze.Ale dla faceta?Ja tam tez bym nie chciala faceta-tajemnicy,olalabym takiego.

wprowadziłbym korektę , nie facetami, a facetem konkrenym, tzn masochistą, można pomiatać a nawet należy, pozostała reszta poza tym dewiantem, raczej, na następną randkę już nie będzie miała czasu z powodu naglego wyjazdu , do Włoch pod Warszawą

Gość karolina z koziej wulki
no pewnie,ale tak nieraz radza babkom w tych wszystkich durnych poradnikach.Ale po co mi facet ktory nie bedzie jednoczesnie moim przyjacielem?A przed przyjaciolmi nie ma sie zadnych tajemnic.Wiec przed facetem tez tak chyba powinno byc.

Gość sex jest przereklamowany
oczywiście, że faceci lubią być poniżani jak mają za dobrze szykują sobie gniazdko na boku tępe i tyle

Gość dsfsf
"autorka ma rację ja mojemu nadkskakiwałam i szanowałam to teraz mam znalazł sobie taką co nim tak pomiata że nie wie nawet jaki dzień mamy i jest bardzo zakochany" 💤 😴

kluczowe słowo to "nadskakiwałam" :D Tego też żaden normalny facet na dłuższą metę nie wytrzyma.

rzeczywistosc :D Jakos trudno mi jest sobie Ciebie wyobrazić, jak skaczesz wokól faceta "kochanie, a może ci za zimno? skarbie, a moze Ci zrobić kanapeczkę?" :D:D:D

kyyrene :-) Niesterty w moim obecnym związku czuję, że ja chyba bardziej kocham...:-( I źle mi z tym bardzo.Staram sie jednak nie poddawać melancholii......