Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TITyA

CZY PREZERWATYWA DAJE ....wejdzcie rposze

Polecane posty

Gość TITyA

mam zamiar stracic dziewictwo,czuje sie gotowa ,jestem z chlopakiem1,5roku ,ale niechce zaliczyc wpadki i czy prezerwatywy daja 100%zabezpieczenie???

Gość znaffcass
i co glupoty siejesz ze 95%?? znaczy 1/20 stosunkow konczy sie zajsciem w ciaze? Nie siej zamieszania. Jak juz 95% to na 100 kobiet stosujacych prezerwatywy caly rok ( a wiec nawet 200 razy w roku uprawiajac sex) to w tym czasie 5 np zajdzie w ciaze. Szansa mniej wiecej 1/6000 stosunków?

Gość genkardot
Wiekszosc wpadek z prezerwatywa spowodowana jest jej nieprawidlowym uzywaniem (nawet tu warto przeczytac instrukcje obslugi !!). Przede wszystkim pamietac, by nie uzywac jakichs olejkow, bo one rozpuszczaja latex, zalozyc prezerwatywe dobra strona (pomylki w takich chwilach zdarzaja sie nawet doswiadczonym, a jesli cos nie tak, to zdjac i zalozyc nowa !) No i wazne by prezerwatywa byla odpowiedniego wymiaru. Wiekszosc facetow miesci sie w standardowych prezerwatywach, ale jest te pare procent dla ktorych okazuja sie one zbyt male lub zbyt duze (najlepiej zrobic probe generalna :-) Wazne tez jest zwrocenie uwagi, by po wytrysku uwaznie wyjac ptaszka razem z prezerwatywa :-) Powodzenia !

Gość anda i granda
zauwazylam ze faceci zwracaja uwage tylko na dlugosc swojego penisa i nieraz na sile probuja wcisnac swoje,moze nie najdluzsze,ale grube fiutki w zwykly rozmiar prezerwatywy,efekt oplakany guma sie zsuwa,a co za tym idzie nie zabezpiecza

Gość ale ja no
jesli nie pekla nie zsuneła sie to bezp sex :P