Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 Chce sobie kupic buty emu bo teraz sa tańsze niz zimą i mam pytanie czy one wejdą na nogę z wysokim podbiciem bo chce kupic je przez internet i chce kupic te krótkie. NIech mi ktos powie czy mam ryzykowac czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgjogjh Napisano Czerwiec 9, 2008 wejda na 100% bo one sa dosyc "wysokie" wlasnie w podbiciu. smialo kupuj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 Dzięki tak mi sie wlasnie wydawalo na obrazkach ze one sa dosc wysokie ale chcialam sie upwenic jakie tutaj macie zdanie na ten temat dziekuje jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 Dzięki tak mi sie wlasnie wydawalo na obrazkach ze one sa dosc wysokie ale chcialam sie upwenic jakie tutaj macie zdanie na ten temat dziekuje jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach