Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurde no

ile można czekać na kase z ZUSU????

Polecane posty

dzwonilam, dostali pierwszse L4 16 maja, minely juz 3 tygodnie, jestem zalamana, nie mam kasy kompletnie, a przeciez trzeba skasc miec na wyprawke. Ile mozna czekac? naplywaja im kolejne L4 ki a tu cisza, mam miesiac opoznienia ;(

skoro dzwoniłaś to powinnaś się spytać kiedy Ci wypłacą pieniądze. Ja też długo czekałam, ale okazało się, że mój zakład pracy nie dostarczył zwolnienia do ZUSu. póżniej dodzwoniłam się do Pani, która ma moją teczkę z\\w ZUSie i byłam z nią w kontakcie telefonicznym. Wiem tylko, że wypłaty roią co poniedziałek. Jeśli mają twój nr konta to ok, a jak nie to przyjdzie pocztą, a jak wiadomo, poczta strajkuje...

Gość w zeszłym roku
byłam na zwolnieniu od 1 czerwca, zwolnienia dostarczałam sama,a pierwszą wypłatę świadczenia miałam bodajże 6 sierpnia!!!!! Twierdzili, że to normalna procedura, tyle to wszytsko trwa. potem już regularnie.

no mowie ze pytalam, ale kobieta nie byla w stanie mi powiedziec kiedy dokladnie dostane chajs, mowila ze do 3-4 tygodni,tyle ze sie boje ze jak beda im dochodzic kolejne l4ki to oni beda do kazdej ktora im przyjdze dodawac miesiac czekania..i takim sposobem nie dostane tej kasy az do macierzynskiego!